Diskusie - 2794. stránka fóra
45
Tanatofóbia, strach zo smrti, etc,,.
Neviem či v mojom prípade to je Tanatofóbia, ale vždy pred spaním ma napádajú takéto myšlienky. Proste mám strach z toho, že raz tu už nebudem. Že zomriem a všetko sa tým skončí. Ja viem... Otvor fórum »
7. 7. 2013 10:45
18
AUTOŠKOLA 2013 - technické otázky - SÚRNE
Prosím vás, je tu niekto, kto robil vodičák v roku 2013? napíšte mi prosím ! potrebovala by som od niekoho poslať tie veci na mail . . Otvor fórum »
7. 7. 2013 09:55
39
Pomahate bezdomovcom ?
Zaujímalo by ma ked napríklad ste v meste a nejaký bezdomovec za vami príde že či mu neprispejete , prispejete mu ? alebo ked napríklad vidíte nejakeho bezdomovca niekde žobrať hodíte mu nejake tie centaky ? a ešte... Otvor fórum »
7. 7. 2013 09:52
25
Váš najobľúbenejší film?
Každý z nás ma určite nejaký najobľúbenejší film, ktorý už videl veľakrát, no rád si ho pozrie znovu. Ten môj je Forest Gump. Hoci som čítala aj knihu a tiež nie len raz, ... Otvor fórum »
7. 7. 2013 08:08
10
Bolesť svalov predlaktia, čo s tým?
spolubývajúca ma predchvíľou zobudila s plačom, že ju bolia predlaktia, resp. svalstvo na predlaktiach... dala som jej tabletku od bolesti a studený obklad, no neviem, čo môžem ešte spraviť, nejako to zmierniť... ? ... Otvor fórum »
7. 7. 2013 04:42
49
Myslíte si že Moslimovia a černoši do Europy nepatria ?
http://www. mojevideo. sk/video/b3e4/europa_v_roku_2029. html http://www. mojevideo. sk/video/4427/kolonizacia_sveta. html http://www. mojevideo. sk/video/ef80/cestovanie_vo_francuzskom_autobuse. html Aký máte nazor na to vy ? Moslimovia do Euro Otvor fórum »
7. 7. 2013 03:05
7
Kto ponuka lepsie sluzby?
Planujem si zalozit studentsky ucet. Rozhodujem sa medzi Slovenskou sporitelnou a Tatra bankou. Ktora z tychto bank je lepsim riesenim z pohladu mladeho cloveka? Otvor fórum »
7. 7. 2013 02:44
15
Diétne opekanie
Čaute! :) čo sa dá opekať okrem špekačiek a slaniny? niečo zdravé a dietne by bolo najlepšie..našiel som, že papriku a cuketu :O..no..ale to može chutiť... zvlastne....neviete o niečom inom? počul som, že tofu..čo na to hovorite,... Otvor fórum »
7. 7. 2013 02:02
1
Internáty pre Ekonomickú univerzitu v BA
Ahojte, som budúca prváčka na Ekonomickej univerzite v BA a rada by som sa poradila ohľadom INTERNÁTOV, ktoré táto univerzita ponúka. O stave týchto intrákov som počula už kadečo, takže s radosťou prijmem každučičkú radu alebo... Otvor fórum »
7. 7. 2013 01:16
26
Predavkovanie hroznovym cukrom
AHOJTE dal som si prave 14 tych guliciek hroznoveho cukru neni to vela ? ake to moze mat neziaduce ucinky ? Otvor fórum »
7. 7. 2013 00:54
1
Christopher and His Kind
Prosím vás neviete niekto kde by som mohla tento film (Christopher and His Kind/ Sbohom Berlíne) stiahnuť cz ak je alebo len s titulkami ?? Otvor fórum »
6. 7. 2013 23:54
14
Cestovanie
Mali ste už niekedy pred cestovaním taký čudný pocit, že sa vám niečo stane? Dá sa toho zbaviť? Otvor fórum »
6. 7. 2013 23:51
17
Twilight sága: rozbřesk - 2. část (2012)
vedel by mi niekto poradiť či by sa na nejakej stránke nedal pozrieť online tento film? na sledujemefilmy. cz to nejde na na kinotip. cz mi to ide len prvé 3 min a potom že si to mám zaplatiť... Otvor fórum »
6. 7. 2013 22:45
14
Univerzita Komenského, FF - pošta
Ahojte, podľa výsledkov na internete som prijatý na Filozofickú fakultu UK, ale poštou mi ešte nič neprišlo. Minulý rok bol posledný termín pre prihlásenie sa na internát 15. 7. - údaje na prihlásenie majú prísť poštou.... Otvor fórum »
6. 7. 2013 22:37
24
Ex
myslite/spomeniete si niekedy pri svojom sucasnom partnerovi/partnerke na svojho byvaleho/byvalu?? Otvor fórum »
6. 7. 2013 22:13
29
Co je podla vas tazsie studovat na vysokej skole?
6. 7. 2013 21:46
5
Vtáčik
Včera som videľ vtáčika ktorý leteľ nad mojou hlavov, chcel som ho odftiť ale ja som nezastihol cváknuť mojov zrkadlovkou. Ten vtáčik bol taký pekný možno to bola vrana alebo vrabec niesom si istý ale bol to čierný... Otvor fórum »
6. 7. 2013 21:13