Diskusie - 3784. stránka fóra
7
Ahojte, nevie mi niektorá poradiť, kde v Žilinskom kraji by som zohnala tento produkt ?
http://www. hennayvette. sk/dabur-amla-vlasovy-olej-200-ml-p-155. html Otvor fórum »
29. 8. 2012 16:25
2
Uvlf internat
Nievie niekto nahodou, kde by som mohla najst blizsie info o internate uvlf. Viem jedine (a to neviem ci dobre), ze je na ulici cesta pod hradovou... Poskytuju sa aj blizsie informacie ohladom ubytovania??? ... ... Otvor fórum »
29. 8. 2012 15:59
39
Kto chce "Suchára"?
Teraz vážne, ktoré dievča by v dnešnej dobe chcela mať doma suchára? Každá predsa hľadá "zábavu" a povedzme si to na rovinu každý jeden z nás je aspoň trocha povrchný, čiže aj krása je jedno z kritérií. ... Otvor fórum »
29. 8. 2012 15:48
3
Silvername..
Objednávali ste už s tejto stránky? Chcem vedieť či je to dôveryhodné, nakoľko je potrebné platiť dopredu. Ďakujem. http://www. silvername. sk/ Otvor fórum »
29. 8. 2012 15:37
37
Tetovacky
neobavate sa , ze v buducnosti by vas napriklad nechceli zamestnat kvoli tetovaniu ? ja uz jedno mam a rozmyslam nad dalsim, ale to, ze este neviem co budem robit v buducnosti ma odradza. aky mate... Otvor fórum »
29. 8. 2012 15:20
40
Keď ste boli menší, mysleli ste si že orálny sex sa robí do vagíny?
- Áno, myslel(a) som si to, nechápem ako som mohol(a) byť taký(a) hlúpy(a)
- Nie, vždy som vedel(a) že sa robí do úst
- Ešte teraz som si to myslel(a)
Ďalšie možnosti »
29. 8. 2012 14:53- Nie, vždy som vedel(a) že sa robí do úst
- Ešte teraz som si to myslel(a)
Ďalšie možnosti »
96
Dvojity meter,,. diskriminacia muzov?
Ahojte, skoro stale (a uz asi 100 rokov :-D ) sa hovori o rovnopravnosti zien, ale cim viac si vsimam svet okolo seba, tym viac sa mi zda, ze dnes su praveze muzi este viac diskriminovani,... Otvor fórum »
29. 8. 2012 14:15
28
Uvažujem o vysokej škole, potrebujem zopár informácii o prijímacích skúškach a celkové dojmy
Ešte nie som po maturite, ale už uvažujem kam na výšku. Chcem ísť na zubné lekárstvo do Košíc a podľa zistených informácii som sa dozvedela, že prijímajú 50 uchádzačov. Potrebovala by som aspoň približné informácie, ... Otvor fórum »
29. 8. 2012 14:14
28
Poradte niejakú stránku kde by som mohol kúpiť náhrdelník s nápisom fuck you
Ahojte, poradte niejakú stránku kde by som mohol kúpiť náhrdelník (prívesok) s nápisom FUCK YOU. Prosím, hľadám všade a neviem nájsť :-( Otvor fórum »
29. 8. 2012 14:12
8
Diera
Kde sa vzala diera? http://nudaveskole. cz/wp-content/uploads/kde-se-vzalo-misto. jpg Otvor fórum »
29. 8. 2012 13:55
32
Chudnutie na bicykli
Rozhodol som sa trochu schudnúť jazdou na bicykli . Nemám 280 kilo len chcem trochu schudnúť. 200 cm a 97kg nieje podla mojej predstavy úplne ideálne . Takže , stačí denne prejst na bicykli 15 km ?... Otvor fórum »
29. 8. 2012 13:51
27
Profesionálni degustátori alkoholických nápojov a riadenie vozidla.
Čaute, tak ma napadlo... že existujú povolania, kde ľudia musia degustovať alkoholické nápoje, napríklad technológovia vo vinárskych závodoch, pivovaroch alebo liehovaroch, alebo členovia komisie v súťažiach vín. ... Otvor fórum »
29. 8. 2012 13:41
119
Nápad na skomoleninu
Rozhodol som sa, že by som neskôr mohol napísať blog skomolených prezýviek na birdzi. A preto by som potreboval inšpiráciu a súhlas. Prosím neberte to úražlivo ale skuste to zobrať s humorom :) Zatiaľ mám... Otvor fórum »
29. 8. 2012 13:17
23
Kontaktné šošovky
Včera som začala nosiť šošovky a chcela by som sa opýtať po akom čase treba meniť ten roztok v puzdre bo sestrička vravela že naliať kažký deň nový ale musím ho meniť aj keď ich zopár dní nebudem používať ? Otvor fórum »
29. 8. 2012 13:04
31
Web-Browser
Aký používate "webový-prehliadač" ?´Ktorý vám najmenej seká ? Otvor fórum »
29. 8. 2012 12:43
15
Môžem byť chorý kvôli tomu, že som prestal fajčiť?
V piatok som si dal poslednú a v nedeľu som už ryhal ako tuberák. V pondelok ráno to isté a večer som už mal 39 teploty, to isté v utorok (včera). Dnes už je to lepšie, ... Otvor fórum »
29. 8. 2012 12:36
10
Dokument o koncentračných táboroch
Zdravím... minulý rok som na youtube pozerala jeden, myslím, že 8 dielny, dokument o koncentračných táboroch a celkovo o Tretej ríši. Teraz ho ani za nič neviem nájsť. Neviete... Otvor fórum »
29. 8. 2012 12:35