Diskusie - 4307. stránka fóra
46
Plačete pri filmoch?
s pár ľudmi som sa rozprávala, že som nikdy pri filme neplakala, tobôž pri knihe a bolo im to divné ..a to som videla už x rôznych filmov ako je to... Otvor fórum »
7. 4. 2012 16:58
7
Narnia hra
Poznáte tú hru ? Kto ju prešiel prosím poraďte ako mám prejsť asi 7. úroveň "Nasledovanie Aslana". Je to tá kde je iba Lucia a Zuzka a neviem prejsť tie príšery. Prosím poraďte. Diki Otvor fórum »
7. 4. 2012 16:46
67
Čo vravíte na slovenskú hudobnú scénu?
Len ma zaujíma, čo vravíte na jej smerovanie? Dávate len na slovenské rádiovky a médiami pretláčaných interpretov? Koncertné stálice typu Horkýže Slíže a Polemic? Alebo počúvate aj menej známe skupiny/interpretov? Chodíte na koncerty? Ktorý štýl na Sloven Otvor fórum »
7. 4. 2012 15:02
4
Na aku strednu skolu sa ist oplati v bratislave
. Vsetko ma baví Dakujem ( este raz opakujem cely moj profil je fake ) Dakujem Otvor fórum »
7. 4. 2012 14:51
10
Matematika na špeciálnej pedagogike / pedag. ment. postihnutých
Ahojte. Môže mi niekto z vás kto tam študuje (nejlepšie na Univerzite Komenského v Ba - PF) poslať nejaké príklady alebo nejaké to učivo čo preberáte na matematike? Ak sa niekto nájde tak mi napíšte do TS... Otvor fórum »
7. 4. 2012 14:49
32
Ako osoba nado mnou umrie?
Takže zahrajme sa malú hru. Dúfam že tu ešte nebola ale tak nič také som nenašiel. Pravidlá sú prosté :každý napíše ako osoba, birdzák nad ním umrie... čím šialenejšie tým lepšie... kedže nadomnou nieje nik budem... Otvor fórum »
7. 4. 2012 14:29
73
Keby ste mali možnosť niekam sa presťahovať, presťahovali by ste sa? A ak áno tak kam?
Otázka je položená. Miesto presťahovania môže byť buď mesto alebo stačí len štát. Môžte pridať aj s kým by ste sa presťahovali (napr. kamarát, rodičia, pes atď) :) Otvor fórum »
7. 4. 2012 13:53
15
Najobľúbenejší televízny kanál ?
7. 4. 2012 12:53
6
Akordy a taby
Ahojte, prosim Vas poznate stranku na akordy a tabulatury? okrem ultimate-guitar. com.... dakujem Otvor fórum »
7. 4. 2012 12:51
48
Čo si myslíte o žiarlivosti?
Ak máte chalana/holku, Ktorý/á žiarli na každého človeka opačného pohlavia, zmení Vám heslo bez Vášho vedomia, kontroluje Vás kde čo robíte.. s kým ste, nedovolí Vám ani dýchať... dokonca Vám nakáže vymazať si toho a toho, lebo na tú... Otvor fórum »
7. 4. 2012 12:21