Diskusie - 1842. stránka fóra
9
Prasky na spanie na prank
Cc, na YOUTUBE je dost vela videi kde niekomu daju prasky na spanie a potom nieco urobia. No chcel by som sa spytat vie niekto nieco o takychto praskoch? Otvor fórum »
12. 9. 2014 23:05
9
63
Strach zo smrti
Ahojte :( neviem či to pochopíte a či máte tiež taký problém. Som žiačka , chodím do 9. ročníka a strašne ma začala trápiť jedna myšlienka na ktorú nezískam nikdy odpoveď. Keď si predstavím, že ja som... Otvor fórum »
12. 9. 2014 21:21
9
študenti v ČR- tel. sieť a účet
ahojte, tento rok začínam chodiť na vš do čiech, chcela by som sa teda spýtať študentov študujúcich v čechách ako riešili napr. bankový účet- oplatí sa/neoplatí? akú banku a tak..a tak isto telefón- paušál/kredit, ktorá sieť..či... Otvor fórum »
12. 9. 2014 21:19
6
Rodinka Úžasných Soundtrack
Prosím Vás o nejaký link na Soundtrack(zvučku) zo seriálu Rodinka Úžasných. Ďakujem Otvor fórum »
12. 9. 2014 21:05
22
Dobré krmivo pre šteniatko
Čaute, rád by som vedel dobré krmivo pre šteniatko teriéra Jacka Russela, zatiaľ sme používali Pedigree, ale teraz sme kúpili Friskies Junior. Sú dobré? poprípade aké používate vy ? :) Otvor fórum »
12. 9. 2014 20:42
2
Vertikalna synchronizacia
ako vypnem vertikalnu synchronizaciu na grafike intel , windows 8, notebook asus x550 c Otvor fórum »
12. 9. 2014 20:34
5
Absolventská práva ZUŠ
čaaaute :) som siedmačka na zuške a toho roku absolvujem :) potrebovala by som poradiť ohľadom absolventskej práce na hudobnú náuku :D neviem či viete niekto čo mám na mysli dufam že niekto niečo také už robil :D tí čo... Otvor fórum »
12. 9. 2014 20:34
11
Ako byť lepším ku svojmu okoliu ale aj sebe)?
Netrpím žiadnymi komplexmi, len som rozmýšľala, aké maličké veci môžeme spraviť náš život krajším, naplnenejším. Napríklad v škole počkám a podržím dvere, lebo aj mňa poteší keď to niekto spraví; posielanie pohľadníc, zbieranie... Otvor fórum »
12. 9. 2014 20:19
13
Zase škola
Keďže škola už začala , začali prichádzať aj písomky. Chcela som sa vás opýtať ako sa Vám najlepšie učí. :) napríklad ja sa musím učiť pri hudbe. Otvor fórum »
12. 9. 2014 20:08
10
Odseparovanie Radioaktivneho materialu(buzola Lun-1222. 1))
Zhanam niekoho kto zbiera alebo odseparuje radioaktivny material , ide o budiky ktore maju nanesene drazky radioaktivnym Radiom. ide o tento budik http://www. reaa. ru/yabbfilesA/Attachments/LUN_1222_1. JPG Ktory ziari jak potvora (30 uSv/h... Otvor fórum »
12. 9. 2014 19:57
8
Prejedanie
Mám taký problém že sa cítim plná ale aj tak mám stále chuť jesť. Mala som črevnú virózu(nafúknuté brucho, brala som espumisan všelijaké čaje a lieky) Keď som sa cítila ok začala som pomaly normálne jesť(počas choroby sa drží dieta)... Otvor fórum »
12. 9. 2014 19:22
19
Aliancia za "rodinu"
Ahojte, zaujima ma, co si myslite o referende ktore vyhlasila Aliancia za rodinu. http://www. alianciazarodinu. sk/preco/ Co si myslite, vyhlasi ustavny sud referendum za protiustavne? A ak by referendum nakoniec bolo vyhlasene ako by ste hlasovali? Otvor fórum »
12. 9. 2014 19:11
58
Ženy a dievčatá, čo si obliekate do takéhoto počasia?
12. 9. 2014 18:46
23
Je to uspech, schudnut 13 kg za dva mesiace?
Som uz ovela blizsie k svojej vytuzenej vahe :) myslite ze je tych 13 kg fajn za taku dobu? pocula som, ze sa to po case sekne a pojde pomalsie, kvoli vnutornemu tuku atd. Viem ze... Otvor fórum »
12. 9. 2014 17:26