Diskusie - 4393. stránka fóra
109
Maturita 2012
no co ako sa vam pozdavala ? podla mna bol test dost blby, vela krat bolo tak ze aj 2 moznosti pasovali ... aa sloh v pohode, ja som si vybral uvahu :) Otvor fórum »
13. 3. 2012 15:29
32
16
5
Monitooooooooooor zajtra neviete niekto otazky a odpovede ? aj ja mam a chcem si overit ci su spravne
monitooooooooooor zajtra neviete niekto otazky a odpovede ? aj ja mam a chcem si overit ci su spravne Otvor fórum »
13. 3. 2012 14:01
5
10
Birdzovske vysvedčenia
Prečo sa už nedávajú BIRDZovské vysvedčenia? :( Otvor fórum »
13. 3. 2012 13:44
43
Čo je podľa vás umenie?
Každý môže za umenie pokladať niečo iné, takže som zvedavý na vaše názory. Otvor fórum »
13. 3. 2012 13:32
37
Ktorú tému maturitného slohu (by) ste si vybrali?
- „Budeme sa prepadať od hanby, keď si spomenieme, na čo sme sa pozerali, čo sme čítali a čo sme počúvali.“ Boris Filan (Diskusný príspevok o súčasných hodnotách)
- Nemám ju rád/rada, ale musím s ňou žiť (Charakteristika personifikovanej vlastnosti)
- Výdobyt
Hlasuj »
13. 3. 2012 13:13- Nemám ju rád/rada, ale musím s ňou žiť (Charakteristika personifikovanej vlastnosti)
- Výdobyt
Hlasuj »
24
Témy písomnej časti maturity zo slovenčiny ´12 - ktorú (by) ste si vybrali?
- 1. „Budeme sa prepadať od hanby, keď si spomenieme, na čo sme sa pozerali, čo sme čítali a čo sme počúvali.“ Boris Filan (Diskusný príspevok o súčasných hodnotách)
- 2. Nemám ju rád/rada, ale musím s ňou žiť (Charakteristika personifikovanej vlastnosti)
Hlasuj »
13. 3. 2012 13:11- 2. Nemám ju rád/rada, ale musím s ňou žiť (Charakteristika personifikovanej vlastnosti)
Hlasuj »
1
PSP hack flash
Ahoj , hladam niekoho kdo by mi flashol psp alebo downgradol, neviem aky je spravny vyraz pre to TRnava a okolie piste skor na mail tanicka. bacharka@centrum. sk ... Otvor fórum »
13. 3. 2012 12:41
29
BZ stretko Žilina
Ospravedlňujem sa, že takto narýchlo, ale práve som sa dozvedela, že pravdepodobne pôjdem tento víkend na otočku do Žiliny, a keďže som sľúbila, tak pre tých, čo budú mať čas a záujem zorganizujem také... Otvor fórum »
13. 3. 2012 11:42
12
Uz sa vam stal dakedy takyto trapas?
uz sa vam stalo ze ste sedeli v autobuse ..plno narvane a vy ste si nechtiac prdli alebo ste to uz bohuzial nevydrzali a bolo to nutne ..nakoniec ze zavan na cely autobus :D :D :D vseci sa pozerali... Otvor fórum »
13. 3. 2012 11:32
4
Panel uloh
ked otvorim napriklad prehliadac, panel uloh sa mi automaticky skryje.. ale nejde o klasicke skrytie, ktore sa da nastavit... skor by som povedala, ze mi ho chrome prekryje. nevitete niekto, co s... Otvor fórum »
13. 3. 2012 11:28
7
Hladam nazov pesnicky
Prosim Vas hladame s priatelkou nazov pesnicky ktora hra v pozadi http://kiwi6. com/file/308iniuw00 Sme zufali :D Prosime poradte ; ) Dakujeme. Otvor fórum »
13. 3. 2012 11:13
24
Čo si myslíte o skupine Paramore ?
Táto diskusia je vlastne o tom či sa vám páči skupina Paramore a ktoré pesničky máte najradšej. Dôvodom tejto diskusie je to že kamrát sa somnou stavil že na birdzi nemájú radi Paramore ani piati ľudia a preto že... Otvor fórum »
13. 3. 2012 10:41