Diskusie - 4200. stránka fóra
4
Hľadám pesničku
ako sa vola ta pesnicka ked ide uputavka na kosti na jojke ? ( tak pred koncom ) Otvor fórum »
9. 5. 2012 18:52
6
študovať učiteľstvo AJ-BIO alebo práca v účtovníckej firme? + prečo ?
štúdium, lebo sa ľahko uplatníš##štúdium, lebo budeš mať nejakú školu##pracovať##pracovať a popri tom dokončiť VŠ Otvor fórum »
9. 5. 2012 18:46
65
Hlavne dievčatá, chodili ste už s mladším?
U chalanov je to bežné, že majú mladšie priatelky.. niektorí pre to, že baby su už dosť vyspelé v nizsom veku(nie vsetky of course), iní preto, že majú v posteli radšej mladšie, kdožvie :D ... Otvor fórum »
9. 5. 2012 18:38
10
Španielčina na Vysokých školách
Ahoj , chcem sa spýtať , je na väčšine Vysokých škol španielčina? díky Otvor fórum »
9. 5. 2012 18:22
23
Kruhy pod očami
Ahoj mam problem čim zakriť kruhy pod očami? Make-up v mojom pripade nepomaha :/ neviete nejaku radu? alebo dobry make-up ktory fakt pomaha? mam aj dosť tmavu pleť... dakujem ; ) Otvor fórum »
9. 5. 2012 18:00
3
Brigada v Rakusku
Zdravim Chcel by som ist aj s kamaratom do Rakuska pracovat najlepsie do kuchyne. Ja som aj pozeral rozne agentury a nenasiel som nic take. Chceli by sme tam ist od konca juna... Otvor fórum »
9. 5. 2012 17:50
23
Unistall windows xp
zdravim, poradite mi ako mam odinstalovat windows xp na notasi benq 700 ked nemam mam iba notas? pri zapnuti PC sa nacitava system a potom nic sa vypne.. chyba bude v systeme abo v biose. a chcem to... Otvor fórum »
9. 5. 2012 17:28
16
Obľ. štýl hudby?
Pop##Rock##Hard Rock##Sweet pop##Metal##Heavy metal##Reagge##Doo-woop##Iný##Žiadny, nejde o štýl hudby ale kto to spieva Otvor fórum »
9. 5. 2012 17:24
14
Vodná fajka
Zdravím vospolok. :) Na svoje narodeniny by som si chcela zaobstarat vodnú fajku ale nielen takú hocijakú, chcela by som nejakú čo by sa dala lahko prenášať ale zároveň aby nebola moc mála a stála aj za niečo,... Otvor fórum »
9. 5. 2012 17:13
108
Som tehotná ?
caute potrebujem poradit ... s priatelom sme mali nechraneny sex a aj ked sa domna nespravil spravil sa mi na brucho a neutrel si ... a pokracovali sme dalej v sexe no stalo sa este to , ze... Otvor fórum »
9. 5. 2012 16:33
1
Converse
Neviete niekto kde sa ešte dajú zohnať Converse tenisky konkrétne teda X-HI? Všade som ich našla len v stave ,,vypredané" teda na converse. com sa dajú ešte zohnať ale neviem či posielajú aj na Slovensko... Neviete mi niekto... Otvor fórum »
9. 5. 2012 16:04
17
MP3 alebo MP4
Čaute ľudia. Potrebujem poradiť ohľadom MP3/MP4. Ktoré sa viac oplatí. Nejaké tie vlastné skúsenosti, názory, budem vďačný. Cena do tých 50€. Aké značky sa preferujú, poprípade konkrétne linky. Díki ; ) Otvor fórum »
9. 5. 2012 15:53
96
Ste za zrovnopravnenie homosexualov? (Sobas, atd)
9. 5. 2012 15:31
6
Web stránka
ako sa vola pls ta strnka čo tam jebu pred webkou a všetci sa na nich možu pozerať a tak..hmm ?? pls Otvor fórum »
9. 5. 2012 15:18
25
čítali ste niekto knihu riskem to s punkerom ?
Ja som ju čítala na nete som videla na ňu velké chváli....mala super obal..... a keď som ju začala čítať prvých 100 strán..... ma uplne nudilo až potom ma to trochu zaujalo..... som dosť sklamana z nej... Otvor fórum »
9. 5. 2012 15:15
26
čo si o tomto myslíte ?!!!!!!!!
Na obchodnej ulici v Číne predávajú malé korytnačky ako suvenír . Tieto malé korytnačky sú stále nažive a plávajú v roztoku vyrobenom z bylín. Majiteľ obchodu hovorí, že môžu žiť 1-3 mesiace. Bohvie, koľko životov sa udusilo... Otvor fórum »
9. 5. 2012 15:11
- Áno,na hokej
- Nie
Ďalšie možnosti »