Diskusie - 4223. stránka fóra
33
15
Vzduchovka
Ahojte ! :) Dostal som chuť kúpiť si vzduchovku pre rekreačne účely, no rád by som vedel od niekoho skúsenešieho akú značku pozerať pred kúpou nakoľko nie sme tak bohatý aby sme si mohli dovoliť lacné veci.... Otvor fórum »
2. 5. 2012 11:31
7
Komu sa tak strašne teraz nechce nič robiť ako mne ?
2. 5. 2012 11:30
40
Vznik vesmíru
JE veľa teórií ako vznikol, vy máte aký názor? Bol veľký tresk, alebo že ho stvoril boh? POdľa mňa veľký tresk.. zrnko prachu ktoré explodovalo kvôli veľkému tlaku... Ale kde bolo pred tým? Otvor fórum »
2. 5. 2012 10:57
5
Helikoptéra
neviete ake helikoptera teraz leti nad bratislavou, je to dost hlucne a na hov. o :-D Otvor fórum »
2. 5. 2012 10:44
12
Počúvajte čo som zrobil
Som bol minule na diske a tam ležal jeden chalanik opity a ja som mu vopchal prst do analu nahodou a on ma udrel po hlave povedzte je to podla vas opravnene??? Otvor fórum »
2. 5. 2012 10:20
1
Záložňa
Chcel by som založiť nejakých 5 retiazok, nejakých takýchto http://shop. zlatnictvostacho. sk/tovar/images/47. jpg je to 14 karátové zlato, pretože si chcem kúpiť jedno staré auto a ešte mi chýba pár drobných,... Otvor fórum »
2. 5. 2012 10:19
7
Foo Fighters
Prosim vas, 15. augusta koncertuju v Prahe Foo Fighters, myslite ze sa dnes este daju kupit vstupenky??? Dakujem velmi pekne :) Otvor fórum »
2. 5. 2012 07:59Ide niekto 1. júna na prípravný kurz-španielčina do BA na UK?
ak by sa niekto chystal, ocením informácie :) Otvor fórum »
2. 5. 2012 06:44
29
Máte teraz zapnutú nejakú hudbu?
- áno
- nie
- hudbu konkrétne nie, ale niečo iné áno (napr. film, televíziu, po nociach mi hrajú na klavíri, ...)
Ďalšie možnosti »
2. 5. 2012 01:00- nie
- hudbu konkrétne nie, ale niečo iné áno (napr. film, televíziu, po nociach mi hrajú na klavíri, ...)
Ďalšie možnosti »
1
Fórum bez nadpisu
Ahojte všetci, chcel by som sa spýtať či je normálne mať na Apple mac book-u vpredu namiesto jablka hrušku? Notebook som kúpil v originál store-i v číne. Otvor fórum »
2. 5. 2012 00:04
37
Threesome
Dievčatá, ak by Vás Váš partner poprosil o to..aby ste šli do trojky ešte s inou ženou..je jedno kto by to bol, a povedal by že po tom by už nechcel nič iné..a splnili by ste jeho sen..šli... Otvor fórum »
1. 5. 2012 23:42
18
Synonymum
Cafte, nedávno som rozmyslala (poznate ked to mate na jazyku a nie a nie si spomenut presne :) .. strasne surne som potrebovala to slovicko tak kto sa vyzna v synonymách a pod. ked je... Otvor fórum »
1. 5. 2012 23:30
83
Najkrajší človek
(Nechcem tu komenty že som povrchná a bla bla, lebo nie som :D, ale .. ) Stretli ste už človeka (opačného pohlavia), o ktorom ste povedali, že je najkrajší, akého... Otvor fórum »
1. 5. 2012 23:25
67
Odzrkadľuje váš zovňajšok vaše vnútro?
Čo myslíte? Veľa ľudí dokáže/sa pokúša odhadnúť človeka podľa jeho výzoru... myslíte že aj vás sa dá odhadnúť? Alebo navonok pôsobíte ako úplne iný človek než ste v skutočnosti? Otvor fórum »
1. 5. 2012 22:42
- Od
- Najskor sa utrem potom vyplodim
Hlasuj »