Diskusie - 4287. stránka fóra
31
Roztahovanie a Tunely
Chcem vedieť aký máte názor na tunely. Zdá sa vám to pekné? "Vidieť svet" cez niekoho ucho :D Máte tunel, alebo si práve roztahujete ucho? Počula som, že roztahovanie je závislosť. :D Neviem čo je natom pravdy, ja... Otvor fórum »
12. 4. 2012 17:39
4
Kto ide na andragogiku na UMB?
Ahoj hľadám niekoho kto sem ide alebo niekoho kto ide do BB a hľadá ubytovanie. Kedže idem na privát tak hľadám spolubývajúcich. Otvor fórum »
12. 4. 2012 17:38
4
Neviete niekto čo so zvyšnou terakotou ?
Zostala mi ešte terakota a nejak ma nič nenapadá neviete mi niekto poradiť ? :) Ďakujem Otvor fórum »
12. 4. 2012 17:20
14
Referát do školy
Ahojte mám tému na referát do školy s ktorou sa neviem pohnúť , respektívne neviem čo odomna chcú Možnosti získavania informácií pri komunikácií Otvor fórum »
12. 4. 2012 17:18
12
Chernobyl Diaries,,. čo si o tom myslíte?
http://www. youtube. com/watch?v=P7ZTLckhg_g Nedávno som sa dostal k tomuto traileru..čo si o tom myslíte? Nie je to trošku zneuctenie a trápne robiť si "srandu" z niečoho takéto?kolko ľudí tam zomrelo, koľko ľudí prišlo o strechu nad hlavou... Otvor fórum »
12. 4. 2012 17:17
12
Vie mi niekto prosím poradiť ???
Ide o to, že mam takmer s priateľom 7 mesačný vzťah a keď mal môj priateľ pred istým časom zlomenú nohu chodila som ku nemu a jeho brat u nich doma mi parkrát hladkal vlasy a o par dni... Otvor fórum »
12. 4. 2012 17:14EUBA - ING. štúdium čo treba ?
Chcela by som sa opýtať či treba mať prihlášku na II. stupeň štúdia potvrdenú študijným oddelením školy ktorú aktuálne navštevujem (ak je iná ako EUBA), či treba v elektronickej prihláške zakliknúť aj prílohy Bc. diplom a dodatok k... Otvor fórum »
12. 4. 2012 17:11Vyplň dotazník a vyhraj poukážku na nákup
Vyplň a odošli krátky dotazník v ktorom sú 3 otázky a nezaberie ti viac ako 5 minút. Každý kto sa zapojí do prieskumu bude zaradený do žrebovania o poukážku na nákup v... Otvor fórum »
12. 4. 2012 17:06
3
Chémia
Ahojte, ak by sa tu našiel nejaký chemik bola by som veľmi vďačná, pretože mám 3 príklady s ktorými si ja neviem poradiť, učiteľka ich odo mňa vyžaduje napriek tomu že sa nechystám študovať nič spoločné s... Otvor fórum »
12. 4. 2012 17:03
16
Pieseň
Máte radi nejakú pieseň, ktorú jednoducho nedokážete/nemôžete počúvať keď je noc/tma, pretože sa vo vás ježí všetko možné a vidíte mátohy v každom rohu (alebo iný dôvod) Môžete priložiť aj pieseň. Otvor fórum »
12. 4. 2012 16:58
7
Pracovné-personálne agentury
Neviem, ktorý deb. kok. blb. idi. skurv. vymyslel a hlavne povolil(dal licencie)pers. prac. agentúram. To je (na slovensku)diskriminácia a okrádanie a hlavne vysmech našiemu tkzv. ministestvu práce a všetkým odborom. Okrádajú ľudí o ich peniaze a ešte... Otvor fórum »
12. 4. 2012 16:44
9
Co si myslite o krutych praktikach ludi voci rybam, ktorym odrezavaju prsty a vyprazaju si ich?
Mat ruky bez prstov a este s nimi aj plavat, to je dost krute... Otvor fórum »
12. 4. 2012 16:35
23
Váš najobľúbenejší slovenský alebo český spevák/speváčka/skupina?
Váš najobľúbenejší slovenský alebo český spevák/speváčka/skupina? Otvor fórum »
12. 4. 2012 16:20
25
Obchodná akadémia
Chodíte, alebo ste chodili na túto školu? ..Páči sa vám , alebo by ste sa druhý krát už rozhodli inak ?..................................................................ja som si dala obydve prihlášky na OA ale bojím sa, že to tam nebudem zvládať. V... Otvor fórum »
12. 4. 2012 15:55
36
Báli by ste sa robiť v pitevni a pitvať ľudí?
12. 4. 2012 15:53
31
Som vadná ked si každý den prstujem ?
Som stále vlhká... Tak sa musím robit... Ja sa vždy vzrušujem :D Otvor fórum »
12. 4. 2012 15:45
40
Akákoľvek reč na svete
Keby ste mali možnosť v tejto chvíli vedieť perfektne akúkoľvek reč na svete, a už nikdy by ste ju nezabudli, aká by to bola? Ja osobne nejakú strašne starú, ktorú už nepozná... Otvor fórum »
12. 4. 2012 15:24