Diskusie - 4319. stránka fóra
16
Na aký pohon funguje váš sporák?
Plyn##Elektrina##Máme piecku na uhlie a drievka ##Propán Bután Otvor fórum »
4. 4. 2012 12:30
51
Birdz stanovačka?
Ahoj kamaráti, prichádza nám teplo, a tak som sa vás chcela spýtať, či by mal niekto záujem, účastniť sa takej stanovačky. Znamenalo by to, nie že prídeme pod najbližší... Otvor fórum »
4. 4. 2012 12:30
30
Čo zobrať Poliakovi ako darček?
Ahojte, chystám sa do Poľska a chcela by som svojmu hostiteľovi doniesť niečo ako poďakovanie. Kebyže idem na západ, tak vezmem bryndzu, mak a fľašu zelenej a mám vystarané, ale práve preto, že Poľsko... Otvor fórum »
4. 4. 2012 12:24
8
Dovolenka
ide sem niekto tento rok na dovolenku alebo poznate niekoho takeho? LIDO DI JESOLO, hotel FIRENZE Otvor fórum »
4. 4. 2012 12:04
15
Babenky,,. hlavne tie co oblubuju a maju doma vela roznych kabeliek,,tasiek, atd,,poradte mi prosim ako ich skladujete, kde, a ci
Proste potrebovala by som ich mat prehladne ulozene a aj aby nezaberali vela miesta priznavam mam -bordel- na polici s kabelkami. aj ked si ich pekne ulozim, a vyberiem jednu tak sa mi pomiesaju..nestiedam ich sice casto..ale bodol by... Otvor fórum »
4. 4. 2012 11:13
29
Je to normálne?
ahojte ľudkovia, myslíte si, že je normálne, že váš priateľ pred vami okato očumuje vašu sestru, pre chlapcov: vám by nevadilo keby vaše dievča očumovalo vášho brata?? Otvor fórum »
4. 4. 2012 11:03
2
Prečo 4:47, 447, 4, 47 v Kostiach ?
Ahojte, na FB aj inde pozerám, že všade majú niečo so seriálom Kosti. Všade sa spomína číslo 447. Neviete prečo ? Lebo by som to rad vedel :/ Otvor fórum »
4. 4. 2012 10:57
21
Ktora verzia Zuzany sa Vam paci viac a preco?
http://i44. tinypic. com/dbjcoz. jpg hlavne nerozoberajme jej IQ, povahu a podobne. jedna sa tu cisto o jej zmenu a to, ako to hodnotite. Otvor fórum »
4. 4. 2012 10:53
35
čo budete robiť cez velkonočne prazdniny ???
No otázka je asi jasnááá :D Otvor fórum »
4. 4. 2012 09:18
17
Ľudia, čo ste jedli prvé dni keď ste dostali fixný aparát?
dajte mi nejaké recepty na poživateľné jedlá, krupicová kaša sa jesť vkuse nedá (sorry) :D Otvor fórum »
4. 4. 2012 07:41
50
Robí vám problém zoznamovanie sa s ľuďmi?
- pokiaľ vám pripadajú zaujímaví, dokážete sa s nimi rýchlo zblížiť.
- nie, okamžite všetkým dôverujete.
- omotáte si každého okolo prsta behom piatich minút.
Ďalšie možnosti »
4. 4. 2012 00:32- nie, okamžite všetkým dôverujete.
- omotáte si každého okolo prsta behom piatich minút.
Ďalšie možnosti »
32
Kto ma rad psychologicke experimenty?
hladam 4 ludi ktori maju radi psychologicke experimenty.. Vek nerozhoduje, 2 chalani, 2 baby.. Zucastnili by ste sa ako pozorovatelia a diskutujuci, viac nepoviem, az tym, ktori sa na to zavezne daju.. Kazdy tyzden dostanete... Otvor fórum »
3. 4. 2012 23:43
22
Aky alkohol najradsej pijete, ktore ste videli vo videu?
http://www. youtube. com/watch?v=8xhTEDnixzk Otvor fórum »
3. 4. 2012 22:48
22
Zháňam dobrú dušu na Pohodu
Hm, moja "fantázia" na vymýšľanie nadpisov nemá konca-kraja, nechcem aby to tu vyznelo ako nejaký suchý inzerát, nuž nepodarilo sa. :D Pohoda sa u mňa stala akousi čudnou tradíciou, málokedy mávam pri niečom... Otvor fórum »
3. 4. 2012 22:43
13
Kapela
Chcel by som si založiť kapelu. Hudobný štýl (retro- jazz, soul, funk a všetko tomu podobné). Dá sa vôbec nájsť niekto, kto hrá tento štýl? Otvor fórum »
3. 4. 2012 22:40