Diskusie - 2948. stránka fóra
4
Cod black ops 1 alebo Battlefield 3
čo je lepšie. zábavnejšie neviem sa rozhodnúť :) Otvor fórum »
1. 5. 2013 14:55
1
MCISendString
Mohli by ste mi dat aspon strucny navod na pouzitie stci ak prehram wav. DEV c++ Otvor fórum »
1. 5. 2013 14:24
10
Slovenčina - číslovky
Včera sme písala písomku zo slovenčiny a mali sme tam toto : 7 z 37 absolventov . Číslice sme mali napísať slovom . Niektorí napísali siedmi z tridsiatich siedmich a niektorí sedem z tridsiatich siedmich a niektorí hovorili že... Otvor fórum »
1. 5. 2013 14:00
16
Meditacia
medituje tu niekto ? ako dlho vam trvalo kym ste sa dostali do alfa hladiny ? ..bez alkoholu samozrejme :D ..normalna meditacia cista Otvor fórum »
1. 5. 2013 13:49
15
Ruský jazyk
ahojte, ak máte čas a viete po rusky tak by ste mi prosím skontrolovali či mám tento text dobre? či mám správne skloňovanie a tak? vopred ďakujem здравствуй катя, спасибо тебе за письмо.... Otvor fórum »
1. 5. 2013 13:31
1
Ahojte, nemáte niekto prosím skúsenosť s FaF Hradec Králové odbor zdravotní laborant ?? Poznáte niekoho, kto tam chodí, alebo máte nejaké iné referencie? :) Ďakujem! Otvor fórum »
1. 5. 2013 13:16
9
Banská Bystrica- korčuľovanie na kolieskových
Neviete niekto, kde by sa dalo dobre pokorčuľovať v Bystrici alebo okolí BB, kde je upravený asfalt a kde nie je premávka? Dosť mi v Bystrici chýba in- line dráha a tak hľadám už všeličo možné, doma... Otvor fórum »
1. 5. 2013 12:52
56
Hitlerov vzťah k Východným Slovanom
prečo mal Hitler taký negatívny vzťah k Východným Slovanom a nemecké jednotky sa k nim správali zversky ? Predsa mnohí z nich boli protiboľševicky naladení, prečo ich chcel vyčleniť zo svojej ríše ? Čítal som si teraz... Otvor fórum »
1. 5. 2013 12:06
23
Vysvetli stredovekému človekovi čo je to internet a sociálne siete
vysvetli stredovekému človekovi čo je to internet a sociálne siete Otvor fórum »
1. 5. 2013 11:41
8
Pokúšam sa nastaviť wifi, problém je v tom, ako
zdravím, v akomsi návode, ktorý som si kdesi našla som sa krkolomne dostala po časť:V užívateľskom rozhraní nájdite položku Nastavenie IP adresy.. uhm, a čo teraz. kde a čo... Otvor fórum »
1. 5. 2013 11:34
25
35
"Motýliky v bruchu"
30. 4. 2013 23:48
66
Predstavte si, že vám ponúknu ako letnú dovolenku pár dní v hocijakom historickom období a je len na vás pre ktoré sa rozhodnete
Mňa história dosť zaujíma ale keby som si mala vybrať len jedno nešla by som ani ďaleko ani preč, zostala by som na Slovensku od takého 10. Novembra 1989 cez 17. November a ešte pár dní po revolúcií, ... Otvor fórum »
30. 4. 2013 23:24
45
V koľkých rokoch ste začali nosiť podprsenku?
30. 4. 2013 21:51
13
Ako poslať knihu na dobierku?
Ahojte, potrebujem poradiť s mojou prvou dobierkou. Posielam knihu a zabalila som ju do bublinkovej obálky, ako ju mám poslať na Dobierku? Prísť na poštu a aké papiere si vypýtať? :) Otvor fórum »
30. 4. 2013 21:17
17
Bezmocnosť :P
Už ste zažili niečo také že ste boli bezmocný/á?? Proste čokoľvek ste povedali tak vám to neuverili, alebo si to overovali u každého? Alebo skôr zažili ste tvrdenie proti tvrdeniu? Alebo keď niekto niečo... Otvor fórum »
30. 4. 2013 21:13- 1 Váš záverečný verdikt ohľadom kraťasov
- 2 Zavist a zmeny
- 3 Ktoru z telenoviel si pozeral ?
- 4 30 rokov nezamestnaný panic
- 5 Uvitali by ste na Birdze chatbotov pohananych AI?
- 6 Ak by sa z Vasho partnera/ky stal/a alkoholik a alkoholicka.
- 7 Co by ste urobili, ak by som pred Vasimi ocami mydlil barana?
- 8 Neznášam súčasnú hudobný produkciu
- 9 Verejne popravy na Slovensku po vzore KLDR