Diskusie - 4210. stránka fóra
3
Akos a volá tento film ?
Ale videl som ho v TV, hrozne dávno, dej bol taký nejaký, že proste jeden vedel perfektne hrať nejakú kartovú hru a chcel sa zapojiť do súťaže, ale potreboval zohnať prachy, aby sa zapojil do... Otvor fórum »
6. 5. 2012 18:41
56
Ako vidíte zápas SVK: USA
6. 5. 2012 18:10
23
Katolícka univerzita - sociálna práca.
Ahojte! Chcela by som vedieť váš názor. Podala som si prihlášku na katolícku univerzitu na detašované pracovisko v Sp. Podhradí na sociálnu prácu. Ako bojím sa že ta škola mi neponúkne svetlý štart do budúcnosti. Získam... Otvor fórum »
6. 5. 2012 17:58
6
CHodí niekto na GJAR (gymnázium v Prešove) ?
Prípadne bude choodiť ? ... Aké je podla vás ? Ucitelia? triedy? Otvor fórum »
6. 5. 2012 17:50
13
Mám ďalšiu / a poslednú/ otázku ohľadom bicykla,,.
Bicykel značky X-rage ---dá sa považovať za kvalitný??? Teda jeho verzia za 164 €??? /kvalitný myslím, aby sa mi nerozpadol pri rýchlej jazde na chodníku, po tráve, a na chodníku dolu kopcom ?/ Otvor fórum »
6. 5. 2012 17:26
113
Ako vznikol vas nick?
Ako vznikol vas nick? je to prezyvka? vasse meno? uplne nahodne? prve, co vas napadlo? ... ako? Moj je z... Otvor fórum »
6. 5. 2012 17:21
13
Svoja farba
Ahojte, mám na vlasoch tmavohnedý šampón, normálne mám tiež hnedé, ale trochu svetlejšie. Chcela by som si nechať už pôvodnu farbu, ale neviem ako, keďže mi to vždy rýchlo odrastie a na zvyšku vlasov... Otvor fórum »
6. 5. 2012 17:16
18
Som stále smädná,,.
V poslednej dobe, keď hrám tenis alebo celkovo nejaký šport, pri ktorom zo seba vydávam viac energie som stále smädná. Problém je, že na každom zápase úplne strácam silu, keď sa nemôžem viackrát napiť. ... Otvor fórum »
6. 5. 2012 16:32
14
Aktivity
Ahojte, zaujímalo ma či máte niekto nejaké nápady na aktivity ktoré by som mohla robiť s korešpondantkou z francúzska ktorá dnes príde ku mne domov na týždeň....niečo zaujímavé? :) Otvor fórum »
6. 5. 2012 16:27
65
Aky je váš obľubený serial, nech sa mozem inspirovat????
Aky je váš obľubený serial, nech sa mozem inspirovat???? Otvor fórum »
6. 5. 2012 16:21
25
Paličky
Ovladate jedenie s čínskymi palickami ? Ja som nebola nikdy v China Resturant ale mam ich za 25sk z teashopu :D a jedavam nimi vzdy ked mame cinu , co bolo dnes :D . Ste sa naucili v restike... Otvor fórum »
6. 5. 2012 16:18
2
Nedoruceny oznam o ulozeni zasielky
Prosim vas, ked som si objednala knihy z univerzity a nebol mi doruceny ten zlty listok-oznam o ulozeni zasielky, tak mam zavolat na studijne a pytat si podacie cislo alebo mi to na poste daju aj bez... Otvor fórum »
6. 5. 2012 15:51
15
- 1
- 2 - 4
Ďalšie možnosti »