Diskusie - 2777. stránka fóra
6
Prestup (euba - tnuni)
Asi ste to tu videli už mnoho krát, ale ja som nenašla stále dostatok odpovedí, ktoré potrebujem. Nutne potrebujem prestúpiť na inú školu. Teraz chodím na EUBA a chcela by som prestúpiť na inú... Otvor fórum »
15. 7. 2013 19:50
34
Pesničky z rádia/klubov
čo sa najčastejšie hrá v rádiách alebo na diskotékach? hocijaký štýl :) Otvor fórum »
15. 7. 2013 18:33
49
Koľko peňazí?
Idem do tábora na 10 dní. Koľko peňazí mám navrhnúť rodičom?Pôjdeme do Trenčína, budeme mať rozchod v Auparku, a bude tam bufet a bar s miešanými nealkolickými drinkami a ešte nejakè obchody so suvenírmi. Tak koľko? Otvor fórum »
15. 7. 2013 18:20
20
Keby že si musíte vybrať čo si vyberiete?
1. Úplne nový, celkom pekný a schopný bike 2. Rok-dva starý a jazdený bike, ktorý ak by bol nový stál by dvojnásobok. Parametrovo je určite lepší ale je na ňom vidieť škrabance a... Otvor fórum »
15. 7. 2013 18:10
22
Aká stredná škola a aké povolanie by mi sedelo?
ahojte, som ôsmačka a ešte neviem na akú školu by som mala ísť ďalej a ani neviem čím by som chcela byť, neviem sa rozhodnúť čo by ma bavilo. rada robím napríklad s korálkami, maľujem rada,... Otvor fórum »
15. 7. 2013 18:09
5
HIIT trening
Da sa hiit treningom nabrat svalova hmota ? alebo budem len chudnut ? Otvor fórum »
15. 7. 2013 17:55
52
Keby ste si na mesiac mohli skúsiť byť niekým iným,,.
... kto by to bol? :D Otvor fórum »
15. 7. 2013 17:46
3
Stavebné sporenie - rušenie poplatkov
Približne pred polrokom som kdesi čítal, že od júna vstúpi do platnosti zákon o tom, že okrem iného budú zakázané aj poplatky pri stavebných sporeniach. Bol o tom len jeden článok a nikde som sa o tom... Otvor fórum »
15. 7. 2013 16:52
17
Aké pesnicky hrávate na gitarách pri opekačke :D
klasika co sa chyta na takych akciach niekedy je blbe hrat veci co nikto nepozna a rozmyslam nad takymi penickami co proste musi kazdy vediet :) Otvor fórum »
15. 7. 2013 16:50
38
Aký je Váš najobľúbenejší šaláť?
Ja mam najradšej tresku a šalát z mixovaného zavináča s kukuricou. Otvor fórum »
15. 7. 2013 16:34
48
Môže pupok zapáchať?!?!
Môže smrdieť pupok aj keď si ho pravidelne umývam aj 2 krát denne. Vraj každý človek má vlastný pach v pupku a okrem toho milion včelijakých baktérií. Mám pupok taký hlbší asi1, 5 cmm. Má niekto podobnú skúsenosť? Otvor fórum »
15. 7. 2013 15:44
17
Písanie blogu
Máte svoj vlastný blog, na ktorý pridávate veci, ktoré vás zaujali, alebo si tam píšete veci, ktoré sa vám udiali, alebo je to blog zameraný na vaše záľuby? Blogy sa môžu písať cez blogspot, ... Otvor fórum »
15. 7. 2013 14:24
60
Kult hákovéh kríža - podobný film?
Hladám podobný film tomu "Kult hákového kríža", niečo kde su tí neonacisti a kde sa to zamotá alebo tak... Vsak viete... Moje požiadavky: 1. Nech su tam neonacisti (alebo... Otvor fórum »
15. 7. 2013 13:58
36
Pohodzáci :D
Naaaazdar, Poho/birdzaci , tak ako bolo, zaujimali by ma dojmy z neznamych , mensich kapiel , co bolo prijemne prekvapive, kam ste prisli nahodou a vystupenie vam popripade otocilo zivot ? :D A ked... Otvor fórum »
15. 7. 2013 13:43
4
Pracoval už niekto cez rakúsku firmu Markas?
Ahojte v auguste plánujem ísť pracovať ako brigádnik cez firmu Markas v Rakúsku, preto by som bola veľmi vďačná tým, čo majú už nejaké skúsenosti s touto firmou. Či je to niečo solídne, dôveryhodne. Vopred... Otvor fórum »
15. 7. 2013 13:11
12
Ako sa odvolať bez odvolania?
Ahojte takže mám taký problém. Podávala som prihlášku na UPJŠ na 2 odbory. Teda 1 bol prioritný a ten druhý len taký tzv. záchranný. Avšak ma prijali len na ten druhý a na ten môj na ktorý som chcela... Otvor fórum »
15. 7. 2013 12:46