Diskusie - 2677. stránka fóra
8
Dramatický krúžok
Ahojte, viete o nejakom literárno-dramatickom krúžku v Trenčíne? Chcela by som do nejakého chodiť len neviem že kde v Tn. . Otvor fórum »
8. 9. 2013 12:12
84
Premýšľaš nad potratom?
Ahoj :) Premýšľaš nad umelým potratom? Myslíš si, že svoje dieťa nezvládneš vychovávať, že nemáš dostatok času, financií, nemáš okolo seba dostatok ľudí, ktorí budú pri Tebe stáť? A myslíš si,... Otvor fórum »
8. 9. 2013 11:50
19
Aku vysoku školu si vybrať ak ma zaujima aj som celkom dobry v matike a fyzike ? Alebo ake povolanie si vybrať , ktora profesia sa venuje matike popripade fyzike Otvor fórum »
8. 9. 2013 11:30
43
Hmm,,,,neviem ako sa spýtať, ale skúsim to: aký pocit vo vás vyvolá keď na vás vojdú do kúpelne keď stojíte pod sprchou,,. ale ni
Hmm....neviem ako sa spýtať, ale skúsim to: aký pocit vo vás vyvolá keď na vás vojdú do kúpelne keď stojíte pod sprchou... ale ni Otvor fórum »
8. 9. 2013 09:22
7
Už ste sa niekedy urobili na povrch horúcej žehličky, ktorou ste potom vyžehlili svojim deťom košeľu na ich prvý deň v škole?
Neviem ci to mam zaradit do kategorie "úchylnosti", alebo "O škole". Doplňujúca otázka: Pískali ste si pri tom nejakú známu pesničku, aby ste odviedli pozornosť od svojich nekalých úmyslov? ... Otvor fórum »
8. 9. 2013 04:26
49
Akym sposobom pijete tequilu ?
otazka je jasne ... ja tak ako nam to ukazuju v mediach :D aj ked som videl ze sa to tak v Mexiku nikdy nepilo ale teraz uz to piju mlady ludia aj tam tak no ale sak toto... Otvor fórum »
8. 9. 2013 01:31
65
Nakupujete v TESCO cez Samoobsluzne pokladne?
8. 9. 2013 01:15
73
Kedy bude nový BIRDZ? Tipujte a kto bude v komentoch najbližšie vyhrá balík Horaliek od Tomáša!
zajtra##v priebehu nasledujúceho týždňa##ešte počas septembra, lebo redakcia má fotku vo fotoalbume, že tento, čo je teraz sa používa len do septembra 2013##tak do 2-3 mesiacov##4. decembra 2013 (v deň výročia vzniku BIRDZu)##do 31. 12.... Otvor fórum »
7. 9. 2013 23:39
13
Stredna herecka škola
cau te all ja som milan, mislite ze je tazke sa dostat na strednu herecku skolu? ja momentalne chodim na zakladnu, a na zakladnu umelecku... zo dobrymi znamkamy sa tam da dostat. , ... Otvor fórum »
7. 9. 2013 22:30
12
Zaujímavosti
Poznáte nejaký web ktor* sa špecializuje na zaujímavosti o filmoch PS: s akym sa pise ktor* Otvor fórum »
7. 9. 2013 22:12
39
Članok
Asi clanky necita vela ludi čo tak skusiť si precitat moj a napisat svoj nazor????? Je to moj prvy clanok... http://www. birdz. sk/webka/sofia611/blog/o-laaaa-laaaaa-prekvapko-v-posteli-/156401-blogspot. html Otvor fórum »
7. 9. 2013 21:32
21
Keby ste boli superhrdina typu Spiderman, Batman atď. , chceli by ste aby o tom niekto vedel alebo by ste si to nechali pre seba
- Nechám si to pre seba, nepoviem o tom vôbec nikomu
- Poviem to len pár blízkym ľuďom,ktorým naozaj dôverujem (rodine alebo najlepšiemu priateľovi/priateľke)
- Chcel/a by som aby o tom vedeli všetci, ľudia majú právo vedieť kto im to v skutočnosti každý deň
Hlasuj »
7. 9. 2013 19:27- Poviem to len pár blízkym ľuďom,ktorým naozaj dôverujem (rodine alebo najlepšiemu priateľovi/priateľke)
- Chcel/a by som aby o tom vedeli všetci, ľudia majú právo vedieť kto im to v skutočnosti každý deň
Hlasuj »
10
Notebook Samsung NP355E5C-S02CZ
Keby som si teraz takto objednala tento notebook, budem v nom mat World, Excell a podobné programy, ci to si este zvlást treba objednat ?? http://www. electroworld. sk/product/pocitace/notebooky-netbooky-komplet-sortiment/SMNP355E5CS02/samsung-np35 Otvor fórum »
7. 9. 2013 19:21