Diskusie - 1626. stránka fóra
7
Youtube - nevhodné videá
Pri niektorých tých uchýlnejších klipoch mi nabehne to, že tento obsah je nevhodný .. A keď aj dám to : rozumiem ale pokračovať chcem tak mi to nahodí na novo, že to je nevhodný obsah. A aj... Otvor fórum »
10. 1. 2015 21:43Nakupovanie cez amazon - international shipping
Dobrý deň, mohol by mi niekto, kto už má nejaké skúsenosti s amozonom povedať, či sa dá objednať tovar aj vtedy, keď priamo pri ponuke tovaru nie je napísané international shipping alebo teda international delivery rates?... Otvor fórum »
10. 1. 2015 21:08
11
Študium v zahraničí
Zdravím, možno to tu bolo už xkrát, ale chcem sa opýtať, že keď chodíte študovať do zahraničia, aký odbor/fakultu resp. do akého štátu, či sa to oplatí potom tam aj ostať. Uvažujem o tom... Otvor fórum »
10. 1. 2015 21:01
18
Vyzná sa tu niekto v Ba prosím?
Ahojte, chcela by som sa opýtať, či by mi niekto nevedel poradiť. Chcela by som sa v Ba dostať zo železničnej stanici na Ventúrsku 12? Konkrétne ku "Kontaktu" ? Bola by som vdačná za každú radu... ... Otvor fórum »
10. 1. 2015 20:44
6
14
Windows XP - ako sa ho zbaviť
Ahojte, takže problém je nasledovný. Kedysi som si nainštalovala naraz Win XP a Win 7, ako kvázi prechod na Win 7, lenže Win XP nepoužívam (už od začiatku). Preto som ho nestihla ani aktivovať... Otvor fórum »
10. 1. 2015 20:17
8
TEDxYouth prednaska v Bratislave.
co si o tom myslite? oplati sa tam ist? o co vlastne ide? Otvor fórum »
10. 1. 2015 20:05
8
Krepovačky na vlasy
Zdravím, aké skúsenosti máte s krepovačkami na vlasy?? Prípadne by ste mohli nejakú konkrétnu poradiť?? Ďakujem :) Otvor fórum »
10. 1. 2015 19:38
15
Anglické knihy
Ahojte :) Chcem začať aktívnejšie čítať knihy po anglicky poradíte mi s čím ste začínali vy ? Rozmýšľam and Harry Potterom úroveň B1-B2 poprosím nejaké typy vraj The Devil wears Prada je ľahká na čítanie alebo aj nejaké stránky... Otvor fórum »
10. 1. 2015 19:28
30
Kde zohnať tričká kapiel
Ludia potrebujem pomoc. Chcem strašne tričko svojich obľúbených kapiel alebo spevákov (Joy Division, David Bowie, The XX, Oasis... ) ale docela zložito sa zháňajú. Viem, že niektorí ľudia si nechávajú vyrobiť akože si vyberú... Otvor fórum »
10. 1. 2015 19:11
4
Instagram-registrácia
Ahoj, nevie niekto či sa nedá registrovať aj cez PC? Lebo cez mobil mi to nejako nejde... Fakt by som bola vdačná. Dakujem :) Otvor fórum »
10. 1. 2015 19:10
5
ITransitBA
Som jediný, komu prestal fungovať iTransitBA? Nie sú na ňom žiadne poriadky akoby nahodené už :-(. Bez tej aplikácie som stratený. Otvor fórum »
10. 1. 2015 19:06Práca v zahraničí - Ibiza
pracoval už niekto cez leto na Ibize? ak áno, aké máte skúsenosti :) a ešte , kde sa dajú zohnať lacné letenky? :) za info ďakujem :D Otvor fórum »
10. 1. 2015 18:37
11
Potrebujem preložiť jednu vetu :(
Potreboval by som preložiť: Harmonogram je veľmi dôležitý.. mám to dobre preložené? lebo translate prekladá na hovno :( - Расписание дня очень важнo Otvor fórum »
10. 1. 2015 17:43
20
Cigarety
Ahojte chcem presvedčiť moju kamošku aby prestala fajčiť -. - prosím pošlite do komentov nejake motivačne video alebo niečo čo je fakt brutalne dakujem Otvor fórum »
10. 1. 2015 16:42
3
Osetrovatelstvo UKF
Ahojte. Je tu niekto, kto studuje osetrovatelstvo? Mozem s tou skolou hned ako absolvent robit zdr. sestru a da sa toto studium zvladat aj bez predchadzajucic znalosti z predmetov ako chemia biologia atd. A este z... Otvor fórum »
10. 1. 2015 16:38
75
Normalni chalani kde ste ?:D
Da sa este v tomto svete najst normalny chalan, tuziaci po vztahu, co vie co chce a nechce si len uzivat? Lebo v poslednej dobe mam pocit, ze taki chlapi su bud uz zadani, alebo maju nejaku... Otvor fórum »
10. 1. 2015 16:24