Diskusie - 4283. stránka fóra
9
Daval si niekto prihlasku na UKF FF tento rok? lebo stale ju nemam preklopenu a ukazuje mi to ze poplatok za prijmacie konanie n
Daval si niekto prihlasku na UKF FF tento rok? lebo stale ju nemam preklopenu a ukazuje mi to ze poplatok za prijmacie konanie n Otvor fórum »
13. 4. 2012 12:17
45
Návrh,,.
Zavolal mi môj kamarát, že sa potrebuje porozprávať o súkromných veciach. Tak som ku nemu prišla. Začal mi rozprávať aký je nešťastný, že už dlho nikoho nemal. Tak som ho poľutovala a začala dávať návrhy... Otvor fórum »
13. 4. 2012 11:37
15
Hudba a celebrity
Vedeli ste, ze Bruce Willis, Steven Seagal a Kevin Costner maju kepely a venuju sa aj muzike? http://www. youtube. com/watch?v=m94fN28eNFk& feature=related http://www. youtube. com/watch?v=yywsD8lVmZ0& feature=related http://www Otvor fórum »
13. 4. 2012 10:28
11
Ovplyvňujú rozštiepené končeky rast vlasov?
Myslíte že rozštiepené končeky ovplyvňujú rast vlasov? Otvor fórum »
13. 4. 2012 10:07
7
Ako zmensit velkost videa?
zdravim, nechcem vyzerat ako blba, ale chcela by som sa spytat ako sa da zmensit video (napr. z fotaku - 2 minúty majú aj 5 giga) a potom znovu rozbalit v pôvodnej velkosti, nieco ako... Otvor fórum »
13. 4. 2012 10:03
4
Politológia, žurnalistika na UK
Ahojte, je tu niekto kto sa hlási alebo študuje politológiu, či žurnalistiku na UK ? z čoho sa treba učiť na prijímačky? Je potrebný aj prípravný kurz na žurnalistiku? Otvor fórum »
13. 4. 2012 09:30
4
Prerušenie školskej dochádzky
Zdravím , mal už niekto z vás prerušenú docházdzku , pretože mu to škola navrhla kôly vysokej absencii ? alebo niečo podobné.. Ako to prebiehalo ? Co ste k tomu potrebovali ? A ešte... Otvor fórum »
13. 4. 2012 06:33
22
"Žobrák" v Bratislave
Čaute, stretli ste niekedy v BA mladého chlapa (okolo 25 rokov) s piercingom v obočí, ktorý od vás pýtal peniaze, lebo priateľka na pumpe natankovala príliš veľa a on potrebuje doplatiť asi 20 euro a pýta od... Otvor fórum »
13. 4. 2012 01:52
51
Vadi vam ked sa dvaja moc "maju k sebe" na verejnych miestach? Alebo MHD?
Vadi vam ked sa dvaja moc "maju k sebe" na verejnych miestach? Alebo MHD? Otvor fórum »
13. 4. 2012 00:38
12
Ofina inej farby
Ofinky akej farby by sa hodili k tmavohnedým ( farbeným) vlasom? Rozmýšľam o hodne svetlej blond. A aký strih/ účes k tomu z nie moc dlhých vlasov ( po bradu)? Dík Otvor fórum »
12. 4. 2012 23:48
19
Coldplay - PRAHA
Chcela by som sa opýtať, kto sa chystá na tento koncert 16. 9, resp. kto sa naňho chystal, ale nakoniec nepôjde a má záujem predať lístky na státie pri pódiu? :) Po prípade, či... Otvor fórum »
12. 4. 2012 22:56
66
Najhorší film/seriál
Často tu vidieť fóra o obľúbených filmoch, no mňa tentokrát zaujíma, ktorý film/seriál je podľa vás najhorší, aký ste kedy videli, prípadne bol taký nudný, že ste ho nedopozerali? Otvor fórum »
12. 4. 2012 22:49
18
Rebel yell,,. nejak nepočujem,,.
Minule som oprášila film Trainspotting, a tak ma napadla otázka, či dnes existujú ešte takí hudobníci (a rebeli) ako Iggy Pop, David Bowie, Lou Reed, Jim Morrison neskôr chalani zo Sex pistols, Ramones... viem,... Otvor fórum »
12. 4. 2012 22:46
7
Vtipný darček pre kamarátku?
Mohli by ste mi poradiť nejaký vtipný darček pre moju najlepšiu kamarátku? :) niečo čo vyrobím doma ... napr. ako reklama Fidorka tá torta so šľahačkou v ktorej bol balon. Proste niečo vtipné. Ďakujem vopred :) Otvor fórum »
12. 4. 2012 22:18
11
Priemer
od nového šk. roka budem študovať na gymnáziu a potom by som chcela ísť na univerzitu do Prešova (na psychologiu) ale berú len 30 ľudí a tam som čítala že sa berie aj priemer.. a teraz že berie sa... Otvor fórum »
12. 4. 2012 22:17
8
Viazanosť SIM-karty
Prosím vás, mám SIM-kartu(T-mobile-Easy), ktorá je však písaná na môjho otca, ktorý má stále v T-mobile zmluvu, je tá karta viazaná(chcela by som prestúpiť do O2)? Neviete o tom niekto niečo? Lebo na stránke píšu, že nie je... Otvor fórum »
12. 4. 2012 22:16
43
Co by ste si na seba nikdy neobliekli?
u mna su to dlhe rukavy a rolaky. Otvor fórum »
12. 4. 2012 22:09