Diskusie - 3543. stránka fóra
26
Ako sa mu mám k tomu vyjadriť?
Asi pred týždňom som sa s mojim chlapcom rozišla. Nefungovalo nám to, ale potom mi napísal že ma aj tak ľúbi... Ja jeho tiež. Pýtal sa ma, ako je na tom u mňa a potom... Otvor fórum »
4. 11. 2012 14:42
20
Vzivote nezamilovaný
Myslite že existuje človek ktory sa vživote skutočne nezamiloval? nieco viac ako len "tamta zena/muz sa mi celkom paci"?? .. samozrejme, myslím ludi už v určitom veku, nie nejakých mladučkych, teenegrov a podobne :) Otvor fórum »
4. 11. 2012 14:41
7
To fakt Ryanair neponuka žiadne letenky z BA do Paris ?
Našla som len cez Austrian areo. za 127 ale to je veľa, ale nie je nič ani z Košic a ani pelikán mi vo februári nič nenájde :D Asi kdesi robim chybu ze :D Otvor fórum »
4. 11. 2012 14:39
22
Torta kolac
Priatel ide mat o 3tyzdne narodky a rada by som mu nieco upiekla :) preto vas prosim o radu na nejaky fajn recept :) co sa tyka narocnosti, moc nepeciem ale budem sa snazit :) klasicku nepecenu alebo pudingovu nechcem....nemusi... Otvor fórum »
4. 11. 2012 14:23
8
Autorské práva ikonky
Ahoj , robím web stránky a pasujú mi tam nejaké ikonky pri ktorých je napísané "zadarmo na nekomerčné účely" , keď to dám na svoj web kde ponúkam svoje služby sú to nekomerčné účely?Je to banalita ale chcel... Otvor fórum »
4. 11. 2012 14:14
11
Ako hodnotite clenstvo Slovenska v NATO?
- NATO je teroristicka organizacia a je potrebne z nej vystupit
- Z clenstva Slovensko len ziskava
- Je to obojstranne vyhodne
Ďalšie možnosti »
4. 11. 2012 14:01- Z clenstva Slovensko len ziskava
- Je to obojstranne vyhodne
Ďalšie možnosti »
17
Pracujete niekde ? ak áno tak kde ?
4. 11. 2012 13:48
3
Je to skutocne?
Je podla vas tento spray skutocny? http://najmeme. sk/meme. php?id=529 Otvor fórum »
4. 11. 2012 13:43
7
Aký majú názov tieto filmy ?
1. Takže tento film som videl dávnejšie a nepamätám si celkom na dej. Ale v princípe šlo o to, že bol nejaký chlap na ostrove a prenasledovali ho nejakí ľudia s úmyslom zabiť. Avšak pri konci... Otvor fórum »
4. 11. 2012 13:27
4
Poradite mi nejaky dobry film?
prosím poraďte mi nejaky dobry film, nejaku komediu, horor, alebo niečo vtipné Otvor fórum »
4. 11. 2012 13:25
5
Práca z domu
Máte niekto skúsenosti s podnikaním z domu (alebo aj iná forma práce z domu, nemusí byť práve podnikanie..). Či už pozitívne alebo negatívne, vaše alebo vašich známych. Poteším sa každému (hodnotnému) príspevku Otvor fórum »
4. 11. 2012 13:14
8
Ničia farebné šampóny vlasy?
no. :D odpovedzte mi na otázku prosím. :D totiž, už nejaký ten rok a pol si farbievam vlasy na červeno, ibaže tuhle v lete kamarát dostal nápad že mi spraví blond končeky. síce to vyzeralo... Otvor fórum »
4. 11. 2012 13:07
51
Prečo po TOM krvácam ?
taže potrebujem sa spýtať aké tým máte skúsenosti.. xD ked som prvy krat masturbovala, slo mi trochu krvi a potom este par krat znovu.. lenze minuly tyzden som bola vonku s chalanom a nejak sme sa dostali k tomu,... Otvor fórum »
4. 11. 2012 12:55
26
Obľúbené "zahraničné" meno
Ahojte, chcela by som sa spýtať aké sa vám páči najviac "zahraničné" meno. Pre ženu a pre chlapa :) Potrebujem to k niečomu a nič poriadne ma už nenapadá. Ďakujem :) Otvor fórum »
4. 11. 2012 12:22
6
Technické vynálezy najstarších východných štátov
Potrebujem na seminár z dejepisu nejaký materiál na túto tému, alebo jednoducho len vymenovať tie vynálezy. Lebo okrem kolesa, kompasu a papiera som nič nenašla a neviem o čom mám presne písať. Takže ak by niekto... Otvor fórum »
4. 11. 2012 12:16
11
Nátlakové skupiny
ahojte:)... prosím vás nevedel by mi niekto poradiť nejaké nátlakové skupiny na slovensku alebo vo svete? Otvor fórum »
4. 11. 2012 11:56
50
Ako sa priznať?
ako sa priznat mamine s tym ze som gay? mam este len 13 a to ze som gay v tom som si isty takze ti ktori si myslia opak ze si isty este byt nemozem nech to tu nepisu. ... Otvor fórum »
4. 11. 2012 11:45