Diskusie - 3302. stránka fóra
94
Dokáže sa chalan zmeniť?
Prosím pomôžete mi .. zaľúbula som sa do jedneho kamoša on ma chce tiež , ale keď on je taký kade chodi tam každu babu bali a hneď sa s ňou líže a to... Otvor fórum »
6. 1. 2013 22:32
23
Ako sa zmeniť a byť lepším človekom?
Fakt ja by som sa chcel zmeniť a byť normálny chalan, mať normálne radosti aj starosti, ale všetci ma nenávidia už len za to že som, tak potom jasné že mi prasknú nervy a robím zlé veci,... Otvor fórum »
6. 1. 2013 22:13
31
Tehotenstvo bez sexu
Dá sa otehotnieť bez sexu keď je dievča ešte panna ? Žeby sa spermia dáko dostala do pochvy aj napriek tomu že je ešte nepretrhnutá panenská blana ? Otvor fórum »
6. 1. 2013 22:04
153
Nepobozkaná, nechcená,,.
Mám už 17, a nikdy, nikdy som s nikým nechodila, ani sa nebozkávala a dokonca som ani nebola nikdy s nejakým chalanom na rande ani vonku. Už na to veľmi štve, ešte tak pred dvomi rokmi... Otvor fórum »
6. 1. 2013 22:02
21
Som ja blbá, alebo,,,,,,?
Neviem, či je chyba vo mne, alebo kde, ale na stránke Univerzity Komenského neviem za toho........ nájsť informácie, ktoré potrebujem a ktoré chcem, ani predmety, ani sylaby, ani školné, nič... nerozumiem tomu...... Otvor fórum »
6. 1. 2013 21:46
5
6
Vysoká škola medzinárodných a verejných vzťahov BA
Ahojte ... je tu niekto kto študuje na tejto vysokej škole? Otvor fórum »
6. 1. 2013 21:40
57
Čo to znamena zo strany dievčaťa?
chlapec sa stretne s dievčaťom prvykrát na nejakom kurze dajme tomu ( to je jedno kde) ... rozpravaju sa asi 10 minut potom sa chce zoznamiť a poda mu ruku ... potom začína kurz ..po nom dievča čaka... Otvor fórum »
6. 1. 2013 21:38
42
MBTI typy.
Ak poznate, aky ste typ? Suhlasite s vysledkom? :) (Ano, viem, ze su to zjednodusene Jungove funkcie. ) < --- INTJ. Otvor fórum »
6. 1. 2013 21:28
43
Čo je pre teba rozhodujúce pri výbere partnera??
Čo je pre teba rozhodujúce pri výbere partnera?? Otvor fórum »
6. 1. 2013 21:27
8
Kto by mi vedel poradit nejaku stranku, kde by som nasla diktaty vhodne pre skolakov? existuju vobec take?
Kto by mi vedel poradit nejaku stranku, kde by som nasla diktaty vhodne pre skolakov? existuju vobec take? Otvor fórum »
6. 1. 2013 21:13
6
Animátor do detských taborov
Máte niekto skúsenosti s takouto prácou? Kde sa dá také niečo zohnať? Otvor fórum »
6. 1. 2013 21:08
9
Je to blbosť prestupovať na polroka na konzervatórium?
Ahojte.. tak ja som prváčka na hotelovej. Je tu fajn aj všetko je super len predsa ma viac ťahá smer konzervatorium. Prestupovali ste už niekto zo školy cez polroka? .. Dá sa to vôbec? Zažili ste to niekto?... Otvor fórum »
6. 1. 2013 20:37
10
Nejde mi lognut League of legends
Cste, prihlásla som sa cez off. stránku na LoL a prišiel mi normal aj mail že account je vytvorený atd... stiahla som si normal LoL a ked napíšem moje meno heslo vypíše mi že "invalid ussername/ password combination"... Otvor fórum »
6. 1. 2013 20:37
28
11
Odhoď narcis, kúp si jablko!
http://www. badatel. sk/kpm/wp-content/uploads/2013/01/odhod-narcis-kup-si-jabko-300x140. png Podporíte? http://www. badatel. sk/kpm/odhod-narcis-kup-si-jabko-1-preco-ignorujem-den-narcisov-2013/ Otvor fórum »
6. 1. 2013 20:33
36
Hanblivý chalan, hanblivá baba
Ako zistiť u chalana, ktorý je hrozne hanblivý, že sa mu páčim? Ja som tiež veľmi hanblivá, takže skúste brať do ohľadu aj toto prosím. A tiež nechcem taká že: povec mu to na rovinu, ... Otvor fórum »
6. 1. 2013 20:22
8
Filmy z povinného čítania
V poslednom čase ma začala baviť práve literatúra, ktorú sme mali na strednej povinnú, či už je to Dostojevskij, Tolstoj, Remarque, Poe, Shiller, Goethe a spol... a rada by som si k niektorým... Otvor fórum »
6. 1. 2013 20:19- 1 Co by ste urobili, ak by som pred Vasimi ocami mydlil barana?
- 2 Kto je podľa vás úspešný človek?
- 3 Ak by sa z Vasho partnera/ky stal/a alkoholik a alkoholicka.
- 1 Váš záverečný verdikt ohľadom kraťasov
- 2 Ktoru z telenoviel si pozeral ?
- 3 Uvitali by ste na Birdze chatbotov pohananych AI?
- 4 Co by ste urobili, ak by som pred Vasimi ocami mydlil barana?
- 5 Kto je podľa vás úspešný človek?
- 6 Ak by sa z Vasho partnera/ky stal/a alkoholik a alkoholicka.
- 1 Váš záverečný verdikt ohľadom kraťasov
- 2 Zamilovali by ste sa do barana?
- 3 Ktoru z telenoviel si pozeral ?
- 4 Keby si musis vybrat jedno
- 5 Uvitali by ste na Birdze chatbotov pohananych AI?
- 6 Co by ste urobili, ak by som pred Vasimi ocami mydlil barana?
- 7 Kto je podľa vás úspešný človek?
- 8 Ak by sa z Vasho partnera/ky stal/a alkoholik a alkoholicka.