Diskusie - 2670. stránka fóra
11
8
Prenosný INTERNET
Zdravím, hľadm výhodný prenosný internet, keďže idem na internát do BA, kde internet funguje len provízorne. Internet potrebujem na bežné používanie - mail, web, sociálne siete, skype, filmy. No neviem sa... Otvor fórum »
12. 9. 2013 13:22
3
Vietcong chybuje - pomoooc
Caute, chcel by som vediet co mam robit ked hram vietcong 1 a idem po charlieho ceste za vietkongmi v takom kaňone a ked ma naskocit nejaka ukazka (tipujem) tak ma to zakazdy vyhodi do okna, som z... Otvor fórum »
12. 9. 2013 13:18
16
Trendovo
Hmm neviem či sa tu môže aj takéto dávať, prepáčte mi to, ak nie , ale máte niekto skúsenosti s týmto e-shopom? V nedeľu som si objednala dvoje topánky ten týpek mi nebol ani schopný odpísať na... Otvor fórum »
12. 9. 2013 12:37
48
Viete kto je Štefan Hríb?
12. 9. 2013 12:24
44
čo by ste si vybrali, keby ste mali možnosť vybrať si zadara?
12. 9. 2013 09:17
1
Dobierka topoľčnay, nitra
Dobrý den chcem sa spýtať posielal dneska niekto z Topoľčian alebo z nitry a okolia niečo na dobierku? :) a ma podacie číslo? Otvor fórum »
11. 9. 2013 23:51
37
Problem :(
Ahojte mam uz skoro 16 rokov a mam taky mensi problem sktorim by som sa chcel svami o nom porozpravat. Mam kamarat alebo priatela kotori je odomna 30 rokov starsi ale ja ho milujem. Pozname sa vyse roka... Otvor fórum »
11. 9. 2013 23:41
9
Sú tu nejaké baby čo chodia na FTVŠ?
Mám vážny problém s výberom vysokej školy....a už mám pokrk rečí rodičov kam mám ísť čo budem robiť... Bavilo by ma robiť s telesnou preto chcem vedieť aké to je ? ťažké? brutal ťažke? či? Otvor fórum »
11. 9. 2013 22:37
48
Zalubil som sa do vlastnej sestrenice
Ahojte, asi po 35 rokoch som stretol sestrenicu (ktora je velmi krasna ) a zalubil som sa do nej velmi. Viem , ze ona citi ku mne to iste. Len ze je tu strach, co na to povedia... Otvor fórum »
11. 9. 2013 22:11
8
čo mám robiť?
prestupil som z oa na pgčko ... a teraz som si uvedomil , že som urobil chybu..a neviem čo mám robiť? zobrali by ma naspäť? ..a už ako by som sa tam cítil trápne pred učiteľmi a tak... :/ Otvor fórum »
11. 9. 2013 21:24
27
Poznáte Happy Three Friends?
Sú to kreslené morbídne rozprávky. Mne sa stráášne páčia :D ako niektoré časti sú fakt brutál.. napríklad táto : http://www. mojevideo. sk/video/11b4f/happy_tree_friends_strasidelny_dom. html Otvor fórum »
11. 9. 2013 21:00
13
Sťahovanie videa z netu
Ahojte, aký program používate k sťahovaniu videa z internetu do kompu? Ďakujem. :) Otvor fórum »
11. 9. 2013 20:44
10
Pesničky na hokeji
Ahojte ľudia.... aké by ste chceli počúvať pesničky na hokeji? Napište mi typi ktoré sa vám pačia, ktoré by ste chceli a naopak ktoré sa vám nepáčia :D Otvor fórum »
11. 9. 2013 20:32
19
Tlmočníctvo-prekladateľstvo
Ahojte. Chcela som sa spýtať, či niekto chodí na VŠ tlmočníctvo-prekladateľstvo. Premýšlam nad týmto odborom a chcela by som vedieť aké predmety tam sú, koľko jazykov si človek môže vybrať atď. Ďakujem Otvor fórum »
11. 9. 2013 20:31- 1 Veľmi neobvyklé fórum (najprv čítaj môj komentár)
- 2 Kto tu má najstarší účet?
- 3 Kámo veď máš viac vlasov na riti než na hlave
- 4 Sny
- 5 Vies kto bol Sandokan?
- 6 Váš vzťah k BDSM?
- 1 Chcete mať deti?
- 2 Veľmi neobvyklé fórum (najprv čítaj môj komentár)
- 3 Ty radšej vysvetli, prečo si skopal tehotnú
- 4 Koho z tychto legiend by ste NEpozvali na svoju svadbu?
- 5 Vaše najdivnejšie zvyky
- 6 Kto tu má najstarší účet?
- 7 Váš obľúbený druh alkoholu?
- 8 Kámo veď máš viac vlasov na riti než na hlave
- 9 Sny
- 10 Vies kto bol Sandokan?