Diskusie - 4259. stránka fóra
5
Krátky penis
Tak už som si získal vašu pozornosť, teraz stručne: Neviete názov filmu? Ide tam o tom, že to je chlap ktorého jebne blesk, a odvtedy vie čítať myšlienky žien, má ešte aj dcéru :D Pred pár rokmi... Otvor fórum »
20. 4. 2012 19:06
33
Kamarátky
Nuž, problém je taký, že si jednoducho neviem, nedokážem nájsť kamarátky... pritom nie som ani namyslená, ani hlúpa.. Celý život sa trápim tým, že si neviem nájsť nejakú partiu dievčat s ktorými by sme... Otvor fórum »
20. 4. 2012 18:59
6
Rezanie hovna chlpmi v riti
Aj vám lezie na nervy keď vám chlpy v riti pri sraní režú hovno na polovicu a šklbe vás to ? Otvor fórum »
20. 4. 2012 18:59
20
Gymnázia v BA - nwm sa rozhodnúť. na ktoré mám ísť
Ahojte, chem ísť na štvorročné gymnázium v BA najlepšie by bolo so zameraním na informatiku, prípadne matematiku alebo cudzie jazyky... Pozerala som GJH, Gymnázium J. Papánka, Gymnázium na Grösslingovej a Gymnázium L. Novomeského. ... Otvor fórum »
20. 4. 2012 17:41
49
Jedna otazka
keby ste sa mohli opytat jednu otazku (napriklad Boha, kebyze existuje) a vedeli by ste, ze na nu dostanete pravdivu odpoved, co by ste sa opytali? Otvor fórum »
20. 4. 2012 17:31
37
Čo sa chystáte robiť cez výkend?
Ľudia, čo sa chytáte robiť cez výkend? :D Otvor fórum »
20. 4. 2012 17:30
3
Ahojte nevedel by mi tu niekto poradiť kde sa dajú na Slovensku kúpiť tenisky značky Supra??
:D najlepšie model TK SOCIIETY :D Otvor fórum »
20. 4. 2012 17:27
8
Čo robíte pre svoju polovičku?
čo zvyknete robiť pre svojho priateľa/priateľku keď ho/ju chcete prekvapiť, alebo len tak potešiť? alebo čo by ste chceli, čo by sa vám pačilo keby spravil/a? myslím skôr také maličkosti, nič veľké Otvor fórum »
20. 4. 2012 17:20
5
Hudba z reklamy
Ako sa volá pesnička z reklamy na Big Milk čo chodí?? Na YT som našla iba starú reklamu, kde je iná pesnička... Otvor fórum »
20. 4. 2012 16:50
38
Čo by ste spravili, keby ste už konečne takto v piatok sadli do vlaku, tešili sa na víkend, a zrazu v tunely,,.
:D :D Čo by ste spravili, keby ste už konečne takto v piatok sadli do vlaku, tešili sa na víkend, a zrazu v tunely, kde je úplná tma keď sedíte v kupáku Neni čo dodať :D... Otvor fórum »
20. 4. 2012 16:28
12
Ktorý priamy hranol sa vám najviac páči?
Otázka jasná. Dajme tomu, že robím D. Ú. a neviem sa rozhodnúť, ktorého model si mám vybrať. Otvor fórum »
20. 4. 2012 15:55
16
Mám dílemu
neviem sa rozhodnúť Aktuálna škola je veľmi ďaleko na Dudovej, spresním nachádza sa neďaleko dostihovej dráhy odbor : financie, mala som spolužiakov veľmi namyslených nevšímali si ma. Ale niektoré spolužiačky sa som nou rozprávali. Ale skoro... Otvor fórum »
20. 4. 2012 15:45
3
Triky na hokej, blafáky (pre dievča)
Ahojtee, chcela by som vas poprosit ci nepoznate dobre triky s pukom blafaky atd =) ziadne videa len stranky ako nato alebo nieco podobne lebo chcem chodit na hokej a nevjem nic takze pls =) ale moze byt aj... Otvor fórum »
20. 4. 2012 15:35
41
O koľkej v sobotu vstávate ?
20. 4. 2012 15:15
56
Poznáte nejaké finty na oddialenie ejakulácie pri styku?
Poznáte nejaké finty na oddialenie ejakulácie pri styku? Skúste napísať niečo normálne ak viete. Nemám tým na mysli tie všeobecne známe rady ako: mysli na niečo iné, alebo tak si ho pred tým vyh. . Otvor fórum »
20. 4. 2012 12:42
88
Obočie
- som so svojim obočím spokojný
- nie som so svojim obočím spokojný, je riedke, priesvitné
- nie som so svojim obočím spokojný, vyzerám ako brežnev
Ďalšie možnosti »
20. 4. 2012 12:09- nie som so svojim obočím spokojný, je riedke, priesvitné
- nie som so svojim obočím spokojný, vyzerám ako brežnev
Ďalšie možnosti »
- Zdravotnicky asistent
Hlasuj »