Diskusie - 4537. stránka fóra
19
Sexy / Funny
Milí Birdzáci, toto je otázka, ktorá už niekoľko piatkov leží v našich resetujúcich sa hlavách: http://www. youtube. com/watch?v=LFT7k1PfeAU& feature=related Váš názor? ... Otvor fórum »
3. 2. 2012 19:15
6
Tí, čo hrali STALKER-a, potrebujem helfnúť
viem, že je to banalita, ale čo mám urobiť, aby som sa v hre vyspal? Otvor fórum »
3. 2. 2012 19:03
20
Zažili ste už psychické zrútenie? Viete čo urobiť s človekom, ktorý sa psychicky zrútil?
- áno (do komentáru môžeš napísať aj dôvod)
- ja nie, ale videla som človeka, čo sa práve zrútil
- nie ešte som sa s tým nestretol/la
Hlasuj »
3. 2. 2012 18:27- ja nie, ale videla som človeka, čo sa práve zrútil
- nie ešte som sa s tým nestretol/la
Hlasuj »
45
Po akej dlhej dobe sa daju zistit drogy v krvi?
predchvilkou som bola v nemocnici... odobrali mi krv... a poslu to na testy....metamfetamin som mala naposledy pred cca. 3-4 mesiacmi neviem presne... lsd den pred silvestrom....mozu byt pozitivne?moc som mala nastatsie negativny... pls usetrite sa komentarov Otvor fórum »
3. 2. 2012 18:10
58
Káčer Donald chodí pravidelne dole bez, prečo teda vychádza zo sprchy omotaným uterákom?
neviem prečo ale toto ma dosť zaujalo :D buď je to nejake ponaučenie pre deti lebo nejak inak si to neviem vysvetliť :D Otvor fórum »
3. 2. 2012 17:44
15
Zvuk/pesnička, ktoru dospeli nepočuju
minule sme na fyzike preberali akustiku a dozvedela som sa o nejakych zvukoch alebo pesničkach, ktore nepocuju dospeli napriklad nad 20 az 25 rokov.. nepoznate nejake? zvuk som jeden nasla, no radsej by som chcela vyskusat pesnicku..dakujem, ... Otvor fórum »
3. 2. 2012 17:44
9
Čo je podľa vás znesiteľnejšie?
3. 2. 2012 17:37
17
Chceme zas čakať ?
Vidíme čo sa deje. Tam vonku niekoľko tisíc ľudí rieši korupciu politikov a iných ústavných či verejnoprávnych činiteľov. Dajme tomu že uspejú. Osoby menované v spise odstúpia. A v tej... Otvor fórum »
3. 2. 2012 17:30
6
USB
ZDravim, mam problem s USB je to 8 Gb a chcem si prekopirovat 5gb subor na to usb a piše mi že malo miesta na disku pritom tam nič nieje. Nevie mi niekto poradit? Otvor fórum »
3. 2. 2012 17:27
1
Skautský list/ Politika
Ahoj mami! Náš skautský vedúci nám povedal, aby sme napísali rodičom, ak ste videli tie záplavy v telke a máte o nás strach. My sme všetci v poriadku. Len nám odplavilo... Otvor fórum »
3. 2. 2012 17:24
7
Pohovor na SPU v Nitre
Naozaj sa robia pohovory na tejto skole alebo beru bez skusok? Ak na zaklade pohovor ozrejmite mi prosim ako to prebieha, lebo si to neveim predstavit... dakujeem:) Otvor fórum »
3. 2. 2012 17:22
5
VŠ v SR alebo mimo SR
moze mi niekto poradit, ohladom studia prekladatelstva alebo ucitelstva?? :DD co sa v dnesnej dobe viac oplati..... ale myslim tym cudzich jazykov ANJ a RUJ, alebo NJ Otvor fórum »
3. 2. 2012 17:15
90
Aký máte názor na Maďarov?
ja som na pol Maďarka..ale nepočuť mi to na hlase(nemám prízvuk), ale hovorím plynule. A keď ma niekto počuje rozprávať, kto nevedel, že som na pol Maďarka, tak sa tak čudne zatvári(občas).. a občas počúvam,... Otvor fórum »
3. 2. 2012 17:13
15
Váš najobľúbenejší sólový album od Björk?
3. 2. 2012 16:38
15
Mohla by eugenika podla vás dnes nájsť svoje miesto v modernej spoločnosti?
- Áno, ľudstvo by sa malo snažiť mať čo najviac schopných jedincov
- Áno, to že sa o to pokúšalo Nemecko neznamená že je táto koncepcia vyslovene zlá
- Nie, každý má rovnaké právo počať dieťa a nikto by v tomto smere nemal byť uprednostňovaný/obmedzovaný
Ďalšie možnosti »
3. 2. 2012 16:30- Áno, to že sa o to pokúšalo Nemecko neznamená že je táto koncepcia vyslovene zlá
- Nie, každý má rovnaké právo počať dieťa a nikto by v tomto smere nemal byť uprednostňovaný/obmedzovaný
Ďalšie možnosti »
3
Keď pridáš nové fórum/anketu na birdz
- Refreshuješ o 106 a čakáš na odpoveďe
- Prídeš sa tam pozrieť keď tam toho bude viac
- Neriešiš
Ďalšie možnosti »
3. 2. 2012 16:19- Prídeš sa tam pozrieť keď tam toho bude viac
- Neriešiš
Ďalšie možnosti »
- 1 Neznášam súčasnú hudobný produkciu
- 2 Verejne popravy na Slovensku po vzore KLDR
- 3 Že ja im na to poviem, že ja neviem, možno že nepoviem
- 1 Zavist a zmeny
- 2 Neznášam súčasnú hudobný produkciu
- 3 30 rokov nezamestnaný panic
- 4 Ak by sa z Vasho partnera/ky stal/a alkoholik a alkoholicka.
- 5 Co by ste urobili, ak by som pred Vasimi ocami mydlil barana?
- 6 Verejne popravy na Slovensku po vzore KLDR
- 7 Že ja im na to poviem, že ja neviem, možno že nepoviem