Diskusie - 3013. stránka fóra
9
LAZARUS pomoc
Ahojte, je tu niekto kto vie programovať v lazaruse? Prosím pomôžte mi s domácou úlohou: Napíšte program, ktorý na uhlopriečku grafickej plochy z pravého horného rohu do ľavého dolného rohu nakreslí 10 farebných kruhov, ktoré budú rovnomerne... Otvor fórum »
3. 4. 2013 20:11
20
Prekladatelstvo a tlmocnictvo uk
Ahojte ludia, kto sa sem chystá a na akú kombináciu jazykov ?:-) Otvor fórum »
3. 4. 2013 19:47
15
životný štýl
ahojte, na FB by som chcela vytvoriť skupinu niečo ako životný štýl... zdieľať rôzne nápady, tipy, triky, vlasy, kozmetika, móda atd.. mal by niekto záujem pridať sa? Otvor fórum »
3. 4. 2013 19:16
23
Vrazda
ahojte, chcem sa spytat co mam robit, lebo uz fakt neviem..stala sa vrazda - jedna mrtva upalena osoba + poziar, kradez a asi aj znasilnenie a ja viem asi kto to urobil, ale neviem co mam robit..ci ho mam udat,... Otvor fórum »
3. 4. 2013 19:03
34
Výber strednej školy. Čistá katastrofa o. O :D
Farmácia, podnikanie, grafik digitálnych médií, veterina... Rozhodujem sa medzi týmito odbormi, pričom s farmáciou som si istá.. Baví ma viacero vecí, takže sa vám tu s nimi neidem rozpisovať..... Otvor fórum »
3. 4. 2013 18:42
49
Bojím sa stretnutia s ním,,.
Dobrý deň prajem..Obraciam sa na Vás s mojím problémom, ktorý ma v poslednej dobe trápi..Ide o to, že na internete som spoznala jedného chlapca, ktorý je neskutočne fajn..Zistili sme, že máme toho veľa spoločného, píšeme si takmer každý deň,... Otvor fórum »
3. 4. 2013 18:39
20
64
Ako vidíte sami seba?
Lúzer, debil, oblúbená osoba..? :) takto myslim. Otvor fórum »
3. 4. 2013 17:57
25
Všimli ste si, že keď jete čokoládu vonku tak má lepšiu chuť?
alebo tiež ked ju date zmrazit? Otvor fórum »
3. 4. 2013 17:27
18
Z ktoreho konca šúpete banán?
3. 4. 2013 17:24
39
Co si mam napisat na sitovku ?
ahojte , chcem sa spytat ze co by som si mala napisat na silt na siltovke , lebo kupila som si novu cisto ciernu siltovku a chcla by som nieco napisat na vnutornu stranu siltu , rozmyslala... Otvor fórum »
3. 4. 2013 17:18
4
Prečo
mi blbne facebook zo dňa na deň ?? Stránku FB mi zobrazuje nejak "zdegenerovane", teda kolónky tie nie sú tam kde majú byť, iné farby a celkovo možnosti sú nejak rozhádzané... v čom je chyba ? Otvor fórum »
3. 4. 2013 17:15
2
Kupovaný netbook
Ahojte :D asi pred rokom som si kúpila netbook (v Naj). Dnes mi na tapete vyskočilo Kópia Windows nieje pravá ktomu je napísane zostáva 7601. Mám isť reklamovať alebo? Otvor fórum »
3. 4. 2013 17:14
5
Pripravny kurz AJ FiF UK
chystate sa niekto na ten pripravny kurz na prijimacky z anglickeho jazyka na Filozofickej v BA? rozmyslam ci sa to oplati za 55€ nejake skusenosti niekto? Otvor fórum »
3. 4. 2013 16:22
20
Ako viac setrit casom a povedat druhemu, ze aby ste pomaly koncili, skratili telefonat,,.
Ako vyjadrit niekomu, ze proste ma nebavi cele hodiny sediet na telefone. Zial sa mi to stava casto a nevravim, niekedy sa da zabavat po telefone, ale pride mi to neuveritelne dlho. Ako vyjadrit, ... Otvor fórum »
3. 4. 2013 16:19Ip
takže.. po resetovaní routera som si všetko nastavilo ako má byť.. lenže 2 compy a môj telefón sa k netu pripoja automaticky, ale tretí počítač ukazuje, že je k danej sieti pripojený, lenže internet nejde.. kde môžem... Otvor fórum »
3. 4. 2013 16:19