Diskusie - 4538. stránka fóra
13
Kam na vysokú bez príjmačiek
Hľadám nejakú vysokú školu, kde by ma mohli zobrať bez príjmačiek (okrem pedagogiky!), ak sa mi nepodarí dostať na právo. Niečo, čo blízko súvisí s týmto humanitným zameraním. Neviete o niečom? Otvor fórum »
3. 2. 2012 16:16
4
Word 2007 - 2003
Mám na USB dokument vytvorený vo word 2007--- a potrebujem ho otvoriť vo word 2003... dá sa to? ako?? Otvor fórum »
3. 2. 2012 16:03
10
Nazov pesnicky
Cavte, ty co chodite na zapasy slovanu neviete nazov pesnicky ktora hra ked da slovan gol? :) ....vopred dakujemm Otvor fórum »
3. 2. 2012 16:03
7
Samko Tále - poznáte?
Zaujíma ma, či poznáte Knihu o cintoríne, ktorá má v zahraničí obrovský úspech. Je od slovenskej autorky Danieli Kapitáňovej (písala ju, ale pod pseudonymom Samko Tále). Ak ju nepoznáte, odporúčam. . Otvor fórum »
3. 2. 2012 15:53
10
11
Psycho texty piesní/po prípade psycho hudba
Aký najdivnejší text piesne ste kedy počuli? Čo vo vás zanechal? Divný pocit, mravčenie, mrazenie a pod. Či ste nad ním premýšľali a prestavovali si súvislosti, alebo obrazy. Po prípade... Otvor fórum »
3. 2. 2012 15:44
21
Paci sa vam taketo mrazive pocasie?
- ano milujem tuhu zimu
- ani moc nie ale aspon sa priroda zregeneruje
- nie vobec nenavidim takuto zimu
Ďalšie možnosti »
3. 2. 2012 15:32- ani moc nie ale aspon sa priroda zregeneruje
- nie vobec nenavidim takuto zimu
Ďalšie možnosti »
13
Čo ďalej?
Ahojte, potreboval by som menšiu radu :). Momentálne som na gympli, v druhom ročníku, a rozmýšľam, na akú VŠ asi pôjdem. Na vysvedčení boli dve dvojky, ostatné jednotky :). A teraz k... Otvor fórum »
3. 2. 2012 15:32
21
Nepoznám ho ,,.
Je podľa Vás normálne ak si niekto píše s človekom, kt. nepozná od 21:30 - 00:35 ? A stále je o čom písať. Podľa Vás o čom to sedčí. A navyše ked je ten človek veľmi... Otvor fórum »
3. 2. 2012 15:27
7
červené vlasy
Aké farby sú najlepšie na zafarbenie si vlasov na červeno na také ako ma Rihanna. Ked mám svetlé hnedé vlasy tak by to malo chytiť? Otvor fórum »
3. 2. 2012 15:04
57
Cudzí odvoz
Nastúpili by ste do cudzieho auta ak by vám ten človek v ňom pripadal slušný?:D Napríklad predvčerom som o asi 22:15 stála pod bratislavskými Troma vežami, autobus mi išiel až 22:55 a vonku... Otvor fórum »
3. 2. 2012 14:38
24
Kerka
Zdravím, chcel by som si v lete dať vytetovať kerku akú ma separ z hip-hopovej skupiny Gramo Rokazz. Má vytetované vzadu na krku iniciálky skupiny čiže "GR" strašne sa mi tá kerka páči ale neviem či si to mám dať... Otvor fórum »
3. 2. 2012 14:12
37
Aké je podľa teba inteligentné zviera?
3. 2. 2012 14:00
13
Co vravite na Pedagogickú školu v Turčianských Tepliciach?
Ahoj ... končim zakladnu školu a chcela by som ist na Pedagogickú školu v Turčianských Tepliciach odbor učitelka do skolky . Prosim napiste mi ak mate skusenosti s touto skolou ... ako prebiehaju talentovky , ... Otvor fórum »
3. 2. 2012 13:50
7
IP adresa
neviete niekto, ako zistím IP adresu svojho počítača? :) som pozerala návody a dajak vraj cez štart cez spustiť a tam som dala cmd a do toho som dala "ipconfig/all " ale neviem ktoré z tych... Otvor fórum »
3. 2. 2012 13:49
42
Spadla vám zubná kefka do záchoda?
Keby mi práve teraz nebola spadla kefka do záchodovej misy a ten koniec so štetinkami sa tak fajne ponoril do tej vody, tak by som sa vás nepýtala takú šialenú vec - stalo sa vám to niekedy? A čo... Otvor fórum »
3. 2. 2012 13:45
13
Máte samsung galaxy mini?
Ahojte, mám taký problem ked chcem odoslat na mojom mobile(samsung galaxy mini) prazdnu sms tak to nejde. Tlacitko odoslat je zmrazene a vtedy nefunguje! ! ! P. S: prosím co najskor odpoved :) Otvor fórum »
3. 2. 2012 13:39
16
Konečne zrušená!
http://www. pluska. sk/spravy/z-domova/poslanci-zrusili-priestupkovu-imunitu-vsetci-hlasovali-za. html?forward=sk_mobil_clanok. jsp Otvor fórum »
3. 2. 2012 13:20- 1 Neznášam súčasnú hudobný produkciu
- 2 Verejne popravy na Slovensku po vzore KLDR
- 3 Že ja im na to poviem, že ja neviem, možno že nepoviem
- 1 Zavist a zmeny
- 2 Neznášam súčasnú hudobný produkciu
- 3 30 rokov nezamestnaný panic
- 4 Ak by sa z Vasho partnera/ky stal/a alkoholik a alkoholicka.
- 5 Co by ste urobili, ak by som pred Vasimi ocami mydlil barana?
- 6 Verejne popravy na Slovensku po vzore KLDR
- 7 Že ja im na to poviem, že ja neviem, možno že nepoviem