Diskusie - 4204. stránka fóra
19
Čo máte radšej?
Lasagne##Bolónske špagety##Ani jedno##Obe##Nežral som lasagne##Nežral som ani bolónske špagety##fap fap fap Otvor fórum »
8. 5. 2012 16:38
17
Vyrážky preč !!
včera sa mi objavili na tvári vyrážky.. čo mam urobiť aby mi do zajtra zmizli alebo aspoň boli menej vyditeľné ? díky.. ; ) Otvor fórum »
8. 5. 2012 16:24
13
Knihy-Odeon
Nice day, milí naročne zameraní čitatelé ... tak chcem od vas co ste odtial citali, podeľte sa čo sa oplatí na čo treba pevný nerv :) a či sklamalo poprípade niečo .. Ja mam za sebou Snuff-brutal... Otvor fórum »
8. 5. 2012 16:09
12
Aky je rozdiel vo vyživových hodnotách medzi mliekom sušeným a mliekom obyčajným???
Nevidím rozdiel medzi týmito mliekami no kamoška mi odporučila toto má to nejaký rozdiel v tukovosti, bielkovinách ......Neviete o tom niečo??? Otvor fórum »
8. 5. 2012 15:49
5
Caute, poradte mi prosim nejake filmy o policajtoch, vyjednavacoch, jednotke swat a pod.
Vopred vdaka :) Otvor fórum »
8. 5. 2012 15:47
3
Zmeniť meno
Čafte, mám taký menší problém... Keď si v PC vytvorím nejaký dokument(Word, PowerPoint) tak mi vždy ukáže meno autora..a to meno by som chcela zmeniť len neviem ako, viem že vo vlastnostiach sa to dá meniť ale nechce... Otvor fórum »
8. 5. 2012 15:14
8
Čítal tu niekto knihu Skinny bitch?
Aké pocity vo vás vyvolala táto kniha? Ovplyvnila vás nejako? (myslím hlavne stravovacie návyky) Čo si o tejto knihe myslíte? Otvor fórum »
8. 5. 2012 14:58
38
Dnes tu mame volno,,. ako planujete stravit tento den???
Dnes tu mame volno... ako planujete stravit tento den??? Otvor fórum »
8. 5. 2012 14:44
25
Ahojte, vedel by mi niekto pomôcť s výpočtom týchto príkladov?
:) Ja som z matematiky úplny blbec som rada, že ju mám posledný rok. :) Prosím ak by sa našiel niekto kto by to vedel vypočítať tak prosím koment alebo TS. ... Otvor fórum »
8. 5. 2012 14:26
35
Stres?!
Isto je každý z vás často v strese či už pre školu, prácu, rodinné problémy atď. Ako proti nemu bojujete? Čokoláda, plač či slúchadlá do uší? :) Otvor fórum »
8. 5. 2012 13:58
31
Kam plánujete študovať?
8. 5. 2012 13:58
14
Make-up
http://www. google. sk/imgres?q=dermacol+make+up&um=1&hl=sk&sa=N&biw=1280&bih=513&tbm=isch&tbnid=SJ0ECfUHII2YHM:&imgrefurl=http://www. parfemy-elnino. cz/kosmetika-dermacol-imperial-make-up-fair-28269. html&docid=2RT0UxjRMxIHhM&imgurl=http://i. parfemy-elnino. c Otvor fórum »
8. 5. 2012 13:08
27
Deti a ich mobilne telefony.
Vela deti vlastnia mobil, ktory dostali od rodičov k narodkam alebo na vianoce , dokonca vychitavky s dotykovym displayom, nevedia s nim manipulovat, a zväčša ho použivaju miesto mp3 alebo hracej konzoly a pre vreckarov je to velke lakadlo, ved... Otvor fórum »
8. 5. 2012 12:48
9
Maturanti, aká je vaša vysnená škola?
Ahojte, kedže som maturantka, a maturujem, a chystám sa na vysokú školu, chcela by som vedieť, či sa dajako pripravujete na prijímačky a čo preto robíte, aby vás vzali. A čo chcete študovať ; )... Otvor fórum »
8. 5. 2012 12:39
34
Myslíte si, že ak si človek nájde partnera/partnerku, mal by sa venovať výhradne jemu/jej a kamarátov odložiť bokom?
- Áno, mal by sa venovať jemu/jej a kamarátov odložiť bokom
- Pol na pol - rovnako ako partnerovi/partnerke by sa mal venovať aj kamarátom
- Nie, mal by sa venovať skôr kamarátom a s partnerom/partnerkou byť spolu len občas
Hlasuj »
8. 5. 2012 12:28- Pol na pol - rovnako ako partnerovi/partnerke by sa mal venovať aj kamarátom
- Nie, mal by sa venovať skôr kamarátom a s partnerom/partnerkou byť spolu len občas
Hlasuj »