Diskusie - 2800. stránka fóra
6
Online shop - Nike
Birdzáci, nedávno som natrafila na tieto úžasné tenisky od Nike, len nemôžem nájsť online obchod, kde by sa dali objednať. Neviete náhodou, kde by som ich zohnala? Mám na mysli online shop, kde by... Otvor fórum »
4. 7. 2013 20:09
21
Aký máte názor na môj nový cover - Bad Boys?
Tento cover mi zabral "trochu" viac času, snáď sa bude páčiť. Rád by som vedel čo si o tom myslíte. :D Ak by ste ma chceli podporiť, tak sa prihláste na odber. Snažím sa, ... Otvor fórum »
4. 7. 2013 19:55
1
Ide niekto v utorok 9. 7. na zápis na TU na Pedagogicku??
Ide niekto v utorok 9. 7. na zápis na TU na Pedagogicku?? Otvor fórum »
4. 7. 2013 19:54UMB BB - európske kultúrne štúdia
Ahojte, prišiel Vám už nejaký ten list o prijatí resp. Neprijati? Otvor fórum »
4. 7. 2013 19:53
15
7
Letné akcie
Ahojte :) viete o nejakých dobrých letných akciách alebo robíte VY nejaké akcie ako opekačky, stanovačky atď. ? :D Ale v Bratislave by bolo najlepšie. :) Otvor fórum »
4. 7. 2013 19:33
16
Všade leto!
nejake pekne letne sk/cz pesničky? :) popripade aj anglicke ale to na štyl the drums alebo nieco ako two door cinema.. tenkju Otvor fórum »
4. 7. 2013 19:10
15
Príklad z matiky.
Čaute mám tu taký problém, robim príjmačky z matiky a mám tam takýto príklad tridsať šesť odomocnina z dva umocnená na dvanástu krát šestotridsaťštyri plus osem z derivácie jedna celá osem umocnené na štyri derivácie s rýchlosťou... Otvor fórum »
4. 7. 2013 18:02
13
Skvelý dabing
http://www. youtube. com/watch?v=ptgTsI_GcCE& feature=youtu. be Otvor fórum »
4. 7. 2013 17:46
4
Microsoft Word
Ahojte, potrebujem poradiť. Nedávno mi prestal fungovať word, nedá sa v ňom nič napísať, ani vykonávať žiadne iné akcie, dokonca sa nedá ani skopírovať text, ktorý mám v súboroch. Neviete, čo s... Otvor fórum »
4. 7. 2013 17:27
25
čo je lepšie na akné DERMACOL alebo BIODERMA?
čo viac pomáha na akné, BIODERMA alebo DERMACOL? dikiiii :D Otvor fórum »
4. 7. 2013 16:29
1
Farbivo
Servác, kde by som mohol kúpiť obyčajné potravinárske farbivo? Lebo u nás poblízku nič také nepredávajú, ani v supermarkete nemali.... ak by ste vedeli nejaké miesto Otvor fórum »
4. 7. 2013 16:20
14
Je to nepríjmné
Viete mi poradiť gynekológa v Tn kraji, mam pocit, že je zo mňa piča. Otvor fórum »
4. 7. 2013 14:51
5
Gynekolog v Trenčíne a v okolí a v Pn a okolí? Vie mi niekto poradit nejakého dobrého?
Gynekolog v Trenčíne a v okolí a v Pn a okolí? Vie mi niekto poradit nejakého dobrého? Otvor fórum »
4. 7. 2013 14:43
19
čítal niekto seriu Eragon?
Ja len že mám rad fantasy niečo ako Potterovky, a táto ma zaujala, a že či sa oplatí Eragona čítať. (Ešte ma aj Hobit zaujal, a Pána prstenov som nečítal)Film Eragon ma však nebavil. Takže pre... Otvor fórum »
4. 7. 2013 13:56- 1 Kto si? Čo si?
- 2 tak sa nečudujte potom, že nemám babu.
- 3 Čoho sa ľudia na zemi pravdepodobne do roku 2100 pravdepodobne nedožijú.
- 4 Mate radi humor Lasicu a Satinskeho?
- 5 Ked sa zeny na Vas dlhsie zapozera, co to znamena?
- 6 Ruža pre nevestu
- 7 Ryža pre nevestu
- 1 Môj pohľad na celý problém je opodstatnený
- 2 Kto si? Čo si?
- 3 Ako by ste riešili vysoké ceny bývania?
- 4 Akým spôsobom prichádzate o priateľov
- 5 Zoznam vašich obľúbených live sex chatov?
- 6 Teraz mi ostáva len meniť honiace techniky
- 7 budú si mysleť že som blázon, nekompletný
- 8 tak sa nečudujte potom, že nemám babu.
- 9 Čoho sa ľudia na zemi pravdepodobne do roku 2100 pravdepodobne nedožijú.
- 10 Mate radi humor Lasicu a Satinskeho?
- 2 krát za sebou
- 3 krát za sebou
Ďalšie možnosti »