Diskusie - 4542. stránka fóra
16
Práca v Anglicku
Ahojte nemáte nahodou niekto záujem o prácu v Anglicku v sklade? Práca je na 6 mesiacov, ubytovanie zabezpečené..Je to cez agentúru poplatky sa neplatia..prosím spravu. . Otvor fórum »
2. 2. 2012 15:06
21
16
Podarilo sa vám niekedy roztrhnúť bankovku?
- Hej, už som natrhol/a bankovku
- Hej, dokonca som kúsok aj odtrhol/a
- Podarilo sa mi roztrhať na komplet :/
Ďalšie možnosti »
2. 2. 2012 14:54- Hej, dokonca som kúsok aj odtrhol/a
- Podarilo sa mi roztrhať na komplet :/
Ďalšie možnosti »
7
Nenajde sa kusok miesta pre male maciatko ??
V Trencine na autobusovej zastavke pri old herolde sa vcera z nicoho-nic zjavilo male maciatko ........... a ja som nemohla urobit viac , nez mu doniest jedlo a pristresok z krabice s dekou ............ velmi som sa bala... Otvor fórum »
2. 2. 2012 14:54
7
časovanie tituliek
Ahojte, nevie prosím niekto, že ako sa časujú titulky? lebo som si stiahla film s titulkami, ale idú pozadu asi tak o 5sekúnd... mám v notebooku aj nejaký windows live movie maker, ale neviem s... Otvor fórum »
2. 2. 2012 13:52
40
Prečo???
Je to sice chujovina ale aj tak to chcem vedet. Preco ma tak vela ludi v profile ako najoblubenejsiu krajinu Finsko. akoze nic proti finsku ale co tam ku*va takeho je ze tolko ludi to ma ako najkrajinu?! Otvor fórum »
2. 2. 2012 13:22
27
Cestovny ruch
Ahojte, mam záujem o študium na VŠ cestovneho ruchu... zvazujem cestovny ruch na UMB alebo turizmus a hotelierstvo v Prešove... Navštevujete niekto tieto skoly ? viete mi poradit ci je študium tažke ?taktiež ci sa daju zvladnut... Otvor fórum »
2. 2. 2012 13:13
23
Veríte prieskumom verejnej mienky (hlavne tým o voľbách)
2. 2. 2012 13:07
1
Prírodovedecká fakulta
Ahojte. Vie mi niekto poradiť chcela by som si dať prihlášku na Prírodovedeckú fakultu UK - Geografia v štátnej správe (extérne) Je to náročná škola? Mám na mysli skôr to, či človek, ... Otvor fórum »
2. 2. 2012 12:56
55
ACTA??
acta .. nechapem preco by ma malo trapit to ze si uz nebudem vediet pozriet video dakej p..e na youtube. alebo nestiahnem daky americky brak. a ze nebudem vediet strielat teroristov mysou. Priam si zelam aby to... Otvor fórum »
2. 2. 2012 12:36
26
Veríte, že si splníte svoje sny?
Ako deti máme plno snov. Keď začneme dospievať sa väčšine ľudí tieto sny začnú strácať. Ten kto však verí, že môže žiť život svojich snov je na ceste za veľkým dobrodružstvom. Otvor fórum »
2. 2. 2012 12:34
37
Aké knihy máte radi/y?
Ja strašne rada čítam. A mne je vlastne aj jedno kde. Ale som rozmýšľala nad tým, že teraz sú v móde už aj e-knihy. Aký máte na nich názor? Ja mám radšej papierovú formu, ale... Otvor fórum »
2. 2. 2012 11:04
13
Zlá správa, sme v riti
robil som prepočty ohľadom nášho Slnka. Zistil som, že palivo nepríde za 5 mld rokov, ale za 50, pretože vedci zabudli dať do toho vzorca určité konštanty. A Slnko sa nebude zväčšovať, ale naopak... Otvor fórum »
2. 2. 2012 10:31
17
FMK UCM - prípravné kurzy
Chcela by som si podať prihlášku na marketingovú komunikáciu a mala som v pláne aj návštevu prípravného kurzu, ale samozrejme, že som prešvihla termín :( a tak som chcela iba sa spýtať, či sa tam niekto... Otvor fórum »
2. 2. 2012 02:55- 1 Zavist a zmeny
- 2 Neznášam súčasnú hudobný produkciu
- 3 30 rokov nezamestnaný panic
- 4 Ak by sa z Vasho partnera/ky stal/a alkoholik a alkoholicka.
- 5 Co by ste urobili, ak by som pred Vasimi ocami mydlil barana?
- 6 Verejne popravy na Slovensku po vzore KLDR
- 7 Že ja im na to poviem, že ja neviem, možno že nepoviem