Diskusie - 2877. stránka fóra
4
Chcel by som sa poradiť ohľadne sťahovania súborov:
Na stránku www. uloz. to som si uložil 10 gb súbor vo formáte rar. Na server som ho nahral cez ulozto file manager. Cez file manager som ho však teraz nemohol stiahnúť, lebo... Otvor fórum »
2. 6. 2013 13:54
5
Niekto ochotný na príklad z chémie ?
Reakcia SO2 + O2--- SO3 má východiskove koncentrácie SO2 - 0, 015, O2- 0, 012. V rovnovážnom stave bola zistená koncentrácia SO2-0, 005. Aká je rovnovážna konštanta reakcie a rovnovážne konštanty SO3 a O2 ? Ochotnej duši ďakujem... Otvor fórum »
2. 6. 2013 13:36
14
Blokovanie web stranok
Caute, potrebujem zablokovat jednu web stranku, skusala som to cez hosts podla navodu co som nasla, ale potom mi tam pise, ze nemam povolenie to ukladat, a mam sa obratit na spravcu. Neviete co... Otvor fórum »
2. 6. 2013 13:27
1
Websurf
Poznáte nejakú inú stránku založenú na princípe www. websurf. cz ? Ďakujem Otvor fórum »
2. 6. 2013 13:13
20
Nejaký dobrý akčný film
Nudím sa, chcel by som si sitahnuť nejaký dobrý akčný film, taký kde sa striela a samé výbuchy, ale nech su tam aj emocie, niečo ako: Kod apokalypsy, alebo proste také dačo ved viete... ... Otvor fórum »
2. 6. 2013 13:13
7
Hladam pesničku
celý klip sa odohráva v aute su tam take pekne ženy tmavovlase sa mi zda :D a spievaju takú veselu pesničku Otvor fórum »
2. 6. 2013 13:08
34
Rast a Posilovňa
Mám na pláne ísť do posilovne aby som nabral nejakú svalovú hmotu ale bojím sa že prestanem rásť ... Mám iba 165 cm a chcem rásť ďalej ... Je to pravda alebo nie ??? Otvor fórum »
2. 6. 2013 12:36
8
SK-EN pc translator
Prosím poraďte nejaký fakt dobrý translator stračí mi SK-EN a opačne, aký program je najlepši? dik Otvor fórum »
2. 6. 2013 12:05
30
Hrčka
Čauko, ráno som si našla hrčku pod pazuchou a dosť to bolí, keď pohnem rukou. Máte s tým už niekto skúsenosť? Čo na to treba dať? Mám ísť k doktorke? Otvor fórum »
2. 6. 2013 11:49
18
Dá sa nejako im na fb ešte napísať?
Blokli ma na jednej stránke na fb, pretože som napísala do komentárov pod fotku pravdu.. a za mi komentár vymazali a blokli si ma! Chcem im ešte napísať, ale neviem ako keďže mám blok... nejaká rada? Otvor fórum »
2. 6. 2013 11:44
16
Čo si myslíte, má na Slovensku farmaceutický priemysel uplatnenie?
Čo si myslíte, má na Slovensku farmaceutický priemysel uplatnenie? Otvor fórum »
2. 6. 2013 11:13
6
Windows 7
sokames more nasiel by sa tu neikto kot by mi poradil ako preinstalujem windows 7 na notebooku acer aspire 5738 ked nemam cd iba windows v notase ? neviem za boha na to prist dakujem ak sa tu niekto najde... Otvor fórum »
2. 6. 2013 11:13
47
Mlieko v kanvici
Už viackrát som rozmýšľala nad tým, či sa dá v rýchlovarnej kanvici zohrievať mlieko :D Hľadala som to aj cez google ale nič rozumné som nenašla. Neviete niekto, prípadne máte osobné skúsenosti? PS: ťažký život na intráku Otvor fórum »
2. 6. 2013 00:37
12
8
Odblokovanie androida
ahojte... mam problem... sestre sa podarilo tolko krat skusit vzor ze ma ziada len o pristupove udaje k google uctu... velmi zaujimave je, ze tieto udaje nefunguju. takze pozeral som par navodou,... Otvor fórum »
1. 6. 2013 23:13
10
Hľadám jednu pesničku!!
Hľadám jednu pesničku. :D Spieva ju žena(dievča) a spieva sa tam niečo ako I am so happy alebo tak nejak je to pomala pesnicka a viem aj melodiu skoda , že sa neda napísat možno by ste mali... Otvor fórum »
1. 6. 2013 22:53- 1 Potešilo by vás, keby sa vám občas ozve bývalý partner s tým ako sa máte?
- 2 Do ktorej fakulty by vás zaradil triediaci klobúk?
- 3 Nosite dioptricke okuliare alebo sosovky?
- 4 Mám v kapse 1 frank, jsem nejbohatsí z bank, nad Sprévou
- 5 Máš chlpaté vajcia
- 6 Aké máte zvonenie na mobile?
- 7 Aké džínsy najviac preferujete?