Diskusie - 3622. stránka fóra
8
MyStart - Incredibar HELP
Ahojte, dnes mi vymienali modem a wifi (to iba pre informaciu, lebo neivem kde moze byt chyba). Ide o to - ze stranky ako Birdz, google mi funguju, ale ked sa chcem dostat na FB... Otvor fórum »
11. 10. 2012 22:27
44
Antikoncepcia
ženy prosím vás potrebujem radu!! minulý pondelok som dobrala HAK v piatok došli moje dni a teraz v pondelok som už mala zobrať nové balenie tabletiek, ale ja som sa pomýlila a až dnes som si zobrala tabletku.... Otvor fórum »
11. 10. 2012 22:13
6
Máš rád/a Ferrai ?
Ak máš rád/a ferrari tak sa pripoj do našej Slovenskej Ferrari skupiny. Naša stránka je www. slovakferrari. wordpress. com . Na našej stránke nájdeš všetko nové o ferrari :) tak sa pripoj ; ) Otvor fórum »
11. 10. 2012 21:32
14
Parkour
Do prdele for o parkour-e tu je hodne ale niktokto by sa chcel zdokonalovat alebo pokracovat v tom. Nájde sa do pi*e dakto z Oravy???????????????? Otvor fórum »
11. 10. 2012 21:20
9
Plná pamäť v iPad 2
Ahojte. Kúpila som si iPad 2 a po 3 mesiacoch som konečne prišla na to, ako do neho vložiť videá. Všetko v pohode fungovalo, nahodila som videá, pozrela ich a potom ich vymazala. Potom... Otvor fórum »
11. 10. 2012 21:05
9
Akadémia Policajného zboru v BA
Zdravim ! buduci tento rok chcem podat prihlasku na Akademiu Policajneho zboru v Bratislave ale vzhladom k tomu ze je tam velky natlak tak sa bojim ze ma tam neprijmu.. CHcem sa opytat ze v pripade zeby ma nepriali ci... Otvor fórum »
11. 10. 2012 21:05
23
Horor
Podradíte mi nejaký vážne dobrý, strašidelný horor ? Nie krvavý, ale niečo s mrazivou atmosférou.. Skúšala som hľadať aj tu v histórii, ale nenašla som také filmy, aké som chcela... (Nenávisť, Kruh etc.... Otvor fórum »
11. 10. 2012 20:57
12
Povaha
Som veselé, bláznivé a ukecané dievča, ale mám problém , že v novej škole som skôr taká utiahnutá, neviem prečo..neviem ako sa mám zapojiť do debatujúceho krúžku, alebo ako si získať simpatie spolužiakov..prosím poraďte mi... Otvor fórum »
11. 10. 2012 20:54
26
Zima v Cultoch/Steeloch
Chcela by som si v blízkej budúcnosti kupti steely /culty ako zimne topánky s kovovou špičkou samozrejme a vraví sa že je v tom strašná zima keď je tam tá kovová špička :D a chcela by som sa spýtat že... Otvor fórum »
11. 10. 2012 20:38
24
Zbierka,,.
Máte doma nejakú zbierku? Keď nie, čo by ste radi zbierali? Čo by sa vam páčilo? :) Keď ano, pochválte sa akú a ako dlho ju máte :) Otvor fórum »
11. 10. 2012 20:37
4
Videozáznamy Bratislavy
Nakoľko naozaj neviem, kam sa preklikať a na aké web stránky sa dostať, preto chcem požiadať o menšiu pomoc. Hľadám videá Bratislavy - východ slnka nad Bratislavou, "prebúdzanie" nového dňa v BA, rush... Otvor fórum »
11. 10. 2012 20:32
8
Suplementy
Ahoj viem že toto nieje zrovna portál kde by som mal položiť svoju otázku ale prejdem radšej k veci. Určite sa tu nájdu ľudia čo cvičia už vyskúšali množstvo suplementov. Chcem sa spýtať či máte niekto skúsenosti s... Otvor fórum »
11. 10. 2012 20:14
3
Otazka
Awojky :) mala by si chut pofajkat alebo sa aj pohrat s mojim 20 rocnym kamaratom?? :) je na spapanie a dobre lizka :) ak by si ho chcela vidiet, mame spolu fotky ako sa zabavame, hmm??:) Otvor fórum »
11. 10. 2012 20:08Športové štipendium
Ahojte. Venujem sa športu už dlhú dobu a chcela by som sa mu venovať na takej úrovni, aby som bola spokojná. Preto sa pýtam či tu niekto nemá skúsenosti so športovým štipendiom v U. S. A. ,... Otvor fórum »
11. 10. 2012 19:59
13
Prečo niekedy piercing mierne smrdí?
už som to počula od kamarátky ktorá má septum, aj mne sa to stalo s uchom....možno je to blbá otázka ale fakt, prečo niekedy tie piercingy smrdia? Otvor fórum »
11. 10. 2012 19:34
118
Panictvo
Baby, čo si myslíte o chalanovi, ktorý je ešte vo svojich 21 rokoch panicom?? Chceli by ste s ním vzťah, alebo sex, alebo by vás začal priťahoval, alebo by sa váš kamarátsky vzťah ešte... Otvor fórum »
11. 10. 2012 19:17