Diskusie - 4218. stránka fóra
82
Akú vlastnosť by ste u partnera nestrpeli?
Prosim vlastnosti, to ze fajci, ze chodi sem-tam do krcmy niesu vlastnosti ale sposob travenia volneho casu popripade ich hobby... napiste nieco co by ste absolutne nemohli vystat, ale iba jednu vec. Ja by som napriklad... Otvor fórum »
3. 5. 2012 20:56
28
Ako rýchlo vytriezvieť z alkoholu?
Nepoznáte nejaké triky aby som rýchlo vytriezvela? napríklad ísť behať a také niečo, aby mi nebolo viedieť na očiach, ani a hlasy, správaní , chodení na ničom. Aby som za také 2 hodinky bola normálna. Otvor fórum »
3. 5. 2012 20:24
16Google
poznáte niekto také ako keď napíšeťe do toho vyhľadávača zerg rush , stlačíte enter a on vam to začne všetko požierať ? :D Otvor fórum »
3. 5. 2012 19:26
25
Hrá alebo učí sa tu niekto na bicie ?
Ak áno, chcela by som sa opýtať, že ked hráte nejakú pieseň tak ju hráte úplne "od slova do slova " presne alebo podľa seba ? (som začiatočníčka, nečudujte sa :D ) Dakujem :) Otvor fórum »
3. 5. 2012 19:24
18
Pokúšali ste sa už odfotiť blesk počas búrky?
- áno, aj sa mi to podarilo (a ak sa mi bude chcieť pridám sem fotku)
- áno, ale nikdy som nevystihol ten správny moment
- nie
Ďalšie možnosti »
3. 5. 2012 19:22- áno, ale nikdy som nevystihol ten správny moment
- nie
Ďalšie možnosti »
16
Mavate niekto prievan v oku?" Ci ako to nazvat.
Uz asi tyzden ma reze, skrabe, zavadza v oku nieco a nie a nie to prestat. Tak sa chcem spytat, co to moze byt. Ocnej teraz nemam kedy ist :/ Otvor fórum »
3. 5. 2012 19:17
20
Paneurópa
Čaute , aké máte názory na túto výšku ? Keď si odmyslíte , že je súkromná a dosť drahá. Otvor fórum »
3. 5. 2012 19:14
16
Keď vstávate zo záchoda, vyťahujete si:
- spodné prádlo a nohavice naraz
- najprv spodné prádlo, potom nohavice
- najprv nohavice, potom spodné prádlo (extremisti)
Ďalšie možnosti »
3. 5. 2012 19:06- najprv spodné prádlo, potom nohavice
- najprv nohavice, potom spodné prádlo (extremisti)
Ďalšie možnosti »
12
20
Čawte, chcela by som si dať tunel / slimáka.
Ešte neviem :D . Chcela som sa opýtať čo si mám dať ako prvé do ucha keď mám ešte len normal. dierku? A kde by sa dali zohnať slimáky/ rozťahováky? Mám asi stredný... kamoška mi ho dala ale... Otvor fórum »
3. 5. 2012 18:54
11
Keď ma nevezmú.
Keď ma nevezmú na ani jednu školu z tých, ktoré som si vybrala ani keď podám odvolanie, tak čo ďalej, ponúkajú nejaké voľné miesta na iných školách alebo ako? Otvor fórum »
3. 5. 2012 18:50
34
Verite v duchov?
Verite, ze existuju duchovia? Alebo mate niekedy pocit, akoby vas niekto sledoval alebo ze nie ste samy a pritom nikto nie je v izbe?? :-) Pytam sa, lebo ja mam taky pocit takmer... Otvor fórum »
3. 5. 2012 18:43
9
Kolko peňazí ste dostali najviac z poisťovne?
3. 5. 2012 18:10
11
Budovatelska strategia
V poslednom case ma dost bavia strategie take drobne co su na nete :) Chcel by som sa spytat ci mi dakto vie odporucit nejaku full free mini strategiu co by som si stiahol :) Uz som si zahral aj... Otvor fórum »
3. 5. 2012 18:00
13
Guitar capo
Ako sa po slovensky povie "guitar capo"? http://ep. yimg. com/ca/I/stringsandbeyond_1720_223080. jpg kamoška si to chce kúpiť, len nevie, ako si to v obchode má pýtať :) Otvor fórum »
3. 5. 2012 17:54
2
Prijímacie pohovory, skúšky
ahojte, chcela by som sa opytať, či tu už niekto z vás robil prijímacky na hotelovu akademiu teraz alebo niekedy v minulosti..a poradil mi coho sa mam stránit, co by som sa mala viac učiť a v podstate co ste... Otvor fórum »
3. 5. 2012 17:46
- nie
- možno
Hlasuj »