Diskusie - 4367. stránka fóra
10
Ako si zmeniť na birdzi profilový dizajn?
Neviete niekto ako si môžem na birdzi zmeniť dizajn na profile? :D Som tu tak trošku nová a netuším ako si tam mám dať to čo chcem ja :D... Prosím poradte. Ďakujem :) Otvor fórum »
20. 3. 2012 22:16
21
Prázdny hrniec
Zdravím ľudia poradte čo varievate na intrákoch poprípade privátoch. Mne nejako došli nápady a už pol roka obmieňam asi tak päť-šesť jedál :D Otvor fórum »
20. 3. 2012 22:08
18
Prosba o odblokovanie,,.
Ludkovia..Dostala som Iphone 4s biely..Bol kupeny v Irsku operator O2. Je blokovany aj ked bol kupeny v hotovosti co je svinstvo..Da sa to niekde odblokovat som na SVK momentalne. Pocula som vraj sa to da aj na dialku cez... Otvor fórum »
20. 3. 2012 21:46
28
Bolesť jazyka , rakovina?
Pred pár dňami som pocítil na okraji jazyka skôr v tej zadnej časti ako sú mandle bolesť (tá bolesť nieje stála , len niekedy keď ho vytočím alebo prehltnem) Tá bolesť sa dá popísať ako keď... Otvor fórum »
20. 3. 2012 20:46
6
Cvičenie s Jillian Michaels
Ahojte. Je tu niekto kto má s týmto nejaké skúsenosti ??? Po kolkých dňoch ste spozorovali zmenu na svojom tele? Ako ste sa stravovali, keď ste to cvičili? Ste spokojní s výsledkom?? Ďakujem veľmi pekne. Veľmi mi... Otvor fórum »
20. 3. 2012 20:39
3
Dobrovolnictvo
Ahojte mala by som zaujem o nejaku dobrovolnicku pracu v KE :D napr pri financnych zbierkach alebo nieco take prosim ak niekto o niecom viete dajte vediet :D :D dakujem Otvor fórum »
20. 3. 2012 19:32
9
Kde môžem roznášať noviny, letáky alebo časopisy?
Ahojte. Mám záujem o roznášanie novín a letákov v BA, najlepšie v Petržalke. Mohli by ste mi poradiť, pre ktorú firmu by som mohla roznášať a aké máte s tým skúsenosti vy? Otvor fórum »
20. 3. 2012 19:08
44
9
Certifikáty ESOL a FCE
Ahojte :) Potrebovala by som pomoc od niekoho, kto robil FCE alebo iný certifikát z angličtiny a potom si tým nahrádzal maturitu (hej, správne, je to aj môj zámer:). Trochu sa totiž bojím, že za... Otvor fórum »
20. 3. 2012 18:34
13
29
Máte nejaké skúsenosti s Wing-Tsun ???
Stretli ste sa s týmto športom ??? Robíte to niekto ?? Otvor fórum »
20. 3. 2012 18:21
52
Aký je váš najobľúbenejší seriál ??
20. 3. 2012 17:05
39
Báseň mojej milovanej. Je dobrá?
Ahojte je to báseň priateľke, nechcem vás hlbšie uvádzať do deja, lebo je to osobnejšie, no chcem sa spýtať či je dobrá z hľadiska formy, rýmu a gramatiky a čo by ste poprípade prerobili. Poprosím... Otvor fórum »
20. 3. 2012 16:48
15
Nepripomina Vam to tak trocha skupinu ine kafe?
http://www. youtube. com/watch?v=wuV4lkO7fR8 :) ale pesnicka paradna Otvor fórum »
20. 3. 2012 16:39
12
Microdermal
Máte ho/ich niekto? Chcem sa spýtať na bolesť a celkové pocity, na nete som čítala hocičo, väčšinou na stránkach pierc. štúdií píšu, že to bolí menej ako piercing, hojí sa rýchlejšie atď.. Ale čítala som... Otvor fórum »
20. 3. 2012 16:18
2
Program na záznam zvuku
Nejaké typy na programy pomocou ktorých by som mohol nahrávať zvuk (alebo teda hudbu) ? ..Niečo profesionálnejšie ako obyčajné Audacity.. Nemusia to byť nejaké svetové novinky čo teraz vyšli na trh..stačí aby to bolo kvalitné..komfortné a s... Otvor fórum »
20. 3. 2012 16:13
9
Chodí tu niekto na prípravné kurzy na UVLF v KE??
Respektíve priamo na danú školu? Spokojnosť? Príjmačky z chémie sa dali zvládnuť?? Z akej školy ste sa hlásili? Otvor fórum »
20. 3. 2012 15:59