Diskusie - 1555. stránka fóra
9
Paneuropska VŠ aplikovana informatika
Mate niekto skusenosti s touto skolou?Zacinam si vyplnat prihlasky a zvazujem ze by som zakotvil prave tam. Na FIIT nechcem ist a na FEI sa asi nedostanem... Pocul som sice rôzne reci o tej skole ale chcel by som skôr... Otvor fórum »
17. 2. 2015 17:40
2
Uchytenie GoPro
Čaute ľudia. Chcel by som vedieť aký je najlepší uhol pre kamerovanie GoProm na headstrape Otvor fórum »
17. 2. 2015 15:53
56
Zaujímaš sa ?
Zaujímate sa o to ako vyzeráte ? O to aby ste každý deň boli tip-top ? ako charakterizujete váš štýl obliekania ? zaujíma vás to čo si o vás myslia ostatný ? Otvor fórum »
17. 2. 2015 14:58
23
Ako rád chodíš na dovolenku
- ...sám (vždy tam potom spoznám veľa nových ľudí)
- ... s kamarátom
- ...s partnerom
Ďalšie možnosti »
17. 2. 2015 13:55- ... s kamarátom
- ...s partnerom
Ďalšie možnosti »
9
3
Pomoc s databazou
Ahojte, potrebujem pomoc niekoho šikovného kto vie narábať s accessom a robiť v ňom databázy. Ja som z toho totíž uplne tupá no a za domácu ulohu musíme jednu vytvoriť. Nájde sa niekto schopný kto by mi... Otvor fórum »
17. 2. 2015 13:37
57
Čo raňajkujete?
Ja neviem, už som sa asi objedol tych rozkov so sunkou a vajec na rozne sposoby, ale neviem co ineho by som si dal, okrem kakavka :D Co ranajkuteje, alebo veceriate vy? Take nieco narychlo a... Otvor fórum »
17. 2. 2015 13:11
6
Zapisovanie známok do prihlášky na VŠ
Ahojte :) ... je tu niekto, kto už vypisoval prihlášku na VŠ a namiesto hodnotenia známkou v nejakom predmete mal "absolvoval"? ... neviem, ako zapísať toto hodnotenie do elektronickej prihlášky... Otvor fórum »
17. 2. 2015 12:28
5
Anglický jazyk pre európske inštitúcie a ekonomiku UPJŠ
Zaujíma ma keďže absolvent ovláda ANJ na úrovni C2 je to zvládnuteľné? Lebo za 3 roky byť z B2 C1 je dosť rozdiel. A druhá otázka píše sa že absolvent ovláda druhý jazyk na úrovni B1 takže zaujímalo by... Otvor fórum »
17. 2. 2015 12:24
3
Názov pesničky
Čaute birdzáci. Dúfam, že mi pomôžete, keďže sa tu nájde mnoho odborníkov na všetko :D Už asi rok hľadám pesničku. Melódiu si nepamätám. Ale viem, že v klipe sa snowboarduje, skupinu tvoria chalani,... Otvor fórum »
17. 2. 2015 12:12
5
Zlepšenie anglického jazyka?
Ahojte!! :) Prosím vás, vedeli by ste mi poradiť nejakú stránku na zlepšenie si anglického jazyka? Nejaké slovíčka, popríp. testy, cvičenia? ĎAKUJEM pekne :-)). Otvor fórum »
17. 2. 2015 11:09
2
Predaj tovaru do Ameriky
Ahoj, chcel by som s spýtať, že kde sa da online predať veci na Americký trh. Tým myslím nejaky bazár alebo niečo podobného. P. S. Okrem Ebay. Vopred vám ďakujem. ... Otvor fórum »
17. 2. 2015 10:56
15
Ktorá PC zostava prosím? :)
Čaute. Chalani alebo aj baby, ktoré sa vyznajú, prosím ktorá PC zostava by bola z týchto najlepšia do tých 600? :) http://www. qcomp. sk/?id=313 Otvor fórum »
17. 2. 2015 10:38
23
Manazment casu
Myslite si, ze mate dobry manament svojho casu? Ze vyuzivate cas efektivne? Mate nejake tipy alebo "vychytavky" na dobry manazment casu? Je pre vas cas dolezity ako komodita, ze uvazujete kam ho "investovat"? :) ... Otvor fórum »
17. 2. 2015 08:33
9
Slovo ovladac
Poznate niekto pojem ovladac ako slang? Ma to nieco spolocne s marihuanou? Moc by mi pomohlo poznat vyznam toho slova. :( Otvor fórum »
17. 2. 2015 00:41
19