Diskusie - 2796. stránka fóra
66
Aké druhé meno by ste si vybrali?
Ak by ste si mohli vybrať druhé meno (za predpokladu, že ho nemáte), aké by ste si vybrali? Otvor fórum »
6. 7. 2013 20:45Hollywood heights
Ahojte, hrozne rada pozerám Hollywood heights (teraz to chodí na MTV Cz) a chcela by som sa spýtať, či neviete, či nie sú niekde aj online celé časti? Našla som kopu odkazov, ale... Otvor fórum »
6. 7. 2013 20:35
38
Máte radi historiu?
Ja ju mám velmi rád. Vela čítam literatúry faktu zameranej najmä na historiu. Mám rád najmä panovnícke rody, vojny, vlastne skoro všetko, až na čínske a japonské dejiny. Otvor fórum »
6. 7. 2013 20:31
2
Výkup mobilov cez stránku www.mp3.. robil stým už niekto?
zaujíma ma či sú dôsledný a pošlú peniaze na účet Otvor fórum »
6. 7. 2013 19:50
21
Kúpili by ste si byt alebo si ho radšej prenajímali?
Kebyže máte stabilnú prácu a neplánujete sa sťahovať radšej by ste si zobrali hypotéku a tú splácali alebo si byt len prenajímali. Samozrejme si teraz nejdem kupovať byt :D mňa skôr zaujíma vaše odôvodnenie, prečo si myslíte čo... Otvor fórum »
6. 7. 2013 19:19
11
Ked ste boli pri mori aky vodny sport ste vyskusali ?
alebo hocico aj na nejakej priehrade nie pri mori . . Otvor fórum »
6. 7. 2013 19:15
58
Intímne partie ; -)
Prečo si ženy tak potrpia na podprsenke alebo si zakrývaju tu časť tela (tj. prsia) a muži to nerobia? a je to viacmenej aj zakazané odhalovať, ale u mužou to je samozrejmosť že majú prsia odhalené? (?) napríklad... Otvor fórum »
6. 7. 2013 19:00
4
Ako ich odstrániť ?
Zdravím a vopred ďakujem za odpovede :) Nejakým spôsobom sa mi v mobile vrátili už dávno vymazané fotky a teraz sa nedajú odstrániť. Sony xperia U .... Vedel by mi niekto pomôcť ? Fakt by mali z mobilu zmiznúť... Otvor fórum »
6. 7. 2013 18:54
5
Predvídateľný škatuľkovač
Čo si myslíte o týchto dvoch vlastnostiach dohromady?? Otvor fórum »
6. 7. 2013 18:49
4
Vodeodolné púzdro na fotoaparát
Máte prosím vás s tým niekto skúsenosti? Aký má byť asi velky ten obal, či je to spoľahlivé....našla som toto: http://www. alza. sk/dicapac-wp-one-d333654. htm#popis ......potrebujem to čo najrýchlejšie, takže myslím, že je to dobrá voľba... môj fotoaparát... Otvor fórum »
6. 7. 2013 15:21
23
Doctor Who najlepšia spoločníčka ?
6. 7. 2013 14:19
54
Podarilo sa vám schudnúť na vašu vysnívanú váhu?
Tak ma zaujíma, či ste niekto schudli tak ako ste chceli..alebo či sa o to snažíte a čo vas motivuje. Otvor fórum »
6. 7. 2013 14:11
58
Homos
Ahojte, pred par rokmi netusim presne kedy som zalozil na birdz moju temu, ze nechcem zit pretoze som gay. Vy ste mi dali kopu rad ako sa s tym zmierit a ja si to vazim. No... Otvor fórum »
6. 7. 2013 14:09Reklama
http://medialne. blog. etrend. sk/reklamy/tag/notebook/ neviete nahodou ked si pustite to prve v ideo a od 0:19 co tam ide ta melodia aka je to piesen ? :P :-) Otvor fórum »
6. 7. 2013 13:52
30
Máme radi Telenovely!
Ak ste pozerávali/pozerávate telenovely, ktorá sa vám najviac zapáčila a prečo? :) Nepýtam sa na to, či sa vám páčia, ani nie som zvedavá na to, že podľa niekoho sú príliš... Otvor fórum »
6. 7. 2013 13:37
7
Zber (Al, pripadne Fe)
Zdravím, preco ludia na SR maju odpudivy cudacky pohlad na zber železa, inych surovin (z prirody)? Lebo to robia iba cigani, co kradnu zelezo, a ked neni tak zoberu zo smetiska. Rozmyslal som o tom,... Otvor fórum »
6. 7. 2013 13:37