Diskusie - 258. stránka fóra
40
Používate ochranné rúška alebo respirátory?
Používate ich? Ak áno tak aké? Dokážu rúška ochrániť pred koronavirusom alebo treba kúpiť respiratory? :-/ Otvor fórum »
13. 3. 2020 01:47
10
SUTAZ! Najdi najdebilnejsi thumbnail na YT (a hadaj, o com je video, ktoreho thumbnail pridal niekto pred tebou. ak chces. )
do tohoto fora pridas screenshot thumbnailu z yt videa, ktory ta negativne poznacil. nepovies nazov videa ani autora. ostatni budu hlasovat. hviezdickami. a tiez mozu skusit hadat, o com je video, ktoreho thumbnail... Otvor fórum »
13. 3. 2020 01:29
14
Koľkokrát denne počujete slovo "koronavírus"
12. 3. 2020 21:45
5
Dopad koronavírusu na bc?
Ahojte neviete náhodou niekto, tí ktorí sú v končiacich ročníkoch a majú odovzdávať bakalárky alebo diplomovky tak sa budú odovzdávať v normálnych termínoch alebo to posunú, ? Veď ani knihy si nemôžme ísť požičať ani na konzultácie ísť... Otvor fórum »
12. 3. 2020 15:57
10
Regenerácia svalov
Ahojte, potrebovala by som poradiť. Som lektorka Jogy a cvičím 5 6 hodín denne. No začínam byť stále unavená, svaly bolia a tak. Chcela by som sa opýtať poznáte niaky prípravok, ktorý by mi... Otvor fórum »
12. 3. 2020 14:42
6
Nachadza sa Birc vo vojnovom konflikte?
- Bojujem proti kuviku dzevetnasc, kazdy den alkoholizujem
- Som pacipacifikcionista
- Nahodne vygenerovana moznost
Ďalšie možnosti »
12. 3. 2020 13:14- Som pacipacifikcionista
- Nahodne vygenerovana moznost
Ďalšie možnosti »
3
Aké je miesto Prahy v Europe?
Môže sa Praha kultúrne, ekonomicky, významovo porovnávať v Europe s takými mestami ako je Mníchov, Viedeň, alebo Budapešť? Otvor fórum »
12. 3. 2020 12:41
19
Ak študujete/pracujete v ČR al. zahraničí, idete kvôli koronavírusu na SK?
- Áno a už som na SK
- Áno, ale chcem prísť na SK čím skôr
- Áno, ale neviem ešte či pôjdem na SK
Ďalšie možnosti »
11. 3. 2020 20:14- Áno, ale chcem prísť na SK čím skôr
- Áno, ale neviem ešte či pôjdem na SK
Ďalšie možnosti »
3
Firemný insta
Ahoj :) chcem sa spýtať, či náhodou niekto nevie poradiť. Ak admin firemného účtu na instagrame chce prizvať niekoho, aby mu pomohol propagovať a pridávať príspevky, ako mu udelíte oprávnenie? Bez toho aby poznal vaše prihlasovacie... Otvor fórum »
11. 3. 2020 19:51
12
Robila pre vás mama niečo špeciálne keď ste boli malí? :D
Napríklad ak ste niečo nechceli jest alebo niečo špeciálne co ste mali radi? Mne napríklad mama šupala hrozno a vyberala z neho kôstky :D Otvor fórum »
11. 3. 2020 18:33