Diskusie - 2578. stránka fóra
32
Kontakt s ex/ex-icou
Ako sa cítite, tvárite, správate ..... keď vám napr. napíše váš/a ex ?? Napr. : Krásny slnečný deň bez všetkého proste super .... večer sadneš na 5 mins k netu a napíše ti.... ako... Otvor fórum »
1. 11. 2013 23:59
20
Predstava dokonalého,,
Zdravím hlavne dievčatá. Ako si predstavujete dokonalé ráno po večeri napr. (romantická večera, prechádzka nočným mestom, nežné milovanie, zaspávanie v náruči priateľa atď... ) ? Ranný sex, raňajky v postely či lenošenie s... Otvor fórum »
1. 11. 2013 23:13
16
Healthy food
Máte nejaké tipy/ recepty na zdravé jedlá? Alebo stránky, kde sa tým zaoberajú :) Otvor fórum »
1. 11. 2013 21:51
5
Inštalácia windows xp/repair:
Chcel by som sa opýtať, ako najdlhšie môže pracovať funkcia repair. Z disku cd Windows xp home edition som spustil inštaláciu. Potvrdil som licenčné podmienky agree. Potom som dal r pre repair. ... Otvor fórum »
1. 11. 2013 21:38
6
Xbox 360 ?
Dobrý deň Chcem sa spýtať že keď mam flashnuty Xbox a mam kupenu hru a budem hu hrať online možem dostať ban na consollu ? Otvor fórum »
1. 11. 2013 21:31
8
18
Nokia Lumia sa nepripojí na wifi
Kamoška ma nový telefon Nokiu Lumia 520 a nemôže sa pripojiť doma na wifi. Na inú sieť sa pripoji v pohode... aj na tú doma sa pripojí z ineho telefonu... čiže len ten konkrétny telefon ma problem... Otvor fórum »
1. 11. 2013 21:05
9
Nefunkčný touchpad
Ahoj :) Potrebovala by som pomoc . Sám od seba (prisahám) mi odišiel touchpad ... vedel by mi niekto poradiť ako to aspoň skúsiť opraviť ? Ďakujem :)) Ešte by som asi mala napísať, že je... Otvor fórum »
1. 11. 2013 20:39
13
VS UMENIA ALEBO NICNEROBENIA
Hladam VS ktora je zamerana na umenie, hudobne/vytvarne, hlavne nech to neni len kopa nepraktickych vedomosti namiesto praktickej cinnosti.. Proste, kde budem mat moznost robit si svoje - vacsinu casu..Nie som lenivy sa ucit, ale hladam... Otvor fórum »
1. 11. 2013 20:08
1
časopisy o marketingu v angličtine
Ahojte. Taká, otázka: Časopisy, noviny o marketingu v angličtine, neviete mi poradiť nejaké? Prípadne to môžu byť aj online portály, knihy.. Profka si vymyslela 5 strán textu preložiť... Otvor fórum »
1. 11. 2013 19:57
18
Kupa auta
Rozhodujem sa nad kupou auta, moj favorit je Suzuki Swift mk3. Uvazoval som aj nad VW polo, Skoda Fabia, Seat Ibiza. U swifta bol vytknuty ten kufor. Prevazne hladam benzinove 5Dv. auta.... Otvor fórum »
1. 11. 2013 19:53
1
Kto z vás študuje
ahojte rada by som sa spýtala či niekto z Vás študuje fyzioterapiu? rada by som sa spýtala na pár otázok :)... . Otvor fórum »
1. 11. 2013 19:11
30
Aký silu má obyčajný ľud?
Teraz som dočítal na aktuality. sk že od 1. decembra tohto roku sa budu s občianskym preukazom vydávať aj elektronické čipy..... A každý si ich bude musieť dať, lebo bude ho vyžadovať zamestnávateľ práce, ak ho... Otvor fórum »
1. 11. 2013 18:42
33
18
Uvedomenie sa :D
Stačí vám raz sa poučiť z nejakej udalosti, alebo sa potrebuje viac krát popáliť aby ste pochopili o čo ide? :D Otvor fórum »
1. 11. 2013 15:55
62
Depresia,,.
Čo robíte keď máte depresiu? Myslím takú tú poriadnu čo trvá aj niekoľko dní nič vás nebaví. Rozmýšľali ste niekedy aj nad samovraždou v takých chvíľach ? Otvor fórum »
1. 11. 2013 15:08
- Bol to koniec
- Práve máme pauzu, takže uvidíme
Ďalšie možnosti »