Diskusie - 4594. stránka fóra
3
Pripojíš sa k nám ?
Hľadáme neznáme kapely, hudobníkov, hercov, kameramanov, scenáristov - slovom ľudí, ktorí sa chcú podieľať na novej veci - viac TS :) Otvor fórum »
19. 1. 2012 15:41
1
Chcem odísť niekam preč.
Skončil som strednú, na výšku som nešiel a od októbra som doma a nudím sa. Chcem niekam vypadnúť kde je teplo, na nejaké dobrovoľnícke farmy napr. do Španielska alebo niečo také. Aspoň do jari. ... Otvor fórum »
19. 1. 2012 15:37
2
Hladam sponzora na jeden event. Potrebujem rady
kto by mi vedel poradit nejake firmy, obchody, alebo niekoho kto by mi odsponzoroval akciu, finančne. ---Mam jedneho parnetra FIAT- automobily Potreboval by som viac sponzorov, dajte mi typy ak mate Otvor fórum »
19. 1. 2012 15:28
31
Prekladatelstvo anglina + uplne novy predmet bez zakladov
cauteee, chcem sa spytat ci niekto z vas nepozna nejaku vysoku skolu na skorej mozem studovat prekladatelstvo a tlmocnictvo z jazykov anglictina a uplne noveho jazyka ktory je mozny ucit sa tam od zakladov, napr. rustina, ... Otvor fórum »
19. 1. 2012 15:26
76
Ukradli ste uz nieco ?
urcite kazdy z nas uz nieco nelegalne odsudzil, čokoladu v obchode, medene káble susedovy, mamine peniaze, hračku v škôlke. PRiznajte sa ! Otvor fórum »
19. 1. 2012 14:29
6
NFS Carbon
Serus, Ako nainštalujem NFS carbon ma macbook? treba mi k tomu nejaky program na spustenie Otvor fórum »
19. 1. 2012 13:25
11
Žilinská univerzita - stráž prírody
Ahojte, chcem sa spýtať, či niekto nechodí alebo nechodil na odbor stráž prírody na žilisnkú univerzitu (konkrétne sa to volá Výskumný ústav vysokohorskej biológie v Tatranskej Javorine). Chcem si tam poslať prihlášku, ale chcem sa najprv... Otvor fórum »
19. 1. 2012 13:17
10
Vzťahy, vzťahy,,.
Ahojte. Tak teraz vám vyrozprávam svoju situáciu a rád by som vedel čo si o tom myslíte. Snáď tu nájdem nejaké fajn nápady, myšlienky. Už nad tým dlhšie rozmýšlam. ... Otvor fórum »
19. 1. 2012 13:12
38
Prečo podvádzame toho druhého?
Prečo sa ľudia podľa vás navzájom podvádzajú? Prečo podvádza chlap svoju babu, alebo ona jeho. Prečo aj počas vzťahu chodia na sociálne siete a píšu si tam s opačným pohlavím? Dá sa žiť napr aj v... Otvor fórum »
19. 1. 2012 12:18
11
úrad práce
čaute. Mal som ísť 17. na úrad práce. No ja idiot neviem prečo som si zapísal do kalendára 19. takže som tam mal byť už v utorok. Dnes som tam prišiel a... Otvor fórum »
19. 1. 2012 11:57
17
Aké najdesivejšie video ste videli? (čiže nie film ale také čo niekto nahral a ževraj je to skutočné)
toto je len príklad akoby to malo vyzerať: http://www. youtube. com/watch?v=vF6PpP-pAcg táto nie je zo Želiezoviec. Otvor fórum »
19. 1. 2012 11:29
21
Keby táto diskusia bola fake, tak si na nu kliknem, pretože
- chcem spičovať príslušný fake , aby nezakladal blbosti
- mám chuť niekoho spičovať a fake je na to vhodný kandidát
- chcem sa zasmiať, nech mám lepší den
Ďalšie možnosti »
19. 1. 2012 11:23- mám chuť niekoho spičovať a fake je na to vhodný kandidát
- chcem sa zasmiať, nech mám lepší den
Ďalšie možnosti »
13
Invisible list na Skype
Existuje inivisible list na Skype, kde si vyčlením kontakty, pre ktoré chcem byť VŽDY insivisble? Otvor fórum »
19. 1. 2012 10:31
46
Zdravím holky, ma tak napadlo niečo spýtať : Povedala vám niekedy vaša mama že sa obliekate ako štetka/k. rva alebo vám to aspoň
Zdravím holky, ma tak napadlo niečo spýtať : Povedala vám niekedy vaša mama že sa obliekate ako štetka/k. rva alebo vám to aspoň Otvor fórum »
19. 1. 2012 09:58
58
,,Odpanenie
Strucne povedane,,, pannenstvo som stratila ale krv nesla,, preco?..ak niekto stim ma skusenost ..tak nech napise. . Otvor fórum »
19. 1. 2012 02:30