Diskusie - 4552. stránka fóra
5
Plánuje niekto študovať účtovníctvo na vš?
Plánuje niekto študovať účtovníctvo na vš? Otvor fórum »
30. 1. 2012 17:19
59
5 vecí ktoré vás robia šťastnými, 1 najobľúbenejšia vec
Skúste sa zamyslieť a napísať pár vecí ktoré vás robia šťastnými. Nejaký taký jednoduchý zoznam. napríklad 1. hudba 2. priatelia 3. sloboda 4. knihy... Otvor fórum »
30. 1. 2012 17:17
16
Matika
Neviete mi nahodou niekto s tymto poradit prosim? :DD Dany je pravouhly trojuholnik XYZ , v nom je vpisana ktuznica s polomerom r-5cm a dlzka usecky XZ- 14cm ulcte obsah a obvod trojulolnika :)? ak by niekto vedel vobpred... Otvor fórum »
30. 1. 2012 17:05
20
Co je prstovanie?
Prosim vas co je prstovanie a ako sa to roby, nie je to skodlive?od akeho veku swa to robit moze mozem si to robit sama? Otvor fórum »
30. 1. 2012 17:02
18
Pls pomôžete mi? Chcem zistiť koľko zelených hviezdičiek sa dá najviac získať za fórum na birdz-i /červených počet som už zistil
Pls pomôžete mi? Chcem zistiť koľko zelených hviezdičiek sa dá najviac získať za fórum na birdz-i /červených počet som už zistil Otvor fórum »
30. 1. 2012 16:58
18
Ako sa zmierujete so smrťou milovaneho člena rodiny?
Smrť nás prevádza celý život, raz nám umrie príbuzný raz kamarát(ka), raz to je obľúbené zvieratko. Je všade okolo nás. Ako sa s ňou zmierujete keď vám umrie niekto z vašej rodiny ktorého ste najviac milovali, alebo mali radi? Otvor fórum »
30. 1. 2012 16:57
43
Editorstvo a vydavateľská prax UKF Nitra ,, ako sa tam dostať
Mám viac ako vážny záujem o tento odbor, ale maximálne sa obávam konkurencie a kritérií na základe ktorých sem berú študentov. Chodím na Obchodnú akadémiu a mám obavy ako pristupujú k takýmto druhom škôl. Je nejaká šanca... Otvor fórum »
30. 1. 2012 16:29
5
Mikovíniho alebo Farského
Rozhodujem sa, ktorú z týchto škôl si mám dať na prihlášku. Nevedel by mi niekto poradiť? Je lepšie hotelová Mikovíniho alebo mám ísť skôr na Farského? Ďakujem Otvor fórum »
30. 1. 2012 16:08
1
Kto studuje na SPU v Nitre udrzatelne polniohosp. a rozvoj vidieka?????
Alebo na fakulkte regionalneho rozvoja??? Viete mi dat niekto info??? o vsetkom, diky Otvor fórum »
30. 1. 2012 16:07
7
Domény
cawte mate niekto skusenosti s poskytovatelom domen forpsi pretoze majú . com najlacnejsiu na rok teda 7, 92 € aj s DPH (co to vsetko obsahuje) myslim... Otvor fórum »
30. 1. 2012 15:36
62
Kolko mate momentalne ocnych tienov?
a ked sa vam chce tak aj aka znacka a farby..popripade aky je vas oblubeny. . Otvor fórum »
30. 1. 2012 14:58Tlmočníctvo AJ+NJ na Prešovskej univerzite
Zdravím :) Navštevuje tu niekto tento odbor v Prešove? Chcela by som počuť nejaké názory, jak to tam chodí, či tam ísť... Rozmýšľam aj nad Nitrou, ale PO je bližšie :P Na stránke fakulty nie sú... Otvor fórum »
30. 1. 2012 14:54
51
Vyska
mam este cas .. ale aj tak rozmyslam na aku vysku pojdem ?? som na 8rocnom gymnáziu , som totalne hlúpa neviem matiku , fyziku , chémiu, dejepis ... proste nic :D preto netusim ...... Otvor fórum »
30. 1. 2012 14:31
9
VŠ Elementarna a predskolska pedagogika
Je tu niekto taky kto suduje resp studoval elementarnu a predskolsku pedagogiku? velmi by sa mi to hodilo, potrebovala by som hlavne vediet, ze ci na primackach sa robia nejake talentovky a ak ano naco sa mam pripravit.... Otvor fórum »
30. 1. 2012 13:07