Diskusie - 4325. stránka fóra
51
Poradte mne a mojej kamoške čo mmáme robiť keď si celá škola vrátane učitelov o nás myslí že sme kurvy ?
Ľudia pomôžte nám !! Stalo sa jedno nedorozumenie a teraz si vďaka nemu celá škola (vrátane učitelov) myslí že sme kurvy !!! Ale ono to tak neni !!! Prosím, poradte čo máme robiť ! :( Otvor fórum »
3. 4. 2012 18:03
41
Chodí pošta aj v sobotu?
A cez sviatky??? A keď nie tak mi to príde až v utorok??? Otvor fórum »
3. 4. 2012 17:06
20
Vy, čo ste si štúdium vybrali podľa toho, čo vás baví: ľutujete svoje rozhodnutie?
- Áno. Škola mi to sprotivila.
- Áno. Slabé uplatnenie.
- Áno. Uplatnenie by sa dalo, ale ja zisťujem (dlhodobo viem ;)), že to nechcem robiť, len ma baví ten odbor samotný.
Ďalšie možnosti »
3. 4. 2012 16:26- Áno. Slabé uplatnenie.
- Áno. Uplatnenie by sa dalo, ale ja zisťujem (dlhodobo viem ;)), že to nechcem robiť, len ma baví ten odbor samotný.
Ďalšie možnosti »
7
Kto mi pomôže niečo vymyslieť?
ahojte, akurat pisem formalny list na anglinu, staznost na nefunkcny vyrobok (mozme si to vymysliet, tak ja som dala iphone), len potrebujem pomoct, ze co by ste napisali do casti, ze co tam nefunguje... Otvor fórum »
3. 4. 2012 16:20
28
úvaha
dobrovolnik co by mi pomohol alebo anpisal uvahu? :) poprosila by som napíšte mi do správy prosím :) budem vám vdacna Otvor fórum »
3. 4. 2012 15:47
18
Ja už nevládzem,,
Trvá to už dlhšie. Stále si poviem bude lepšie, ved mám kamaratov, niečo sa už zmení-len pockaj... ale nič sa nestane. Mám problémy sama so sebou. Mám okolo seba vela dobrých ľudí a ja si stále vravím, že nemám kamaratov...... Otvor fórum »
3. 4. 2012 15:32
9
Skicár
Dá sa stiahnuť ckicár(malovanie) alebo niečo tomu podobné? Pretože ja ho mám pokazený nechce mi ísť.... Vždy keď ho zapnem tak mi to celé sekne a už nič sa s tým nedá robiť ani... Otvor fórum »
3. 4. 2012 15:17
13
Zvláštna únava očí
Viem že polovica z vás ma asi pošle ku doktorke, ale aj tak to sem napíšem. Je to už druhý rok čo sa mi to deje. Vždy keď sa oteplí, začnem mať tak zvláštne unavené oči. Ráno keď je zima... Otvor fórum »
3. 4. 2012 14:55
23
Na ake gymnazium mam ist?
chcem ist na gymnazium kde maju aj anglicku(bilingvalnu) triedu alebo odbor, ale hlavne nie kde sa robia talentovky lebo to uz nestiham. je na slovensku dobre gymnazium kde maju daco z anglictinou a stihnem poslat prihlasku? prosim ... Otvor fórum »
3. 4. 2012 14:22
9
Polikarpow I-16 rozostavaná vecička
Ahojte Birdzáci , chcem sa trošku "pochloubiť" xD Ale nie , teraz už k veci Asi pol roka stavám jeden model lietadla polikarpow I-16 , ktorí bude aj... Otvor fórum »
3. 4. 2012 13:49
36
Zvracanie kvôli chudnutiu ?
Je podla vás zdravé keď niaké modelky alebo aj normální ľudia zvracajú kvôli tomu aby schudli ? Ak hej , tak odteraz zvracám všetko čo zjem :D Otvor fórum »
3. 4. 2012 13:48
26
Aka dovolenka je najluxusnejšia ?
3. 4. 2012 10:45
72
Keby ste mohli,,.
... na svojom tele zmenit jednu vec, ktora by to bola a preco? Otvor fórum »
3. 4. 2012 10:22
24
Aké ospravedlnenie by ste prijali od ženy ak Vás neprávom obvinila z niečoho čo nie je pravda ?
Normálne ospravedlnenie nezabralo tak preto sa pýtam a nechodíme spolu ani nič podobné .... Dakujem za cenné rady , hlúpe pripomienky si nechajte ..... . Otvor fórum »
3. 4. 2012 08:28
34
Kupovat SILONKY, PANČUCHY.
Prečo sa predavačka usmieva, keď chalan kupuje Silonky, pančuchy? Otvor fórum »
3. 4. 2012 05:56
13
Program ludvik
Ahoj ... ja som na tento program nedávno narazil . je to vlastne taky naprogramovaný kamarát ktorý si na vás nájde vždy čas :) . ja som sa len chcel spytat ci nepoznáte človeka ktorý ho vymyslel... Otvor fórum »
3. 4. 2012 02:41
3
Ahojte! Prosím, nájdite si chvíľku času pre vyplnenie môjho dotazníka k bakalárke. Dotazník je anonymný, ĎAKUJEM http://www.iank
Ahojte! Prosím, nájdite si chvíľku času pre vyplnenie môjho dotazníka k bakalárke. Dotazník je anonymný, ĎAKUJEM http://www. iank Otvor fórum »
3. 4. 2012 01:47