Diskusie - 4218. stránka fóra
29
UKF NR, učiteľstvo anglického jazyka a literatúry
Ahojte, potreboval by som vedieť len zopár informácií o prijímacom konaní na túto školu (konkrétne na PF a FF), koľko ľudí sa cca zvykne hlásiť a koľko zoberú a pod. V podstate akékoľvek info... A ako... Otvor fórum »
4. 5. 2012 14:25
19
Skončila som pod čiarou
ahojte.. chcela by som sa vas spytat, ci mam este nejaku sancu ked som skoncila na jednom gymnaziu pod ciarou? konkretne 129 , prijimaju 120 ziakov... myslite ze sa este ciara posunie? som dost prekvapena z toho ze ma... Otvor fórum »
4. 5. 2012 13:55
23
Ako skocit s nudnym zivotom?
ako skoncit s nudnym zivotom, a ako sa neviazat iba na webovu stranku a ludi na nu? poradte... Otvor fórum »
4. 5. 2012 13:24
13
Čo si myslíte o tajných organizáciách a či by ste chceli do niektorych patriť ?
Čo si myslíte o tajných organizáciách a či by ste chceli do niektorych patriť ? Otvor fórum »
4. 5. 2012 12:53
27
Boli ste v Nemecku? A páčilo sa vám tam?
- Bol som v Nemecku a bolo tam dobre.
- Bol som v Nemecku a nepáčilo sa mi.
- Nebol som v Nemecku, ale chcem ísť.
Ďalšie možnosti »
4. 5. 2012 12:03- Bol som v Nemecku a nepáčilo sa mi.
- Nebol som v Nemecku, ale chcem ísť.
Ďalšie možnosti »
35
Superschopnosti
Chceli by ste mat nejaku superschopnost? Ak ano napíšte akú a prečo. Tá moja je teleportácia - byť kedykoľvek kdekoľvek to by bolo :))) Otvor fórum »
4. 5. 2012 12:02
14
Nazov skladby
je to skladba z videa palka demitru z medailonu na rozlucku reklama orange s hossom ale tato skladba nie je v originaly videa... neviete co to je????Neviem to nikde najst..... http://facedl. com/fvideo. php?f=awawoqkwqukxneo& pavol-demitra-me Otvor fórum »
4. 5. 2012 11:39
8
Uprava fotiek
poznate nejaky online program na upravu fotiek? picnik uz nefunguje :/ Otvor fórum »
4. 5. 2012 11:39
33
Kanada vs Slovensko
4. 5. 2012 10:29
7
V čom sa prezentujete?
V čom v škole robíte prezentácie okrem prezi alebo asi najznámejšieho powerpointu potrebovala by som dáky namakaný program je jedno či je len na internete alebo sa dá zadarmo stiahnuť. Otvor fórum »
4. 5. 2012 07:59
3
Dobrovolná maturita
nevie mi niekto poradiť? zvolila som si navyše dobrovoľnú maturitu z nemeckého jazyka, - maturujem len z ústnej časti . potrebujem vedieť či na tú maturitu musím príst ak nebudem chciet ist to odmaturovať? :D lebo kedysi to... Otvor fórum »
4. 5. 2012 02:03
14
Objednavanie zo zahraničia
Objednavali ste si nietko z UK nejake veci ?:..Dokedy vam to prišlo ? Otvor fórum »
3. 5. 2012 23:36
72
Na čo momentálne čakáte?
Dnes som sa zamyslel nad tým, že v podstate celý život na niečo čakáme :) neviem či to je dobré alebo zlé, ja napríklad momentálne čakám až dotlačim chleb, pojdem do sprchy a spať..na čo čakáte teraz... Otvor fórum »
3. 5. 2012 23:29
26
Naj horor aký ste kedy videli????
flyleaf dala otázku "Uprednostňujete pozerať horory v škaredom počasí?" a ja sa pýtam aký je podľa vás NAJ horor, ktorý ste videli :)) u mňa to bol zatiaľ Rituál... atmoška... Otvor fórum »
3. 5. 2012 23:27