Diskusie - 4203. stránka fóra
28
Páči sa vám štýl scene? Ako vlasy, hudba oblečenie a tak
8. 5. 2012 20:19
71
Aké najoriginálnejšie "baliace techniky" poznáte/použili ste/boli použité na vás?
Mám kamaráta, ktrorý veľmi rád používa nezvyčajné techniky na prilákanie žien. A zaujímalo by ma či aj niekto iný rád využíva nekonvenčné metódy za účelom vytvorenia kontaktu s opačným pohlavím.. :) Otvor fórum »
8. 5. 2012 19:45
31
Ako sa skamarátiť s dievčaťom, ak spolu len píšeme?
Páči sa mi jedno dievča zo školy, pokukával som po nej už dávnejšie ale nechal som to tak, lebo som sa nemal ako s ňou dať do kontaktu, nemáme spolu hodiny ani nič... Ale raz v... Otvor fórum »
8. 5. 2012 19:29
34
Ak zena chce inteligentna a dobre vyzerajuceho muza je zle??? To uz hned musi byt narocna??
Ak zena chce inteligentna a dobre vyzerajuceho muza je zle??? To uz hned musi byt narocna?? Otvor fórum »
8. 5. 2012 19:26
14
AJ tlmočníctvo/prekladateľstvo
asi to tu už bolo, tak vám to hádam nebude prekážať.. chcem vedieť váš názor: Má podľa vás ešte nejaký význam ísť študovať len samotnú anglinu na prekladateľstvo/tlmočníctvo? Však... Otvor fórum »
8. 5. 2012 19:03
4
Anglický jazyk
neviete kde sa dá študovať čisto angl. jazyk bez iného predmetu okrem UPJŠ?..lebo na tú čítam len samé zlé info. a rada by som sa mu venovala naplno s tým, že po škole by som mohla aj... Otvor fórum »
8. 5. 2012 18:58
30
Opíš obraz.
Opíš svoj najobľúbenejší obraz v domácnosti. Ak nemáš žiadny opíš najbližší obraz. Opisuj to čo tam vidíš ty a ako ho vnímaš nemusíš reálne opisovať čo tam je. btw: plus obraz... Otvor fórum »
8. 5. 2012 18:35
19
ALF
Pozerávali ste Alfa? :D alebo napríklad harry a hendersonovci? :D http://www. alfik. chytrak. cz/photo-galery/2. jpg http://www. empireonline. com/images/features/rick-baker-monster-creations/harry-hendersons. jpg Otvor fórum »
8. 5. 2012 18:19
6
CSS-programovanie
Ahoj vedel by mi niekto poradiť aký kód vložiť do externého css dokumentu tak aby na pozadí stránky bol vždy celý obrázok (má veľkosť 1600x1050 takže aby sa vždy zmenšil/zväčšil aby bol vždy na celú obrazovku a nie tak ,... Otvor fórum »
8. 5. 2012 17:43
69
Ryšavky
Predo mnou tu bola taká nejaká podobná anketa, tak ma to zaujalo a zaujímalo by ma hlavne od chalanov, že čo sa im na zrzkách páči? :-) Otvor fórum »
8. 5. 2012 17:38
2
Stránka s GIF-mi
Robím prezentáciu do školy a rada by som tam dala nejaký gif... poraďte nejakú stránku kde sa dajú zadarmo stiahnuť nejaké gify... /potrebujem konkrétne niečo s mydlami a čistiacimi prostriedkami/ Diki Otvor fórum »
8. 5. 2012 17:37
102
Poznate nejaku pesnicku o svojom mene?
Poznate nejaku pesnicku o svojom mene /priezvisku, prezyvke?/ alebo s nou mate dokonca nejaku vtipnu prihodu? Mne na zakladnej stale zvykli spievat: http://www. youtube. com/watch?v=X5uKok5uks0 :D Otvor fórum »
8. 5. 2012 17:33
40
Aj vam idu na nervy spameri s fotkami?? (t. j. cele fotoalbumy su naraz zaspamovane fotkami rysaviek, deti, sexy chlapov a pod. )
ano##nie##je mi to jedno Otvor fórum »
8. 5. 2012 16:57
- Hulk
- Thor
Ďalšie možnosti »