Diskusie - 4584. stránka fóra
18
Hrčka za uchom
Ahojte, našiel som si za uchom bolestivú hrčku. Neviete čo to môže byť? Vopred ďakujem za odpovede Otvor fórum »
21. 1. 2012 21:52
83
Od kolkatich rokov si honite ?
ja si honim od druhej triedy na zakladke a neviem ci je to normalne :D :D Otvor fórum »
21. 1. 2012 21:51
26
Niečo podobné ako film love?
Strašne sa mi lubil film love.. a hcela bysom si pozret niečo podobné.. poznáte niekto niečo?? dikičko:P Otvor fórum »
21. 1. 2012 21:13
19
Vírus
Poradíte nejaký program alebo stránku kde vytvorím nejaky vírus po pošlem ho niekomu email alebo ju pošlem niekomu na FB do chatu ? Diky :) Otvor fórum »
21. 1. 2012 20:59
11
Pieseň
Dosť často ju hrávajú v rádiu, spieva to žena v češtine o tom aký má skvelý život, akého má skvelého muža alebo také niečo... neviete o akú pieseň ide??... Otvor fórum »
21. 1. 2012 20:56
18
Čo tu najčastejšie robíte?
- Všetko, čo sa tu dá
- Keď niečo potrebujem, zakladám fórum - chodím si sem po rady...
- Čítam fóra, iba tak...
Ďalšie možnosti »
21. 1. 2012 20:54- Keď niečo potrebujem, zakladám fórum - chodím si sem po rady...
- Čítam fóra, iba tak...
Ďalšie možnosti »
1
Nová hra na internete pre Vás
Ahoj, dnes som zalozil novu hru na internete je to akysi druh online hier o Mafiach. Tu je adresa na tuto moju novu hru: [URL]http://www. mojemafie. cz/JKMafia[/URL] ... Otvor fórum »
21. 1. 2012 20:50
3
Gossip girl online
Neviete kde by som si pozrela seriál Gossip girl (Super drbna) online 2. sériu. Najlepšie cz alebo sk dabing, aj o niečo viete dajte mi vedieť. (na zkoukni to mi to nejde) :D Ďakujem :) Otvor fórum »
21. 1. 2012 20:48
14
Robia revízori dpb aj v nedelu?
ja som nemal to šťastie stretnúť revízora mhd v nedelu a zaujímalo by ma to... možno to tu niekto vie ale má tatka/dedka revízora :D Otvor fórum »
21. 1. 2012 20:47
2
Skusim film nájsť aj ja:D
Takže... bol tam muž, ktory sa volal Spownie..ale bo Spowney... alebo Spovnie... neviem ako sa píše..proste vyslovovalo sa to Spovni :D. Viem len takú riekanku , ktora tam bola že "spovni spovni to je chlap, jeho ma... Otvor fórum »
21. 1. 2012 20:33
3
EUBA - obchodná fakulta
ahojte, potrebujem váš názor na túto školu a odbor Obchodné podnikanie s programom Podnikanie v obchode a cestovnom ruchu. ak tam chodíte alebo ste chodili, všetky info mi pomôžu. nie je to pre mňa, ale... Otvor fórum »
21. 1. 2012 20:17
10
Hľadám film
keď tu všetci hľadajú filmy tak s pridám :) bolo to scify, netuším kedy bol natočený ani o čo tam presne išlo ale viem, že tam tuším nacisti získali telo nejakého vedca ktorý... Otvor fórum »
21. 1. 2012 20:13
7
Granule pre mačky
Čawte, chcel by som sa vás spýtať aké granule kupujete svojim mačkám, prípadne psom ... ja som rozmýšlal nad IAMS a EUKANUBOU i ked sú dosť drahé ale raz som im to skúšal dať a chutilo im... Otvor fórum »
21. 1. 2012 19:57
10
Nejaký zubár?alebo budúci?
Potrebujem informácie o zubarine..je tu nejaký človek ktorý by mi vedel poradil aké su prijmacky na takuto vysoku školu a tak..? Otvor fórum »
21. 1. 2012 19:46
18
Ako ste na tom finančne?
- som v pluse - mám našporené
- som v pluse - dotujú ma
- som v pluse - požičiavam iným
Ďalšie možnosti »
21. 1. 2012 19:42- som v pluse - dotujú ma
- som v pluse - požičiavam iným
Ďalšie možnosti »