Diskusie - 1481. stránka fóra
14
Bratislavské gymnáziá
Zdravím vás, ľudia Birdzu :) Prosím, vedeli by ste mi napísať vaše skúsenosti/vašich kamarátov či známych s dole uvedenými gymn. ?! Tiež by ma zaujímalo, aká je tam úroveň, ako ste boli... Otvor fórum »
2. 4. 2015 16:09
4
The sims
Poznate nejaku stranku kde si viem do sims-ka 2 stiahnut nejake ucesy? som si to chcel kus zahrat akurat nemozem si urobit postavu tak ako vyzeram (v ponuke nie su dlhsie vlasy) Otvor fórum »
2. 4. 2015 15:04
8
Správca Birdzu
Ahojte Birdzaci :), potrebovala by som zistit kontakt na spravcu tohto megawebu a neviem sa k nemu dopatrat, pomozete mi? :) Otvor fórum »
2. 4. 2015 15:01
14
Maturanti
Učíte s auž niečo na ústne alebo si to nechávate na akademický týždeň? Otvor fórum »
2. 4. 2015 14:44
10
Au Pair
Ahojte, nemáte niekto skúsenosti s prácou AuPair-ky v nemecky hovoriacich krajinách ? Prípadne aj keď ste boli niekde inde, ale poznáte nejakú dobrú agentúru/stránku, overenú, kde sa dá nájsť solídna a reálna rodina. zatiaľ som... Otvor fórum »
2. 4. 2015 14:24
4
Programovanie
ako mám do html vložiť video? ked to vložím cez odkaz < embed src="video. avi"> tak sa mi automaticky spustí video a ja chcem, aby sa spustilo až po kliknutí dakujem :3 Otvor fórum »
2. 4. 2015 14:15
36
Paradajková polievka
To len ja jedávam paradajkovú polievku na sladko? :D Každy ju jete kyslu ci slanu, ci aku? :D Leby v jedálni stale po mne pozerali ze si do nej jebem cukor :D Otvor fórum »
2. 4. 2015 14:11
5
Hľadám pieseň/album
Jednalo sa pravdepodobne o indie rock.. v klipe bol chlap v zamrznutom ľade bola mu vidieť len tvár a pomaly sa to roztápalo, začali rásť kvietky(to už neviem či si neprimýšlam) :D Otvor fórum »
2. 4. 2015 13:26
3
Mononukleóza
čaute chcem sa spýtať keď niekto mal mononukleózu alebo aj chorobu prenášanú slinami a vyliečil sa z nej tak on má stále v sebe baktérie tej choroby ale je uZˇvoči nej odolný. Je šanca že chytím tú chorobu aj... Otvor fórum »
2. 4. 2015 13:08
3
Karlova univerzita - Právo
Zdravím. Chcem sa opýtať, či má niekto priamu skúsenosť na tejto škole (čí už študent, ktorý tam už študuje nejaký čas, alebo uchádzač) Vie mi niekto poradiť materiály, ktoré mi ešte môžu... Otvor fórum »
2. 4. 2015 12:46
53
Antikoncepcia: pre alebo proti?
Ste za antikoncepciu alebo ste proti? svoju odpoveď zdôvodnite :) Otvor fórum »
2. 4. 2015 11:53
5
Hry 2. sv vojna
Nepoznáte nejaké dobré hry z prostredia 2 sv. vojny ? Najlespšie od roku 2010 ? Niečo ako CoD 5 Otvor fórum »
2. 4. 2015 11:14
20
"this man" sny
Snívalo sa vám už niekedy s týmto mužom? http://www. thisman. org/ Čítala som už rôzne príbehy niektoré sú v celkovo pohode iné až príliš strašidelné. Pýtam sa lebo sa zjavuje kamarátovi a má z toho už veľmi zlé... Otvor fórum »
2. 4. 2015 10:50
25
16
Švihadlovanie a chudnutie
ahojte je tu niekto kto pravidelne svihadluje/ svihadloval? vase vysledky? schudli ste alebo vam narastli nohy? :D chcem schnudnut, svihadlujem vyse mesiaca, ale celkom ma "bolia" z toho lytka, ktore mam same o sebe... Otvor fórum »
2. 4. 2015 09:25
4
Technicke lýceum
Čaute. Bratranec sa ma pýtal na technické lýceum keďže si vyberá strednú školu, ale nič som mu nevedel povedať. Čo si o tomto odbore myslíte? Nech mu viem poradiť. Otvor fórum »
1. 4. 2015 23:13