Diskusie - 1617. stránka fóra
17
HTML stránka
Čaute! Dostali sme na informatike zadanie vytvoriť vlastnú html stránku o sebe. Je to vraj jednoduché, ten kto to sa vyzná, tak to spraví za 15min.... Neviem si s tym dať rady. Prosim pomôžte mi. ... Otvor fórum »
15. 1. 2015 21:00
6
Monológ
Ahojte, potrebovala by som poradiť ohľadom monológov. potrebovala by som niečo na štýl "stand-up comedy"....alebo ak mám prirovnať ku knihe, tak určite Samko Tále - kniha o cintoríne, teda hocičo retarďácke, absurdné, vtipné a odveci.... Otvor fórum »
15. 1. 2015 20:11
3
Gymnázium M. R. Štefánika
Čaute budem končiť 9. ročník a rozmýšľa som nad gymnáziami Park Mládeže, Opatovská, M. R. Štefánika. Ako asi všetci viete treba tam dávať 2 školy tak sa chcem opýtať ak je tu niekto z KE tak... Otvor fórum »
15. 1. 2015 19:44
17
Som jediná?
Strašne ma štve, že si chcem nájsť nejaký dobrý článok o cvičení a fitnesse a tak, ale všade píšu len o chudnutí. -_- Ako keby sa fitness točil len okolo toho. Som jediná, komu to vadí? Otvor fórum »
15. 1. 2015 19:28
8
Vysoké Tatry
kedy je lepšie navštíviť Tatry? krajšie sú v lete alebo teraz? neviem sa rozhodnúť či ísť teraz alebo počkať :) Otvor fórum »
15. 1. 2015 19:19
11
Utopenie v močiari
Aké to je?Resp. čo je pod hladinou. Čo sa stane potom ako vás to vcucne?Proste ma to zaujíma. :D Otvor fórum »
15. 1. 2015 19:13
33
Čo by ste urobili ak by váš partner prišiel o pohlavný orgán a mali by ste s ním vážny vzťah ?
- Rozvod/rozchod
- Podvádzal/la by som ho/ju a nepovedala by som mu to
- Pokúšal/a by som sa s ním porozprávať a s jeho vedomím by som ho podvádzal/la
Ďalšie možnosti »
15. 1. 2015 19:12- Podvádzal/la by som ho/ju a nepovedala by som mu to
- Pokúšal/a by som sa s ním porozprávať a s jeho vedomím by som ho podvádzal/la
Ďalšie možnosti »
6
Pomoc zo strednou školou,,,,.
Zdravím chcel by som sa opýtať či máťe skúsenosti s technickou strednou školou vo Zvolene alebo so strednou školou priemyselnov v BB. Neviem ktorú z týchto 2 si mám vybrať. Tak ak dakdo máte dáke skúsenosti napíšte budem... Otvor fórum »
15. 1. 2015 18:51
15
HTML stránka
prosím vás niekto skúsený, mám napríklad v priečnku dve stránky, v jednej stránke je odkaz na tú druhú stránku - ale druhá stránka sa otvorí v novom okne je možné aby sa druhá stránka otvorila... Otvor fórum »
15. 1. 2015 18:11
10
Karate
chcem chodit na karate ale rodičia mi to nedovolia lebo ze to je z činz či s kade a sme krestania ale ja na karate chcem chodit od 1. ročnika v 3. už ma isli prihlasit a knaz... Otvor fórum »
15. 1. 2015 18:09
3
Audio booster
Neexistuje nejaká aplikácia s ktorou by som mohol na telefóne zvýšiť hlasitosť reproduktoru keďže môj cube1 g503 hrá strašne potichu Otvor fórum »
15. 1. 2015 17:09
1
Printová reklama
Zdravím. Mám za úlohu spravit nejakú kvalitnú printovú reklamu na PC , téma neni zadaná . Má nekdo skúsenosti s tým ? Kdo by pomohel ? Alebo má to nekdo v PC a nepotrebuje to? :D Díky... Otvor fórum »
15. 1. 2015 16:41
5
Photoshop
Ahojte, súrne potrebujem najnovší Photoshop pre Windows XP. Neposlal by mi niekto link. Skúšal som hľadať v Google, ale nič som nenašiel. Najlepšie by bolo nie cez torrent. Vopred ďakujem. Otvor fórum »
15. 1. 2015 15:06
8
Hladam kancelariu v košiciach
neviete o niekom kto by bol ochotný zdielať alebo prenajať nejaké malé kancelárske priestory pre začínajúceho projektanta v Košiciach ? Otvor fórum »
15. 1. 2015 14:54
71