Diskusie - 2456. stránka fóra
3
Hľadám server (minecraft)
Ak by bol niekto taký dobrý a napísal by mi nejaký server na Minecraft, kde by sa dalo hrať medzi hráčmi bez pravidiel. Žiadne ochrany na chestky alebo domy a mohli by sa hráči medzi sebou poriadne hasiť.... Otvor fórum »
30. 12. 2013 14:14
6
Play Station
Už som sa to tu raz pýtala a tak prosím nmeajkého pc odborníka, či skúseného informatika, že čo a jak treba na to, aby som si konečne tu Kula World hru zahrala... hra je stiahnutá a... Otvor fórum »
30. 12. 2013 13:40
51
Vedieť si predstaviť
Vedeli by ste si predstaviť život bez nehy, milovania, sexu? Myslíte si aj vy, že z dlhodobého hľadiska je to pre človeka priam zničujúce? Otvor fórum »
30. 12. 2013 13:18
7
Playstation Network
Kúpil som si playstation 3 aj s pár hrami ale zistil som že PSN nepodporuje Slovensko tak som si dal ako krajinu Velkú britániu všetko mi šlo v pohode , multiplayer , stahovanie free hier ale ked som... Otvor fórum »
30. 12. 2013 13:14
41
Duchovia
Stalo sa vám niekedy niečo čo ste nevedeli si nevedeli logicky vysvetliť? Veríte, že existujú? Ak áno prečo? Otvor fórum »
30. 12. 2013 12:07
65
ILLUMINATI sú všade,,.
ja viem že to asi otrepaná téma a každy mate o tom svoj názor, ale keby ludia ste trocha otvoriti oči, tak sa zamyslite a určite je niečo na tom pravdy že Iluminati riadia svet napri. sveznáma... Otvor fórum »
30. 12. 2013 11:32
1
Zdravotné problémy
Ahojte! Od septmebra chodim na zdravotnícku skolu, mám tazkú skoliozu a problémy s platnickami, bola som operovana na srdce a mám vrodenú trombofiliu. Ked dlhsie sedím tak ma bolí cely chrbát a pravá noha, ... Otvor fórum »
30. 12. 2013 11:29
3
Minimálna rýchlosť pripojenia internetu k hraniu GTA V online
Čaute ľudia. Nevie mi niekto povedať, aká je minimálna rýchlosť pripojenia k internetu pre hranie GTA V online? :) Otvor fórum »
30. 12. 2013 10:40
46
Aké jedlo nemáš rád(a)
30. 12. 2013 09:35
63
Aký druh pomoci sa Ti páči
- ...tak ako pomáhame Afričanom ,že im posielame charitu
- ...tak ako pomáhame Áziatom ,že im dávame prácu.
- ...tak ako pomáhame s.Američanom ,že ...vlastne oni už pomáhajú s nami :-)
Ďalšie možnosti »
30. 12. 2013 09:18- ...tak ako pomáhame Áziatom ,že im dávame prácu.
- ...tak ako pomáhame s.Američanom ,že ...vlastne oni už pomáhajú s nami :-)
Ďalšie možnosti »
17
Najlepší citát prezidenta Ivana Gašparoviča?
- "Gusto, poď to dokončiť. Mňa tam volajú k tomu starému chujovi..."
- "Google slúži na rozhovory cez internet."
- "To nieje protiústavný zákon. Je v rozpore len s dvomi článkami ústavy."
Ďalšie možnosti »
30. 12. 2013 03:14- "Google slúži na rozhovory cez internet."
- "To nieje protiústavný zákon. Je v rozpore len s dvomi článkami ústavy."
Ďalšie možnosti »
41
Zoznamka
Poďte sa zoznamovať, kto sa nepoznáte. Napr ja nepoznám skoro nikoho z vás. Otvor fórum »
30. 12. 2013 02:11
20
Čo najhoršie ste si zapríčinili svojím neuváženým konaním :D
- bol som zatknutý
- chytili ma SBS-kári pri kradnutí v supermarkete
- sedel som v base
Ďalšie možnosti »
30. 12. 2013 01:11- chytili ma SBS-kári pri kradnutí v supermarkete
- sedel som v base
Ďalšie možnosti »
24
Operácia nosa
Nachádza sa tu niekto, kto bol na plastike nosa? Ja si ho chcem zmenšiť lebo mám kvôli nemu nízke sebavedomie a hanbím sa zaň. Ako prebieha liečba? Bolí to veľmi? PLS: Negatívne... Otvor fórum »
30. 12. 2013 00:59
8
Paintball
Po novom roku sa chystáme na paintball. Brutálne ma to láka :P síce bolesť zvládam dosť dobre na to, že som baba, chcela by som vedieť ako ste to zvládali vy. Teda tí, ktorí už... Otvor fórum »
30. 12. 2013 00:52