Diskusie - 4238. stránka fóra
4
Monroeová Doktrína
Ahojte všetci. Neviem, či sú tu takí, čo študujú americké dejiny, a zaujímajú sa o politiku Ameriky, ale potrebujem vedieť, aký zmysel má Monroeová doktrína na dnešnú situáciu v Amerike. Prosím, ten... Otvor fórum »
27. 4. 2012 12:07
36
Chalani čo vás vie na ženách vytočiť ?
Takže chcem sa opýtať čo nemáte radi alebo čo vyslovene neznášate na ženách , babách :) Môžu to byť povahové vlastnosti , ich otázky , výzor , ich nálady , výhovorky .. Proste hocičo Otvor fórum »
27. 4. 2012 11:56
4
Hokejová vystroj
Ahojte, mám otázku ohľadom spôsobu čistenia hokejovej výstroje. Jednak, ktoré veci sa dajú prať (logicky nemyslím plastové materiály ale napr: chrániče lakťov, rukavice, suspenzor) bez poškodenia materiálu a ako eliminovať pach čo najviac. ... Otvor fórum »
27. 4. 2012 10:42
16
účet
Ahoj. V ktorej banke je fajn vytvoriť si účet? Mám si vytvoriť účet ale neviem v ktorej. Rozmýšlam o Zuno ale neviem prečo :D vraj je to tam fajn :D ... Otvor fórum »
26. 4. 2012 23:03
38
TAXIK a miesto na sedenie
Ahoj ahoj, ako tu tak teraz stojim na balkone tak vidim, ze k zastavke mhd smeruje taxik a nastupuju don dve slecny, jedna k vodicovi a jedna dozadu... a tak ma napadlo, ked idem taxikom sama, ... Otvor fórum »
26. 4. 2012 22:42
33
Vezmú ma na vysokú školu, pokiaľ mám dvojku zo správania?
Mám taký problémik, v 1. polroku a v 2. mám dvojku zo správania. Mňa osobne by to ani tak nehnevalo... ako prirodzene moju mamu :D... ale ide o to, že ma napadlo, že kvôli tejto... Otvor fórum »
26. 4. 2012 22:25
15
AJ B2, sloh
kolko ste mali % zo slohu, ti co mali nedobrovolnu vyssiu uroven .. len tak pre porovnanie so mnou, ja som mal 55 , ale ze vraj keby som neodbocil od temy mal by som lepšie Otvor fórum »
26. 4. 2012 21:49
8
Jarné opálenie, pomoc !
ahojte prvé silné jarné lúče sa dnes na mne poriadne vyšantili :( mám úplne na červeno opálený dekolt a nos... dávala som si na to jogurt, krém, aj panthenol ale stále to mám rovnako... Otvor fórum »
26. 4. 2012 21:38
2
Škola v Anglicku
Prosím vás. Nepozná niekto niekoho, kto študuje alebo študoval v Anglicku ? Najlepšie by bolo na vysokej škole , ktorá sa volá University of Essex .... Ale ak niekto študoval na inej aj to je dobré, ... Otvor fórum »
26. 4. 2012 21:13
29
Najlepší festival! SR, ČR
26. 4. 2012 21:10
6
Potlač na tričko
Viete mi poradiť kde mi najlepšie vytlačia na tričko môj vlastný obrazok, ktorý donesiem napr. na USB? A kde mi to spravia aj na moje tričko ktoré si tiež donesiem. Mate skusenosti s FotoLabom alebo... Otvor fórum »
26. 4. 2012 21:05
64
Ako zbaliť chalana, keď nie som pekná
Ahóój, potrebujem radu .. Mám 14 rokov, a chcem 15 ročného chalana... Nie som najchudšia, nie som pekná.. Ako ho mám zbaliť? Máte skúsenosti, čo by zabralo? Otvor fórum »
26. 4. 2012 20:45
9
Mam moznost prenajat stenu na RD na reklamu,,. neviete kolko sa z toho da vybuchat penazi za mesiac?
:) aka je REALNA CENA ZA PRENAJOM STENY NA REKLAMU?6 x2, 3 metra NA MESIAC? Otvor fórum »
26. 4. 2012 20:42