Diskusie - 4333. stránka fóra
5
Rada ohladom strednej skoly
caute, vobec neviem na aku strednu mam ist, a uz je najvyssi cas aby som to vedel.. poviem vam co ma bavi a hadam mi pomozete s vyberom skoly.. bavi ma vsetko okolo pc, napriklad programovanie(zatial... Otvor fórum »
1. 4. 2012 13:58
10
Kde sa da upraviť film
Poznate niejaky program cez ktory moŽEM UPRAVOVAŤ videa cez mobil moj druh mobila je samsung galaxy mini androjid to je Otvor fórum »
1. 4. 2012 13:45
4
HTC
mam mobil htc evo 3D... a zaujimalo by ma, kde by som tam našla počitadlo... kolko mam odoslanych sms, prevolane minuty a tak... alebo niečo podobne.. v manualy som to akosi nenašla.. ďakujem za radu...... Otvor fórum »
1. 4. 2012 13:34
24
Keď je ten 1. apríl už ste si s niekoho urobili srandu? Ak hej tak akú?
Potom by ste mi mohli poradiť ako by som najlepšie napálila môjho kamaráta. Otvor fórum »
1. 4. 2012 13:24
22
Funkcna nefunkcna klavesnica
pomozte mi ked chcem pisat na klavesnici tak mi namiesto pismen da cislice... nazorna ukazka qwertz456* teraz mam zapnute osk. exe Otvor fórum »
1. 4. 2012 13:23
1
Kozmetička
ahoj-te idem na strednu odbor kozmetička, máte stym niekto skusenosti ? ako dlho vam trvalo najsť si pracu ? +/- ? alebo niekto s vašho kolia ? ď :) Otvor fórum »
1. 4. 2012 12:59
18
20
Hrávate Angry Birds ???
Angry Birds je videohra vyvinutá finskou spoločnosťou Rovio Mobile. Cieľom hry je v roli vtákov získať späť svoje vajcia, ktoré im boli ukradnuté nepriateľmi - zelenými prasiatkami. Hráči v nej pomocou praku vymršťujú vtáky do herného poľa... Otvor fórum »
1. 4. 2012 12:37Ďakujem
Ďakujem ľuďom, ktorí ma brali vážne a sú moji fanúšykovia. Už nikdy nebudem prispievať na birdz, pretože sa sťahujem do Somálska a tam intrenet nemajú. Majte sa. Otvor fórum »
1. 4. 2012 12:35
12
VLASY
mám tmavohnedé vlasy a chcem si ich dať zosvetliť peroxidom. prosím vás o pomoc. co by ste mi poradili? Otvor fórum »
1. 4. 2012 12:14
3
Nepoznáte nejaké dobré hokejové parádičky? triky hocico =)
ahojtee isla som s kamoskami von hrat hokej ale nepoznam dobre triky paradicky atd a chcem im ukazat ako sa to robi takze nejake postupy stranky ale videa nie len nejake postupy fotky rady triky blafaky atd velmi vam dakujem... Otvor fórum »
1. 4. 2012 12:00
13
Hry cez sieť
cawte nepoznáte nejaké hry ktoré sa dajá hrať cez miesta v sieti ???? lebo v škole máme počítače v radoch a cez prenos tak by som chcel tam dať nejake hry cez ktoré by sme hrali proti sebe ..... Otvor fórum »
1. 4. 2012 12:00
20
Divný zrak
Servuuus. Deje sa mi blbá vec, že keď sa pozriem čisto len ľavým okom všetko má viac menej ružový nádych, a keď pravým tak modrý. Má to tak byť či mám skočiť radšej k... Otvor fórum »
1. 4. 2012 11:59
11
Ako dlho trvalo, kým vám vydali pas?
Viem, že lehota, v ktorej o musia urobiť je mesiac... Ale presne o mesiac odchádzam a na pasové stíham ísť asi až v utorok... Ako dlho trvalo, kým vám ho spravili? Presne mesiac či kratšie?... Otvor fórum »
1. 4. 2012 11:55
9
Ako niekoho nachytať na 1. apríl ???
Kedže je 1. Apríl Deň Bláznov tak by som chcela nachytať nejako moju mamu .. ona ma nachytala ráno povedala že : No počúvaj , dneska ti asi kúpim KinderSuprise .. a ja nato že Yes áno .. a... Otvor fórum »
1. 4. 2012 11:46
45
Je tu niekto kto by vedel poradiť v cvičení, chudnutí, cvičení, rysovaní? Popr. sa pripojiť ku mne? :)
Je tu niekto kto by šiel so mnou do toho?Popr. chodiť korčulovať, do fitka (Žilina) a pod. ? :) Chalan dievča, to je jedno :) Lepšia je podpora :) Otvor fórum »
1. 4. 2012 11:23
43
Našli ste zmysel svojho života?
Viete prečo ste tu? Čo chcete v živote dosiahnuť? Otvor fórum »
1. 4. 2012 11:18- 1 Zavist a zmeny
- 2 Kto je podľa vás úspešný človek?
- 3 Ak by sa z Vasho partnera/ky stal/a alkoholik a alkoholicka.
- 4 30 rokov nezamestnaný panic
- 1 Uvitali by ste na Birdze chatbotov pohananych AI?
- 2 Co by ste urobili, ak by som pred Vasimi ocami mydlil barana?
- 3 Zavist a zmeny
- 4 Kto je podľa vás úspešný človek?
- 5 Ak by sa z Vasho partnera/ky stal/a alkoholik a alkoholicka.
- 6 30 rokov nezamestnaný panic
- 1 Váš záverečný verdikt ohľadom kraťasov
- 2 Zamilovali by ste sa do barana?
- 3 Ktoru z telenoviel si pozeral ?
- 4 Keby si musis vybrat jedno
- 5 Uvitali by ste na Birdze chatbotov pohananych AI?
- 6 Co by ste urobili, ak by som pred Vasimi ocami mydlil barana?
- 7 Zavist a zmeny
- 8 Kto je podľa vás úspešný človek?
- 9 Ak by sa z Vasho partnera/ky stal/a alkoholik a alkoholicka.
- 10 30 rokov nezamestnaný panic