Diskusie - 1991. stránka fóra
6
Ako sa prosím vás nazýva štýl/žáner týchto pesničiek?
https://www. youtube. com/watch?v=9YZpng2PL34 BRUNO MARS - IF I KNEW https://www. youtube. com/watch?v=WpyfrixXBqU ED SHEERAN - THINKING OUT LOUD Ďakujem :) Otvor fórum »
12. 7. 2014 21:09
6
Deadpool (Wade Wilson)
Som tu jediný idiot, ktorého táto marvelácka postava zaujala? Len akosi neviem nájsť vela filmov či už animovaných alebo hraných, kde by sa nachádzal... okrem X-men a X-men Wolverine, kde nebol hlavná postava... ... Otvor fórum »
12. 7. 2014 20:40Šibeničný termín
Zdravím, rozhodnutie o prijatí do Martina na JLF (po posúvaní hranice) mi prišlo až v PIATOK a píše sa tam, že do 15. júla mám poskytnúť info, či nastúpim na štúdium. Keďže 15. je... Otvor fórum »
12. 7. 2014 19:48
10
Stredná odborná skola dopravná v Martine - odbor SUKROMNY PILOT - je to?
Caute... Len ma tak napadlo, kebyze prestupim, hoci som skolu na ktoru som sa prihlasil este ani nezačal.............. Nasiel som na nete že stredná odborná skola dopravná (to je skola o sebe nič moc) v Martine,... Otvor fórum »
12. 7. 2014 19:39
54
MOZETE MAT SEX, S KYMKOLVEK, KTO SA VAM PACI, PROSTE, DALI BY STE SI POVEDAT???
TERAZ ODPOVEDAJTE, SOM ZVEDAVY Otvor fórum »
12. 7. 2014 18:39
21
Názor na ombre vlasy
Čaute, chcela by som si dať ombre vlasy... No neviem či sa to ešte nosí, že či nebudem vyzerať jak krava keď si to dám až teraz :) ... Aký máte vy na to názor? Mam dosť... Otvor fórum »
12. 7. 2014 18:16
39
Kde si rovnako orientovaní hľadajú frajera?
Včera sa po 4. vodke zvrtla debata na tému že.. kde si ľudia nájdu partnera rovnakého pohlavia a neprišli sme na nič :D Oni to nejak vycítia že aj ten druhý je teplý/á? Či ako? Nesúdim, len zvedavosť Otvor fórum »
12. 7. 2014 17:45
14
Dota 2
aka je vasa oblubena postava a preco ? moj je phantom assassin , naskillovany 1 hit KO killy su naj :D len predomnou vsetci utekaju :D len zo zaciatku sa treba optrne feedovat no Otvor fórum »
12. 7. 2014 17:26
30
Stava sa vam casto, ze osoba opacneho pohlavia, s ktorou si rozumiete, vas vlastne nepritahuje?
- Ano, vzdy. Kamosi/sky ma nepritahuju.
- Ano, ale sem-tam sa mi aj paci niekto, s kym si rozumiem.
- Ako kedy, je to 50/50.
Ďalšie možnosti »
12. 7. 2014 17:11- Ano, ale sem-tam sa mi aj paci niekto, s kym si rozumiem.
- Ako kedy, je to 50/50.
Ďalšie možnosti »
9
Vlasy
Čo je podla vás krajšie, modrý melír zospodu vlasov alebo modré ombré ? :D možnosť ako prirodzene najkrajšie nepotrebujem :D Otvor fórum »
12. 7. 2014 16:50
10
Skype webka
hľadám dievča na skypovanie cez webkameru na skype :-) ktorá by šla ? :-) Otvor fórum »
12. 7. 2014 15:59
3
Snowboad
Zdravím, chcel by som si už vopred pred zimou kúpiť nový a kvalitný snowboard na skákanie s viazaním... Mal by byť ohybný a ľahký aby sa s ním dalo "lietať". Ak by mi niekto vedel poradiť aký,... Otvor fórum »
12. 7. 2014 14:13
6
STU-Nemôžem sa zúčastniť zápisu
Ahojte. Viem, že to je bežné, keď sa študent nemôže dostaviť vopred mesiac uvedený dátum na zápis ale neviem, ako to funguje tento rok, kedže v papieroch čo mi škola zaslala mám jasne uvedené, že dodatočný zápis sa konať nebude... Otvor fórum »
12. 7. 2014 14:08
- ano,planujem ist
- nie, nebol som a neplanujem ist
Hlasuj »