Diskusie - 3292. stránka fóra
3
Ako stiahnuť video?
zdravím. Chcem sa spýtať, ako sa dá stiahnuť video z nejakej stránky. Napríklad nejaká časť seriálu, ktorá sa dá pozrieť online ale nie je na stiahnutie.. Dá sa to nejako stiahnuť?? Otvor fórum »
8. 1. 2013 19:28
19
Vaše obľúbené/osvedčené jednoduché jedlá či niečo ako olovrant/desiata
Ahojte kamoši, keďže mi došla inšpirácia a nebaví ma furt jesť to isté, pýtam sa vás. berte to tak že napríklad čo si urobíte ke´d prídete domov, ste hladní a nič nei je navarené?... Otvor fórum »
8. 1. 2013 19:21
19
Kto?
Kto stojí medzi mnou a ňou? Nech mám v tom poriadok kto mi ju praje a kto nie. Žeby som sa zariadil podľa toho. Otvor fórum »
8. 1. 2013 19:20
43
2
60
Ake vyzivove doplnky pouzivate a ake by ste odporucili
Ake vyzivove doplnky by ste pouzili na pribratie alebo nabratie svalovej hmoty popripade vyrysovanie postavy ..a kedze su tu aj slecny tak na chudnutie, detoxikaciu..oblubene znacky napr. weider, biotech usa..atd Otvor fórum »
8. 1. 2013 18:44
92
Verili ste deadlinu na nový birdz?
8. 1. 2013 18:26
46
Kozičkyyy
Otázka hlavne na chalanov> je pre vás veľký problém, ak má dievča malé prsia/zadok? :/ Otvor fórum »
8. 1. 2013 18:26
26
Chalani, vadilo by vám kebyže je vaša partnerka panna ? Nemyslím znamenie Otvor fórum »
8. 1. 2013 18:23
14
Prestup na polroka na inú školu (potreby)
Takže chcel by som sa spýtať čo je potrebné na prestup . Som prvák na strednej, chcem prestúpiť na inú školu ineho zamerania a čakám že mi niekto poradí kroky ktorými budem pokračovať prosím nemám veľa času, ... Otvor fórum »
8. 1. 2013 18:20
18
Viete co je ,,.
sanica ?:D .. nie samica, hej ; ) ! Napadla mi jedna zimna pesnicka a ze ci je to slovo vobec zname . Otvor fórum »
8. 1. 2013 18:12
14
Máte doma ešte vianočnú výzdobu?
áno##nie##len niektoré veci##iná odpoveď Otvor fórum »
8. 1. 2013 18:11
22
Ktorá nemocnica je najlepsia na Slovensku?
Niekde som cítala, ze najlepsia nemocnica je NUSCH v Bratislave, ale uz som tam lezala, a nemám také dobré skúsenosti Otvor fórum »
8. 1. 2013 17:51
4
Biofyzika - medicína
Ahojte, je tu niekto, kto študuje na lf? Chcela by som vedieť, že či su tam predmety skor na memorovanie, alebo pocitanie, techniku. Kedze pocitania a techiku nemusim. A dalsia vec, z coho pozostava biofyzika?Iba... Otvor fórum »
8. 1. 2013 17:34
30
Životné križovatky :D :D :D
Aj vy máte dojem, že ste sa na strednej nenaučili nič do života? Že ste sa tam stratili a bol to premrhaný čas? Že ani neviete, kým chcete byť a že už aj tak nie je ten správny... Otvor fórum »
8. 1. 2013 17:27
15
Čo máš radšej?
8. 1. 2013 17:10- 1 Zavist a zmeny
- 2 30 rokov nezamestnaný panic
- 3 Kto je podľa vás úspešný človek?
- 4 Ak by sa z Vasho partnera/ky stal/a alkoholik a alkoholicka.
- 1 Zavist a zmeny
- 2 Co by ste urobili, ak by som pred Vasimi ocami mydlil barana?
- 3 30 rokov nezamestnaný panic
- 4 Kto je podľa vás úspešný človek?
- 5 Ak by sa z Vasho partnera/ky stal/a alkoholik a alkoholicka.
- 1 Váš záverečný verdikt ohľadom kraťasov
- 2 Zamilovali by ste sa do barana?
- 3 Ktoru z telenoviel si pozeral ?
- 4 Uvitali by ste na Birdze chatbotov pohananych AI?
- 5 Zavist a zmeny
- 6 Co by ste urobili, ak by som pred Vasimi ocami mydlil barana?
- 7 30 rokov nezamestnaný panic
- 8 Kto je podľa vás úspešný človek?
- 9 Ak by sa z Vasho partnera/ky stal/a alkoholik a alkoholicka.