Diskusie - 4345. stránka fóra
32
Ľudia čo vravíte na meditáciu? Praktikuje ju niekto? Čakám názory
Už nejaký čas čítam knihy o tradičnej čínskej medicíne, chodím na Tai chi Quan, čo je vraj meditácia v pohybe :) A chcem nasadiť do svojho denného stereotypu aj meditácie v sede. Meditácie sú vraj kľúčom na... Otvor fórum »
29. 3. 2012 00:12
15
Samsung galaxy tablet
ahojte, nie som vobec technicky typ tak potrebujem poradit. mam tento uteseny tablet a vobec mi nejde prehravat videa cez prehliadac. iba na youtube. uz som z toho zufala . aj som si stiahla adobe... Otvor fórum »
28. 3. 2012 23:03
7
škola
na akú strednú sa oplatí ísť , po ktorej sa bude zamestnat a ist z nej aj na vysku respektive aky odbor ? PS ? prestupoval tu niekto... Otvor fórum »
28. 3. 2012 22:46
2
Ružové vonné mydlo
Nepotrpím si na mydle##Potrpím si na ružovom vonnom mydle##Farba môže byť akákoľvek, len nech, je, ooo, prosím, z ruží!##Z rúž? Nie, veď z ruží, dobre napísali. Otvor fórum »
28. 3. 2012 22:40
35
Ružové spodné prádlo
- Som dievča, nikdy by som si ho nekúpila
- Som dievča, nosím rada ružovú
- Som chlapec, na dievčatách sa mi páči
Ďalšie možnosti »
28. 3. 2012 22:15- Som dievča, nosím rada ružovú
- Som chlapec, na dievčatách sa mi páči
Ďalšie možnosti »
70
7
Liga
Cawte, chcem vytvorit ligu s chalosmi a potreboval by som program ktoru by vytvoril ligovu tabulku :) Otvor fórum »
28. 3. 2012 21:32
10
Poloha cisla podla gps
cawes neviem ci to bolo predtym rozobrane ale tak ma napadlo.. ze mam cislo ktore sa normalne pouziva a ci existuje nejaky sposob ako to cislo vystopovat, tzn. zistit jeho aktualnu polohu bud gps abo google maps nevem... Otvor fórum »
28. 3. 2012 21:30
34
Paypal
Ahojte.. chcela by som si založiť paypal účet, pretože to má určite veľa výhod, ale stále neviem ako na to... ževraj je to jednoduché, stačí mať embassovanú kartu, naťukať údaje na paypal. com, ptm sa... Otvor fórum »
28. 3. 2012 21:08
4
Hospodárska informatika - manažérska informatika rozdiel
Chcem sa opýtať aký je rozdiel medzi tým, prípadne ak to niekto študuje tak či je v hospodárskej tiež nejaká ekonomika ako v tej manažérskej ?! Ďakujem Otvor fórum »
28. 3. 2012 20:47
20
Potrebujem na e-shop povolenia ?
Zdravím, neviem či sa tu týmto niekto zaujíma ale chcem sa opýtať či potrebujem nejaké povolenia alebo papiere na predaj po internete (e-shop). Chcel by som si totiž zriadiť stránku na ktorej by som predával doplnky na APPLE... Otvor fórum »
28. 3. 2012 20:28
2
Hlásite sa tento rok niekto na IB Diploma?
Idete niekto skúsiť? Pripravujete sa niečo? Z akého gympla idete? Otvor fórum »
28. 3. 2012 20:08
39
Tetovanie
Viem, že téma tu bola miliónkrát ale potrebujem vedieť čo si o tom myslíte. Neviem či to zmení môj názor ale 100 ľudí, 100 názorov, prečítam si všetky a zoberiem do úvahy. Rozmýšlam nad tým,... Otvor fórum »
28. 3. 2012 19:51
59
O čom sa nehovorí - a malo by sa?
pokojne sem napiste prve co vas napadne, nepotrebujem od vas sloh na dve strany.. :D len nech to ma zmysel :) Otvor fórum »
28. 3. 2012 19:44
5
Pink Harmony Academy
Ahojte .. chodi niekto na GYMNAZIUM pripadne KONZERVATORIUM? ... Chcela by som sa nieco opytat .. Dikes .. :-) Otvor fórum »
28. 3. 2012 19:37
21
Vlasy
asi to tu uz bolo velmi vela krat , ale som zufalá, baby nepoznáte nejaké overené recepty na 'ozivenie vlasov' ? mam ich kucerave, znicene farbenim a zehlenim ... strasne suché , krepovité teké fuj... Otvor fórum »
28. 3. 2012 19:36