Diskusie - 3300. stránka fóra
7
Súčasná moderná architektúra
prosím váss nemá niekto nejaké materiály o súčasnej architektúre..také veci z ktorých by sa dala urobiť dobrá SOČ-ka? :) Otvor fórum »
7. 1. 2013 11:52
2
Play4free
ked si stahujem ten progarm ked chcem hrat battlfield play4free tak mi to napise nedostatocne povolenia co mam robit ?? Otvor fórum »
7. 1. 2013 11:34
33
Viacero otázok o živote
1. Viete sa tešiť z maličkostí? (ak áno, z akých) 2. Dá sa naučiť pozitívne myslieť? (ak áno, ako, alebo aspon ako sa mám k tomu priblížiť) 3. Dá sa... Otvor fórum »
7. 1. 2013 11:25
15
30 Days Shred !
je tu niekto kto už cvičil poctivo a pravidelne 30 days shred? Otvor fórum »
7. 1. 2013 10:46
8
Uzitie tabletky po escapelle
ma niekto skusenost s uzivanim tabletky Escapelle v priebehu toho co berie antibiotika? V lekarni mi povedali ze to moze mat vplyv na ucinok tabletky a ja sa teraz bojim ci tabletka zabrala alebo nie Otvor fórum »
7. 1. 2013 10:35
10
Vysoká škola - Informatika, kam?
Zdravím :) Tak som v období keď by som už pomaly ale isto mal posielať prihlášky na výšku. Určite chcem študovať informatiku, len nemám predstavu kde. Určite chcem ostať na slovensku, a zatiaľ sa rozhodujem medzi... Otvor fórum »
7. 1. 2013 10:31
19
Pou
Chcela by som sa spytat: Ide hra Pou na mobil samsung star s5230? A ak ano kde sa da stiahnut zadarmo? Otvor fórum »
7. 1. 2013 10:21
82
Prichádza zmena. V noci zo 7. 1. na 8. 1. 2013.
- Zmena k lepšiemu
- Zmena k horšiemu
- Nikdy sa nič nezmení a zostaneme tu na mŕtvom bode do konca života
Hlasuj »
7. 1. 2013 10:20- Zmena k horšiemu
- Nikdy sa nič nezmení a zostaneme tu na mŕtvom bode do konca života
Hlasuj »
31
Ako rodicom oznamit ze ste dostali poznámku???
Ako svojim rodicom oznamit ked dostanete poznámku??? Reakcia?? Otvor fórum »
7. 1. 2013 10:16
3
SKYRIM
no mám problém v hre Skyrim... ide o to že predtým všetko išlo v pohode (myslím konkrétne na zvuk) a potom ho ju vypla, za par hodin som chcela zas hrať a už nejde zvuk + aj dialogy... Otvor fórum »
7. 1. 2013 10:01
13
Ako sa počíta zmiešané číslo?
Mám jeden problé. Zajtra ideme na matike písať test a akurát som chýbal vtedy, keď sa učili zmiešané čísla. Nemohol by mi niekto poradiť ako sa to počíta(myslím zlomok na zmiešané číslo, a potom aj naspäť... Otvor fórum »
7. 1. 2013 09:53
8
Odpustenie
Koľkí klamali a bolo im odpustené. Len ja si nezaslúžim odpustenie od... (doplňte od koho) Otvor fórum »
7. 1. 2013 09:48
34
Erekcia u urologa
Uz sa niekomu stalo, ze bol u doktora/-ky kde sa musel vyzliect donaha? Nedavno som bol u urologicky, kde som si mal stiahnut slipy, a lahnut. Vsetko bolo OK kym mi nezacal tvrdnut, z toho... Otvor fórum »
7. 1. 2013 09:14
11
Medzinárodné vzťahy BB - predmety
Ahojte, vedel by mi niekto tak konkrétnejšie povedať, aké predmety sa dajú študovať na medzinárodných vzťahoch v BB ? Otvor fórum »
7. 1. 2013 07:08
31
Aké je u Vás teraz počasie ?
7. 1. 2013 01:54
39
Môj novy blog?
Ahojte rád by som tu raz za čas písal nejaky ten blog ....chcel by som samozrejme sa vyjadrovat o politike..... tak bol by som rád keby ste mi dali nejake námety na prve blogy a ktorych moze prebehnut... Otvor fórum »
7. 1. 2013 01:42- 1 Kto je podľa vás úspešný človek?
- 2 Zavist a zmeny
- 3 Ak by sa z Vasho partnera/ky stal/a alkoholik a alkoholicka.
- 4 30 rokov nezamestnaný panic
- 1 Uvitali by ste na Birdze chatbotov pohananych AI?
- 2 Co by ste urobili, ak by som pred Vasimi ocami mydlil barana?
- 3 Kto je podľa vás úspešný človek?
- 4 Zavist a zmeny
- 5 Ak by sa z Vasho partnera/ky stal/a alkoholik a alkoholicka.
- 6 30 rokov nezamestnaný panic
- 1 Váš záverečný verdikt ohľadom kraťasov
- 2 Zamilovali by ste sa do barana?
- 3 Ktoru z telenoviel si pozeral ?
- 4 Keby si musis vybrat jedno
- 5 Uvitali by ste na Birdze chatbotov pohananych AI?
- 6 Co by ste urobili, ak by som pred Vasimi ocami mydlil barana?
- 7 Kto je podľa vás úspešný človek?
- 8 Zavist a zmeny
- 9 Ak by sa z Vasho partnera/ky stal/a alkoholik a alkoholicka.
- 10 30 rokov nezamestnaný panic