Diskusie - 2992. stránka fóra
22
Svet, spoločnosť a vzťahy medzi nami
Naša generácia sa nachádza v naozaj zaujímavej dobe, technika sa za posledné roky posunula neuveriteľnou rýchlosťou vpred ale kam sme sa posunuli mi? zisťujeme že náš systém v ktorom žijeme nefunguje, naše spolunažívanie nefunguje, stále sa oddalujeme... Otvor fórum »
11. 4. 2013 23:40
45
Spozorovali ste niekedy Ufo na oblohe?
Zdravím chcem sa spýtať spozorovali ste niekedy ufo na oblohe ? Kludne sa môžte rozpísať kedy to bolo atď. Mne sa stalo cca 15videní dokonca 2boli blízko mňa tak ich napíšem. Prvé spozorovanie... Otvor fórum »
11. 4. 2013 22:45
6
Keď už končíte na výške a idete sa zapísať na úrad práce treba aby ste rušili niekde brigádu keď robíte?
Keď už končíte na výške a idete sa zapísať na úrad práce treba aby ste rušili niekde brigádu keď robíte? Otvor fórum »
11. 4. 2013 22:32
20
Motivačné videá
Máte nejaké motivačné videá, ktoré vás vždy nakopnú? Alebo ktoré sa vám páčia? Hoďte ich sem, nech sa aj ostatní namotivujú. Moje obľúbené je toto http://www. youtube. com/watch?v=g7B5IHtUXFg a ktoré je tvoje? Otvor fórum »
11. 4. 2013 22:25
17
Hľadám francúzsku pieseň
Ahojte. Chcela by som vás poprosiť, či niekto neviete ako sa volá jedna pieseň. Myslím, že je dosť známa, spieva to baba, je to taká valčíkoidná melódia. V pauzách medzi spevom sú husle... Otvor fórum »
11. 4. 2013 21:42
5
Príjmacie skúšky na právnickú fakultu
Aké bývajú otázky v logických testoch na Právnickú fakultu Univerzity Komenského? Väčšinou sú odvodené od výrokov, alebo v nich býva aj teória logiky ? Sú príliš ťažké? Vopred ďakujem za odpovede. Otvor fórum »
11. 4. 2013 21:22
1
Ako najlepšie zobraziť panorámu online?
Mám 360°, ale nie guľovú panorámu a potrebujem ju nejak vhodne zobraziť na vlastnej internetovej stránke. Našla som na internete rôzne možnosti, ale žiaden poriadny "návod". V html/php/javascript sa vyznam velmi malo, iba teraz tvorim... Otvor fórum »
11. 4. 2013 21:21
79
Čo myslíte, že viedlo nacistov k takej nenávisti k židom?
chcem počuť vaše názory..nudím sa a chcem s niekým filozofovať :D Otvor fórum »
11. 4. 2013 21:21
18
Aký je najlepší internát v Košiciach?
Aký je najlepší internát v Košiciach? Otvor fórum »
11. 4. 2013 21:15
7
Nokia 300
čo poviete na tento mobil? http://www. gsm-shop. sk/mobil/nokia/nokia-asha-300-graphite Otvor fórum »
11. 4. 2013 20:44
14
Wendy hľadá domov
Nádherná sučka Wendy si hľadá nový domov. Majiteľka ju nechcela kvôli tomu, že štekala. Je to úžasný psík, hravý, vhodný do bytu aj na záhradu. Nachádza sa v karantennej stanici v Prešove, kde už niekoľko... Otvor fórum »
11. 4. 2013 20:42
24
Ako sa prepravuje najrašej?
11. 4. 2013 20:39
18
Nechce sa mi nainštalovať LoL-ko
seruste prosím pomôžte mi normálne som si stiahol inštalačku League of Legends z official stránky a keď na to kliknem tak sa nič nestane :( som úplne zdeptaný , prosím pomoc Otvor fórum »
11. 4. 2013 20:15
17
Chystá sa tento rok niekto na SOŠKIŠ? (Stredná odborná škola knihovníckych a informačných štúdií)
Ide niekto tento rok na SOŠKIŠ? :) Je jedno na aký odbor, len chcem vedieť, kto sa sem hlási... :D Otvor fórum »
11. 4. 2013 19:58
16
Komisionálne skúšky ,,.
Učitelka mi povedala že budem písať komisionálne skúšky ževraj som veľa hodín z neminy vymeškala, ale mne sa to nejako nezdá ... koľko hodín by som musela vymeškať aby som musela písať komisionálky ... a počíta sa... Otvor fórum »
11. 4. 2013 18:54
- Už nikdy, nikdy, nikdy viac sa nechcem zobudiť
- Alkohol ma ešte nedo.ebal
Ďalšie možnosti »