Diskusie - 2671. stránka fóra
58
Baby ža vám stalo že?:D
..Že vás na ulici zastavil neznámy chalan s tým , že chce vaše číslo ?:D... A ako ste reagovali ?:D Mne sa to stalo ale ten chalan bol na aute tak som mu ho samzorejme nedala a ušla preč:D:D...... Otvor fórum »
11. 9. 2013 19:45
29
Prečo keď poskočim na váhe, tak mi ručička na váhe ukáže na sekundu viac ako vážim?
- lebo viac vážim (dement brain)
- neviem
- lebo pri dopade idem určitou rýchlosťou ktorá spôsobi že pôsobim väčšou silou na váhu ale len na ten okamih
Ďalšie možnosti »
11. 9. 2013 19:42- neviem
- lebo pri dopade idem určitou rýchlosťou ktorá spôsobi že pôsobim väčšou silou na váhu ale len na ten okamih
Ďalšie možnosti »
51
NOVÝ Birdz na vás pôsobí:
- pozitívne - páči sa mi, asi tu budem častejšie ako doteraz, je to aj intuitivnejšie, nástenka je super :D
- negatívne - nepáči sa mi! OMG chcem späť starý ;(
- neutrálne - hm, konečne zmena ale som tu ,,stratený", neviem čo kde je, trochu panikárim, ale vša
Hlasuj »
11. 9. 2013 19:39- negatívne - nepáči sa mi! OMG chcem späť starý ;(
- neutrálne - hm, konečne zmena ale som tu ,,stratený", neviem čo kde je, trochu panikárim, ale vša
Hlasuj »
6
Mobil s 2 simkartami
Má tu niekto takýto mobil? Aké sú vaše skúsenosti? Plusy a mínusy toho? Otvor fórum »
11. 9. 2013 19:38
3
Legends..
objednaval z tadeto niekto nieco? su seriozni? kamaratka odtial objednavala a hovorila, ze jej tovar dosiel neskoro, tak sa chcem spytat, ci ma niekto aj ine skusanosti, dakujem :) Otvor fórum »
11. 9. 2013 19:12
23
Šturák
Prosím Vás, vie mi niekto priblížiť v akom stave je nezrekonštruovaná izba na Šturáku? Nejaké skúsenosti? O týždeň sa chystám na intrák a neviem čo mám (ne)očakávať. Ďakujem :) Otvor fórum »
11. 9. 2013 19:08
13
Chyby
Spomeniete si na nejakú chybu, ktorú ste spravili v posledné 2 týždne? Napr. že ste si niečo zabudli a museli ste sa po to vracať, alebo ste povedali/spravili niečo čo ste nechceli, resp... poprípade môžete ísť... Otvor fórum »
11. 9. 2013 18:52
5
Prenechanie izby na Mlynoch
Ahojte, dostala som izbuna atriakoch, ale nemam o nu zaujem a spoluziacka nedostala ale chcela by. Da sa to nejak? Ci uz legalne alebo nelegalne :D mate nejake napady alebo skusenosti? Dakujem. Otvor fórum »
11. 9. 2013 17:56
13
Diéta ryby?
ahojte, momentalne som na diete a velmi mi zacali chutit ryby , lenzie nie vsetky by sa odporucali jest, najradsej mam ryby typu tuniak, sardniky, losos v konzervi , takze aku znacku by ste mi... Otvor fórum »
11. 9. 2013 17:55
2
26
FSEV TN - LZPM
Nazdar, kto uz bol na zapis na denne studium na program LZPM 1. rocnik Bc. v Trencine? Piste... :) Otvor fórum »
11. 9. 2013 17:32
8
DO **** jak si najdem to ***** forum?
DO **** jak si najdem to ***** forum? Otvor fórum »
11. 9. 2013 17:08
19
Hudobny film
Prosim pridajte do komentov nejake hudobne filmy ktore mate radi :) Otvor fórum »
11. 9. 2013 17:02
19
Chalani:aké baby(farba vlasov)sa Vám páčia
11. 9. 2013 16:49- 1 Veľmi neobvyklé fórum (najprv čítaj môj komentár)
- 2 Kto tu má najstarší účet?
- 3 Kámo veď máš viac vlasov na riti než na hlave
- 4 Sny
- 5 Vies kto bol Sandokan?
- 6 Váš vzťah k BDSM?
- 1 Chcete mať deti?
- 2 Veľmi neobvyklé fórum (najprv čítaj môj komentár)
- 3 Ty radšej vysvetli, prečo si skopal tehotnú
- 4 Koho z tychto legiend by ste NEpozvali na svoju svadbu?
- 5 Vaše najdivnejšie zvyky
- 6 Kto tu má najstarší účet?
- 7 Váš obľúbený druh alkoholu?
- 8 Kámo veď máš viac vlasov na riti než na hlave
- 9 Sny
- 10 Vies kto bol Sandokan?
- ja... nie
- ja... neviem
Hlasuj »