Diskusie - 2907. stránka fóra
12
Goclever fone 500
Máte ho niekto? čo naň hovoríte... ? hrozne sa mi páči jeho veľkosť a cena, len by ma zaujímalo či je na ňom ešte niečo dobré :) Otvor fórum »
22. 5. 2013 08:44
31
Sprostá anketná otázka
Prečo musí mať každá diera na Slovensku jeden kostol a jednu krčmu v povinnej výbave? Otvor fórum »
22. 5. 2013 02:00
6
Kto má NOKIU a
hráva hru City Bloxx ? aký tam máte rekord? (počet poschodí a populáciu) , pretože to nemám s kým porovnať :D Otvor fórum »
21. 5. 2013 23:58
29
Kremžská horčica
- bežne ju uprednostním pred obyčajnou
- niekedy/občas ju uprednostním pred obyčajnou
- keď už nemám k dispozícii obyčajnú,nerobí mi problém ju skonzumovať
Ďalšie možnosti »
21. 5. 2013 22:58- niekedy/občas ju uprednostním pred obyčajnou
- keď už nemám k dispozícii obyčajnú,nerobí mi problém ju skonzumovať
Ďalšie možnosti »
32
Zasifrovane telefonne cislo!!
Potrebujem poradit... snazim sa rozlustit zasifrovane cislo jedneho fajn typka....cislo je 3C64C60D....viem ze je to zasifrovane v 16kovej sustave pricom typek to potom este raz zasifroval... cislo zacina a konci na nulu pricom druhy typ siforvania je takme Otvor fórum »
21. 5. 2013 22:49
104
Prvy sex
chcela by som sa vyspať s mojim priatelom. a chcela by som poprosiť o nieaku radu čo by som mala čo nemala, boli to alebo nie, vaše skusenosti. dakujem Otvor fórum »
21. 5. 2013 22:33
54
Oblubena znacka nohavic??
Aka je Vasa najoblubenejsia znacka nohavic?Ktore robia peknu postavu? Otvor fórum »
21. 5. 2013 22:17
79
Čo prvé Vás napadne keď zbadáte peknú babu ?
Čo prvé Vás napadne keď zbadáte peknú babu ? Otvor fórum »
21. 5. 2013 22:03
12
Rybník a včely
Pred pár dňami sme dostavali jazierko ... zatiaľ je tam pár pstruhov ... no sused ma včelíny (alebo ako sa to povie ) a tak sútie mrchy nonstop pri jazierku ... okrem toho že to otravuje nás ... ich pstruhy... Otvor fórum »
21. 5. 2013 21:50
7
Kto čítal od Joža Nižnánskeho Čachticku pani?
potrebovala by som pomocť spraviť dejovú osnovu... Nikdy predtym som to nerobila, ani sme sa to neučili... Môže mi prosím niekto poradiť? :) Otvor fórum »
21. 5. 2013 21:39
17
Intimne polohy pri sexe
Ahojte, tato diskusia je pre ludi, ktori su schopni na takuto otazku normalne odpovedat, bez hlupych a trapnych odveci prispevkov... Takze, chcela by som vediet, ake polohy pri sexe... Otvor fórum »
21. 5. 2013 21:31
8
Ste uz niekto, alebo vas kamarat, znamy, prijaty do TT ( na trnavsku univerzitu) ? presnejsie na anglictinu?
Ste uz niekto, alebo vas kamarat, znamy, prijaty do TT ( na trnavsku univerzitu) ? presnejsie na anglictinu? Otvor fórum »
21. 5. 2013 21:27
28
Nová móda?
Čo je to za nový trend, že si v poslednej dobe viacerí dávate na B. ako profilové obrázky "šachovnice"? :D Otvor fórum »
21. 5. 2013 21:22
23
Poznáte sa ?
Myslíte si, že v krízovej situácii, povedzme že by vám niekto zabil blízkeho, alebo nejak inak brutálne ublížil, že by ste boli v skratovom konaní schopní mu to vrátiť ? Alebo aj s úrokmi ? ... Otvor fórum »
21. 5. 2013 21:18
27
Strážna veža
Čítate ju, keď vám ju prinesú ? Pozvali ste ich niekedy na rozhovor, alebo ich pošlete preč ? Platia ich za to ? Otvor fórum »
21. 5. 2013 21:17
38
Pacia sa Vam tenisky na platforme?
21. 5. 2013 20:47
34
Napadnik z ulice
minuly tyzden som si dala den volna od skoly... sla som sa tulat po meste... potom som sa nudila tak som si sadla na jednu lavicku pri panelaku... zrazu sa objavil jeden muz a siel niekomu zazvonit no neotvorili mu... Otvor fórum »
21. 5. 2013 20:35- 1 Zavist a zmeny
- 2 Kto je podľa vás úspešný človek?
- 3 Ak by sa z Vasho partnera/ky stal/a alkoholik a alkoholicka.
- 4 30 rokov nezamestnaný panic
- 1 Uvitali by ste na Birdze chatbotov pohananych AI?
- 2 Co by ste urobili, ak by som pred Vasimi ocami mydlil barana?
- 3 Zavist a zmeny
- 4 Kto je podľa vás úspešný človek?
- 5 Ak by sa z Vasho partnera/ky stal/a alkoholik a alkoholicka.
- 6 30 rokov nezamestnaný panic
- 1 Váš záverečný verdikt ohľadom kraťasov
- 2 Zamilovali by ste sa do barana?
- 3 Ktoru z telenoviel si pozeral ?
- 4 Keby si musis vybrat jedno
- 5 Uvitali by ste na Birdze chatbotov pohananych AI?
- 6 Co by ste urobili, ak by som pred Vasimi ocami mydlil barana?
- 7 Zavist a zmeny
- 8 Kto je podľa vás úspešný človek?
- 9 Ak by sa z Vasho partnera/ky stal/a alkoholik a alkoholicka.
- 10 30 rokov nezamestnaný panic